ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

افزایش اعدام‌ها در ایران؛ دست‌کم ۱۹ زندانی در پنج روز اعدام شدند

بنا بر گزارش‌های سازمان حقوق بشر ایران، طی پنج روز گذشته، دست‌کم ۱۹ زندانی در زندان‌های مختلف ایران اعدام شدند. این اعدام‌ها از روز شنبه ۱۵ شهریور تا چهارشنبه ۱۹ شهریور اجرا شدند. روز شنبه ۱۵ شهریور، دو مرد در زندان‌های قم و قزوین با اتهامات قتل و مواد مخدر اعدام شدند. یک روز بعد، در ۱۶ شهریور، ۱۲ زندانی در زندان‌های بابلسر، منوجان، زاهدان، اراک و تبریز اعدام شدند که اکثر آن‌ها بلوچ و کُرد بودند. اتهامات آن‌ها عمدتاً قتل عمد و مواد مخدر اعلام شده است. در ادامه این روند، دوشنبه ۱۷ شهریور یک نفر در زندان لردگان اعدام شد. ۱۸ شهریور دو نفر در زندان قم به دار آویخته شدند و چهارشنبه ۱۹ شهریور حکم اعدام دو نفر در زندان مرکزی گرگان و زندان سپیدار اهواز به اجرا درآمد.

فراخوان سازمان ملل برای کمک فوری به زلزله‌زدگان افغانستان

پس از زلزله‌های اخیر در شرق افغانستان که هزاران نفر را بی‌خانمان کرد، سازمان بین‌المللی مهاجرت وابسته به سازمان ملل، خواستار کمک مالی فوری شد. این سازمان برای فراهم کردن سرپناه اضطراری و خدمات بهداشتی برای ۱۳۴ هزار نفر، به ۱۶,۸ میلیون دلار بودجه نیاز دارد. این زمین‌لرزه به بزرگی ۶ ریشتر در شب ۹ شهریور / ۳۱ اوت رخ داد و منجر به کشته شدن بیش از ۲۲۰۰ نفر و تخریب بیش از ۷۰۰۰ خانه شد. اوگوچی دنیلز، معاون مدیرکل سازمان بین‌المللی مهاجرت، اعلام کرد که خانواده‌ها همه چیز خود را از دست داده‌اند و اکنون بدون سرپناه مناسب، غذا یا آب سالم در فضای باز می‌خوابند. این سازمان هشدار داد که با نزدیک شدن فصل زمستان، وضعیت بدتر خواهد شد و زنان و کودکان به دلیل شرایط ناامن و عدم دسترسی به خدمات اولیه با خطرات بیشتری روبه‌رو هستند.

زن‌کُشی در ایران؛ مردی در مشهد همسر خود را در برابر دیدگان دخترانش به قتل رساند

روزنامه خراسان گزارش داد که روز چهارشنبه ۱۹ شهریور مردی به نام مهرعلی (نام خانودگی اعلام نشده) با ورود به خانه همسر سابق خود در خیابان مطهری شمالی مشهد، او را با سلاح سرد به قتل رساند. این زن ۴۰ ساله بر اثر ضربات متعدد چاقو به شکم و پهلو، جان خود را از دست داد. مرد قاتل همسر خود را در حضور دخترانش به قتل رساند. او پیش از این نیز همسرش را به مرگ تهدید کرده بود. براساس آمار مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در چهار ماه ابتدایی سال جاری، دست‌کم ۴۵ زن و دختر در سراسر ایران قربانی خشونت‌های خانگی شده‌اند.

چارلی کرک، از مدافعان سرسخت ترامپ به ضرب گلوله کشته شد

چارلی کرک، فعال راست‌گرای افراطی آمریکایی، در ایالت یوتا به ضرب گلوله کشته شد. این حمله در جریان یک سخنرانی در پردیس دانشگاه در شهر اُرِم رخ داد. کرک ۳۱ ساله، در بسیج آرای جوانان برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نقش مهمی داشت. اسپنسر کاکس، فرماندار جمهوری‌خواه یوتا، این رویداد را «ترور سیاسی» خواند. در ابتدا، یک نفر به ظن دست داشتن در این حمله دستگیر شد، اما بعد به‌دلیل فقدان شواهد کافی آزاد شد و تحقیقات برای یافتن فرد ضارب ادامه دارد. دونالد ترامپ در واکنش به این رویداد، کرک را «شهید راه حقیقت» خواند و «چپ‌گرایان افراطی» را مسئول مرگ او دانست. او همچنین دستور داد پرچم‌های آمریکا به احترام کرک، تا یکشنبه شب به حالت نیمه‌افراشته درآیند. جو بایدن و باراک اوباما رئیس‌جمهوران سابق آمریکا نیز این اقدام را محکوم کردند.