ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نامه بيش از ۱۶۰ کنشگر مدنی به روحانی: پيگير وضعيت محرومان از تحصيل باشيد

۱۶۱ نفر از کنشگران سياسی،

۱۶۱ نفر از کنشگران سياسی، مدنی، اجتماعی، حقوق بشری و محروم از تحصيل، در نامه‌ای خطاب به حسن روحانی، رئيس‌جمهور جديد ايران، خواستار پيگيری وضعيت افراد محروم از تحصيل شده‌اند.

نويسندگان نامه ضمن ابراز خرسندی از انتخاب حسن روحانی به‌عنوان رئيس‌جمهور، گفته‌اند مطالباتی را عرضه می‌کنند که حسن روحانی در برنامه‌های انتخاباتی از جمله مناظره‌های تلويزيونی وعده آن‌ها را داده بود.

آن‌ها ضمن اشاره به آن‌که روحانی بر "حقوق شهروندی تمام ايرانيان فارغ از جنس، قوميت و مذهب" تأکيد کرده است، نوشته‌اند بسياری از اقليت‌های دينی و مذهبی در چند سال اخير به‌واسطه مسائل گوناگون متحمل تبعيض‌های فراوانی شده‌اند و اين تبعيض‌ها در دوران دولت محمود احمدی‌نژاد بيشتر شده است.

اين کنشگران برخی از تبعيض‌ها مانند جلوگيری از ورود داوطلبان بهائی، دانشجويان ستاره‌دار و فعالان و منتقدان سياسی به مؤسسات آموزش عالی را برشمرده و اين نمونه‌ها را مبين اين آن دانسته‌اند که در اين ساليان "نه تنها هيچ يک از دولتمردان قدمی در پی اصلاح اين وضع بر نداشته‌اند بلکه متوليان فرهنگی کشور تحت عنوان انقلاب فرهنگی تصميم گرفتند بيش از پيش اين دانشجويان را از دانشگاه‌ها اخراج و از ورود داوطلبان جديد جلوگيری کنند."

آن‌ها همچنين به بازداشت استادان دانشگاه مجازی بهائيان و برخوردهای گسترده با يارسان اهل حق اشاره کرده‌اند.

نويسندگان نامه گفته‌اند مطالبه‌شان "رفع تبعيض به واسطه تعدد مذاهب و اقليت‌ها" در ايران است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • javad

    گزارش‌ها حاکی است که پلیس ارومیه ۳۶ تن از فعالین مدنی ارومیه را که کمپینی برای صعود به کوه سهند داشتند، بازداشت کرده است. انجمن آداپ گزارش داده که این افراد روز پنجشنبه «به مناسبت گرامیداشت ۲۶ ژوئن روز جهانی مبارزه با شکنجه می‌خواستند به کوه سهند صعود کنند که بازداشت شده‌اند». یک فعال مدنی شاهد بازداشت این افراد و همچنین یک عضو خانواده یکی از بازداشت‌شدگان در گفت‌وکو با رادیو فردا با تایید این موضوع اذعان داشتند که ۳۰ تن از این افراد بعد از چند ساعت بازجویی در اداره اطلاعات آزاد شدند، اما تاکنون از سرنوشت ۶ تن دیگر، از جمله سمیه علی‌دوستی استاد دانشگاه ارومیه اطلاعی در دست نیست. به گفته این فعال مدنی، برخی از بازداشت شدگان مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند، خصوصا وضعیت خانم علی دوستی «وخیم» شده است. به گزارش رادیو فردا سمیه علی دوستی استاد دانشگاه ارومیه در رشته فیزیک اتمی، وحید فائزپور وبلاگ نویس، غلام قلیزاده، میثم آزادی، وحید نصیبی و مرتضی زرین هستند که همچنان در بازداشت به سر می‌برند. گزارش‌ها حاکی از آن است که بازداشت این افراد در پل شهید کلانتری ارومیه صورت گرفته و این افراد سپس به اداره اطلاعات منتقل شده بودند.