ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر سابق جهاد کشاورزی، اولین وزیر کشاورزی دولت رئیسی به سه سال حبس محکوم شد

افزون بر سید جواد ساداتی‌نژاد، وزیر سابق وزارت کشاورزی، رضا فاطمی امین، وزیر سابق صمت نیز از وزرایی است که به گفته رئیس قوه قضاییه متهم شده‌ است.

محسنی اژه‌ای، سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت در جریان سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد، در دانشگاه یاسوج سخنرانی کرد و به پرونده وزیر کشاورزی و چای دبش پرداخت.

به گزارش مرکز رسانه‌ قوه قضاییه، اژه‌ای درباره پیگیری پرونده وزیر کشاورزی سابق گفت سید جواد ساداتی‌نژاد، وزیر سابق وزارت کشاورزی دولت ابراهیم رئیسی به سه سال حبس محکوم گردید. اژه‌ای در ادامه گفت:

در کل، در این پرونده برای ۸ نفر اعم از وزیر و معاون وزیر، حکم صادر شد که اخیرا با درخواست اعمال ماده ۴۷۷ از ناحیه محکومین مواجه شده‌ایم.

رئیس قوه قضاییه درباره موضوع چای دبش گفت: 

در این پرونده عدد بزرگی بالغ بر سه میلیارد و۷۰۰ میلیون دلار مطرح است و تاکنون ۴۵ نفر در این خصوص تفهیم اتهام شده‌اند و از تعداد بیشتری نیز تحقیقات به عمل آمده است؛ همچنین در روز گذشته در رابطه با پرونده مزبور دو وزیر سابق احضار شدند. 

وزیر دیگری که رئیس قوه قضاییه به آن اشاره می‌کند رضا فاطمی امین، وزیر سابق صمت است. 

اژه‌ای در ادامه گفت که در حال حاضر در قوه قضاییه پیرامون این پرونده، ده‌ها و صدها استعلام و بازرسی صورت گرفته است و جز به جز این موارد بررسی شده است؛ همچنین این پرونده در مرحله صدور قرار نهایی بود که اسناد جدیدی در خصوص آن اعم از مُهرهای جعلی کشف شد که باید درباره آنها نیز بررسی‌هایی دقیق به عمل آید.

سید جواد ساداتی‌نژاد متولد سال ۱۳۵۱ است. او در گذشته نماینده دوره دهم و دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه کاشان و آران و بیدگل و رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی بوده‌ است.

آذر سال گذشته سازمان بازرسی کل ایران افشاء کرد که شرکت کشت و صنعت چای دبش نزدیک به ۳٬۴ میلیارد دلار ارز با نرخ نیمایی برای واردات چای و تجهیزات پیشرفته کارخانه چای دریافت کرده اما بخشی از این ارز را با نرخ بازار آزاد فروخته است و چای بی‌کیفیت را به جای چای درجه یک وارد کرده است. این شرکت در سال ۱۴۰۱ حدود ۷۰ درصد ارز نیمایی واردات چای را دریافت کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.