ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سه فعال کارگری در سنندج به زندان محکوم شدند

  سه تن از فعالان کارگری

  سه تن از فعالان کارگری در سنندج به نام‌های وفا قادری، بهزاد فرج‌اللهی و خالد حسینی در دادگاه انقلاب سنندج هر کدام به یک سال حبس تعزیری محکوم شدند.

به گزارش تارنمای کمیته گزارشگران حقوق بشر، این سه فعال کارگری از اعضای کمیته هماهنگی برای کمک به اتحاد تشکل‌های کارگری بوده و به اتهام تبلیغ علیه نظام در شعبه یک دادگاه انقلاب سنندج به زندان محکوم شدند.

گفته می‌شود روز نهم تیرماه غالب حسینی یکی دیگر از فعالان کارگری در شعبه یک دادگاه انقلاب سنندج به مدت یک ساعت مورد محاکمه قرار گرفته اما تاکنون نتیجه این دادگاه اعلام نشده است.

کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری گزارش داد، حامد محمودی‌نژاد یکی دیگر از فعالان کارگری  روز ۱۷ تیر ماه به دادگاه انقلاب سنندج احضار شده است.

همچنین در روزهای گذشته، جلیل محمدی فعال کارگری پس از دو ماه بازداشت در اداره اطلاعات سنندج با قرار وثیقه ۵۰ میلیون تومانی آزاد شده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.