ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جنجال پاساژ آرمیتاژ مشهد: آتش‌به‌اختیارها یک شب هم در زندان نماندند

در پاساژ آرمیتاژ مشهد، چند مرد پس از خشونت، از جمله سیلی زدن به یک دختر نوجوان و استفاده از شوکر برقی، بازداشت می‌شوند اما نیروی انتظامی آن‌ها را آزاد و فرد شاکی را بازداشت می‌کند.

یک ویدیوی کوتاه که در فضای مجازی دست بدست می‌شود، مثال دیگری از خشونت اجبار به حجاب در ایران را نشان می‌دهد. چند مرد همدیگر را هل می‌دهند و با هم دعوا می‌کنند. ویدیوی دیگری از دور، جمعی را نشان می‌دهد که دست به گریبان هستند. «شبکه شرق» خلاصه این دعوا را گفتگو با شاهدان عینی نوشت:

مدیر فود کورت‌ پاساژ: این افراد می‌گفتند مامور فرمانداری هستند ولی دروغ بود و مجوز نداشتند.

روز پنجشنبه، ۲۰ مهر، «حدود ۱۰» مرد که ریش دارند و لباس‌هایشان یادآور لباس‌شخصی‌های دهه هشتاد شمسی است، وارد برج آرمیتاژ گلشن در مشهد می‌شوند و مشغول «ارائه تذکر حجاب [اجباری] به زنان و مغازه‌داران، اما با لحنی تند و تیز». شبکه شرق نوشت آن‌ها از زنان و دختران پاساژ فیلمبرداری می‌کنند. به گفته مدیر پاساژ «این سبک از ارائه تذکر، با درخواست ارائه مجوز از سوی مدیران پاساژ آرمیتاژ همراه می‌شود اما مجوزی ارائه نمی‌شود».

مدیر پاساژ هم با نیروی انتظامی، و سپاه پاسداران و بسیج به‌علاوه فرماندار مشهد تماس می‌گیرد و «اما همه این مقام‌ها به صورت تلفنی اعلام می‌کنند که گروهی را برای ارائه تذکر به پاساژ نفرستاده‌اند». مدیر پاساژ می‌خواهد این مردان از پاساژ خارج شوند. مهدی آقاسی‌زاده، مدیر روابطه عمومی پاساژ آرمیتاژ به شبکه شرق گفت:

فرماندار مشهد در جلسه‌ای که با ما داشت، به خود من دستور داد که اگر کسی، بدون مجوز به پاساژ آمد، با ۱۱۰ تماس بگیرید. من هم همین کار را کردم و همزمان از این افراد می‌خواستم که مجموعه را ترک کنند اما با یکی از مشتریان من که دختری تقریبا ۱۸ ساله بود، درگیر شدند.

سیلی به دختر ۱۸ ساله و استفاده از شوکر برقی

شبکه شرق نوشت این جمع در حال خروج به نوجوانی که «شال از سرش افتاده بود، با تندی می‌گویند که حجابتو رعایت کن». نوجوان می‌گوید:‌ «من خودم پدر و مادر دارم». «همین گفته دختر سبب می‌شود تا یکی از افرادی که به پاساژ آرمیتاژ رفته بودند، با سیلی به گوش دختر جوان بزند، اقدامی که منجر به شروع درگیری شد».

عادل سوختانلو، مدیر فود کورت مجموعه آرمیتاژ به شبکه شرق گفت:

زمانی که به دختر تذکر حجاب دادند، من رفتم وسط و گفتم با نیروی انتظامی تماس گرفته‌ام و آرام باشید اما به یک‌باره به دختر جوان سیلی زدند. همین کار باعث شروع درگیری شد. در زمان درگیری، این افراد از شوکر برقی استفاده کردند.

در این میانه پلیس سر می‌رسد و این مردان بازداشت و به کلانتری هفت تیر، در نزدیکی برج و پاساژ آرمیتاژ مشهد منتقل می‌شوند اما آنجا روال کار برعکس می‌شود و بازداشت‌شده‌ها آزاد می‌شوند. اما مدیر فوت‌کورت «که برای شکایت رفته بود ولی بازداشت می‌شود». شبکه شرق به نقل از او نوشت:

در کلانتری به یکباره همه چیز برعکس شد. این افراد مجوز نداشتند، به دروغ خود را مأموران فرمانداری معرفی کرده بودند، از شوکر استفاده کردند، به دختر مردم سیلی زدند اما من بازداشت شدم و یک شب هم در بازداشت بودم. فردای آن روز هم من را نزد قاضی کشیک فرستادند و به قید وثیقه آزاد شدم.

شرق به‌نقل از پست اینستاگرامی سوختانلو نوشت که «پرونده‌ای با اتهام ممانعت از امر به معروف» برای او تشکیل شده و در انتظار جلسه دادگاه است. برج ۳۴ طبقه‌ای آرمیتاژ گلشن، بلندترین برج مشهد است.

لایحه حجاب و عفاف که اخیراً اجرای آن به تصویب مجلس ایران رسید، علاوه بر جرئت بخشیدن به تذکر و برخوردهای فراقانونی با زنان «بی‌حجاب»، اقدام‌هایی از این دست را هم به نوعی در چارچوب قانون تعریف کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.