ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هشدار سوریه نسبت به احتمال حمله نظامی آمریکا

وزیر اطلاع‌رسانی سوریه با متهم

وزیر اطلاع‌رسانی سوریه با متهم کردن مخالفان دولت به دست داشتن در حمله شیمیایی روز چهارشنبه، بیست و یکم اوت هشدار داد که حمله نظامی به سوریه "آتشی است که تمام خاورمیانه را دربرخواهد گرفت."

به گزارش آسوشیتدپرس، عمران الزعبی در مصاحبه با شبکه خبری المیادین گفت که حمله آمریکا به سوریه "دور از ذهن" است و چنین اقدامی "خشونت‌ها در منطقه را تشدید خواهد کرد."

وی همچنین ادعا کرد شواهدی در دست دارد که بر اساس آنها در حمله شیمیایی اخیر سوریه، موشک‌ها از منطقع تحت کنترل مخالفان شلیک شده است.

سازمان پزشکان بدون مرز، روز شنبه در گزارشی اعلام کرد که در پی حمله شیمیایی روز چهارشنبه، حدود سه هزار و ۶۰۰ بيمار در سه بیمارستان مرتبط با این سازمان مراجعه کرده و ۳۵۵ تن از آنها جان باخته‌اند.

مخالفان حکومت بشار اسد در سوریه می‌گویند نیروهای حکومتی با استفاده از گاز اعصاب نزدیک به یک هزار و ۳۰۰ نفر را در اطراف دمشق کشته‌اند. حکومت سوریه تا امروز چندین بار این اتهام را رد کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.