ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۱۶ تن از فعالان صنفی معلمان را به دادگاه احضار کردند

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان احضار همکاران خود را محکوم کرد و هشدار داد: «تداوم فشار بر فعالان صنفی می‌تواند با واکنش شورای هماهنگی در دفاع از اعضای خود مواجه شده و سرآغاز دوباره اعتراضات میدانی در سراسر کشور شود.»

همزمان با روزهای پایانی سال تحصیلی، دستکم ۱۶ معلم در ایران به دادگاه احضار شده‌اند؛ در سنندج ۱۵ معلم و در دزفول یک معلم. شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان احضار معلمان را محکوم کرد و گفت سرکوب فعالان صنفی باید متوقف شود.

به گزارش این شورا، دادگاه کیفری سنندج ۱۱ خرداد ۱۴۰۴، ۱۵ تن از فعالان صنفی معلمان در استان کردستان را به دادگاه احضار کرده است. اتهام این معلمان «اخلال در نظم و آسایش عمومی» اعلام شده است.

صلاح‌الدین حاجی میرزایی، محمدرضا مرادی، بهزاد قوامی، سید غیاث نعمتی، رضا طهماسبی، شهریار نادری، آرام ابراهیمی، صادق کنعانی، مجید کریمی، مختار اسدی، فاطمه زند‌کریمی، نسرین کریمی، فیصل نوری، رزگار حیدری و کوروش عزتی امینی معلمانی هستند که دادگاه کیفری سنندج با صدور ابلاغیه آنها را فراخوانده است.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان احضار ۱۵ فعال صنفی در سنندج را محکوم کرد و گفت «اتهام وارد شده به این افراد در حالی مطرح شده که فعالیت‌های آنان در چارچوب مطالبات صنفی و حقوق شغلی بوده است.»

این شورا در اطلاعیه‌ای دیگر که ۱۳ خرداد منتشر شد، گزارش کرد توران سلیمانی، فعال صنفی معلمان در استان خوزستان به شعبه دوم دادگاه انقلاب دزفول احضار شده است.

سلیمانی پیش‌تر از سوی دادگستری دزفول به دادگاه احضار شده بود.

به گفته شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان در ابلاغیه دادگاه انقلاب اتهام توران سلیمانی «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی» عنوان شده است.

این شورا احضار معلمان در سنندج و دزفول را ادامه سرکوب فعالان صنفی خواند و به نهادهای امنیتی و قضایی هشدار داد: «تداوم فشار بر فعالان صنفی می‌تواند با واکنش شورای هماهنگی در دفاع از اعضای خود مواجه شده و سرآغاز دوباره اعتراضات میدانی در سراسر کشور شود».

تشکل‌های صنفی معلمان تداوم فشار امنیتی و سرکوب معلمان را محکوم کرد و گفت: «پیگیری خواست معلمان و دانش‌آموزان با خشونت متوقف نمی‌شود».

نیروهای امنیتی پیش‌تر هم در ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ همزمان با روز جهانی کارگر، مهدی فراحی شاندیز را در خیابان بازداشت کرده بودند. با گذشت بیش از یک ماه از بازداشت این معلم، شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی می‌گوید محل بازداشت و اتهام او نامشخص است و نهادهای امنیتی و قضایی از پاسخ به خانواده فراحی امتناع می‌کنند.

ولی میرزاسیدی، احمد حیدری نصرت، حسین عبادی هم همان روز در تهران بازداشت شدند.

نهادهای امنیتی در سال‌های اخیر، به ویژه پس از اعتراض و تحصن‌های پیوسته معلمان در سال ۱۴۰۰ و همچنین ۱۴۰۱ و حمایت معلمان از معترضان، شمار زیادی از فعالان صنفی و معلمان را احضار، بازداشت و به حبس یا اخراج از کار محکوم کردند.

تشکل‌های صنفی معلمان خواستار بهبود وضعیت رفاهی، توقف کالایی‌سازی آموزش، حق آموزش به زبان مادری و پایان پرونده‌سازی برای فعالان صنفی و همکاران خود هستند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.