ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مستند «اردوگاه‌ها» درباره اعتراضات دانشجویی در آمریکا در جشنواره فیلم مستند کپنهاگ

این فیلم به تهیه‌کنندگی «واترملون پیکچرز» و با مشارکت مکلمور، رپر برنده جایزه گرمی، به سرگذشت خانواده خلیل از جنگ ۱۹۴۸ تا زندگی در اردوگاه‌های پناهندگان سوریه و فعالیت‌های او در جنبش دانشجویی ۲۰۲۴ می‌پردازد. خلیل، که اکنون در مرکز بازداشت ICE در لوئیزیانا نگهداری می‌شود، درگیر نبردی حقوقی برای جلوگیری از اخراجش از آمریکا به اتهام حمایت از حماس است.

مستند «اردوگاه‌ها» که به بررسی اعتراضات دانشجویی در دانشگاه کلمبیا و نقش محمود خلیل، دانشجوی فلسطینی بازداشتی در این جنبش می‌پردازد، قرار است در ۲۵ مارس در جشنواره بین‌المللی فیلم مستند کپنهاگ اکران شود. این فیلم توسط شرکت «واترملون پیک» تولید شده و مکلمور، رپر برنده جایزه گرمی، یکی از تهیه‌کنندگان آن است.

به گزارش اکسیوس این مستند که ماه‌ها در دست ساخت بوده، نگاهی عمیق‌تر به سرگذشت خانواده محمود خلیل از فلسطین، از جنگ ۱۹۴۸ تا دهه‌ها زندگی در اردوگاه‌های پناهندگان در سوریه و نقش او در اعتراضات اردوگاه‌های دانشجویی سال ۲۰۲۴ ارائه می‌دهد. 

خلیل در حال حاضر در یک مرکز بازداشت اداره مهاجرت و گمرک (ICE) در لوئیزیانا نگهداری می‌شود و درگیر یک جدال حقوقی برای جلوگیری از اخراجش از ایالات متحده بر اساس دستور دولت ترامپ به اتهام حمایت از حماس است. اکسیوس می‌نویسد بازداشت خلیل اعتراضات دانشجویی گسترده‌ای در سراسر آمریکا را برانگیخته است. 

مکلمور، رپر برنده جایزه گرمی و یکی از تهیه‌کنندگان فیلم، در بیانیه‌ای گفت: «این فیلم اطمینان می‌دهد که صدای دانشجویان در ایالات متحده و غزه شنیده می‌شود، اقدامات آن‌ها به یادگار می‌ماند و مبارزه برای آزادی فلسطین ادامه می‌یابد.» محمود خلیل یکی از شخصیت‌های اصلی این فیلم است. او در بخشی از این مستند می‌گوید:

من در اردوگاه پناهندگان فلسطینی در جنوب دمشق در سوریه به دنیا آمدم. تاریخچه خانواده ما در فلسطین به قدمت خاطرات پدربزرگ و مادربزرگم است.

او درباره اینکه چگونه پدربزرگ و مادربزرگش در جریان جنگ ۱۹۴۸ با خشونت از زمین‌های خود رانده شدند و به پناهندگان تبدیل شدند، صحبت می‌کند. 

خلیل یکی از فعالان برجسته در اعتراضات دانشگاه کلمبیا بود و به‌عنوان مذاکره‌کننده به نمایندگی از دانشجویان عمل می‌کرد. خلیل در دسامبر مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته مدیریت عمومی از مدرسه امور بین‌الملل و عمومی دانشگاه کلمبیا دریافت کرد و اکنون پس از ازدواج با همسرش، که شهروند ایالات متحده است، دارای گرین کارت است. 

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، با بررسی شواهد ارائه‌شده توسط وزارت امنیت داخلی، به این نتیجه رسید که خلیل برخلاف مواضع سیاست خارجی ایالات متحده عمل کرده است. قوانین ایالات متحده به وزیر امور خارجه اجازه می‌دهد که یک دارنده گرین کارت را در صورتی که «عواقب بالقوه جدی برای سیاست خارجی ایالات متحده داشته باشد»، اخراج کند. دارندگان گرین کارت می‌توانند به دلایل دیگری مانند نقض قوانین ایالات متحده نیز اخراج شوند.  

اکسیوس می‌نویسد چالش حقوقی علیه خلیل ممکن است در نهایت به دیوان عالی کشور کشیده شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.