ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کوره تاریخی سفال‌پزی #سیراف در #بوشهر برای اولین بار ساماندهی و استحکام‌بخشی می‌شود

سرپرست پایگاه ملی میراث فرهنگی سیراف از سازماندهی و استحکام بخشی از کوره سفال‌پزی این بندر خبر داد. به گزارش خبرگزاری دولتی کار ایران (ایلنا)، به نقل از مهدی آذریان، از زمان کشف این کوره در سال ۱۹۶۶ میلادی (۵۴ سال قبل) تا کنون هیچ اقدامی در جهت ساماندهی و مرمت آن انجام نشده بود. سال گذشته نیروهای داوطلب در همکاری با پایگاه ملی میراث فرهنگی اقدام به پاکسازی این بنای تاریخی کردند. کوره سفال‌پزی بندر سیراف بوشهر در سال ۱۹۶۶ از سوی وایت هوس باستان‌شناس انگلیسی شناسایی شده و مورد کاوش قرار گرفته است. این بنا به شماره ۲۳۳۳۰ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

خریداران نوزاد به «ارائه آموزش در یکی از مدارس #مناطق_محروم اطراف تهران» محکوم شدند

دادگاهی در ایران برای یک زوج جوان که نوزادی را خریده و دو کارمند یک کلینیک ناباروری که دلالان این معامله بودند، حکم جایگزین حبس صادر کرده است. به گزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، دو زن جوان کارمند که فرزند ناخواسته یک خانواده را به زوجی که امکان باروری نداشتند فروخته بودند، با رای دادگاه محکوم به آموزش اقدامات درمانی و پزشکی در «یک منطقه محروم» به مدت یک سال شدند. همچنین زوج جوانی که نوزاد را خریداری کرده بودند محکوم به «تدریس در یکی از مدارس مناطق محروم اطراف تهران به افراد بیسواد به مدت دو روز در هفته» شده اند. گزارش شده است که زوج جوان به خاطر «حسن نیت»، «وضع مالی خوب» و «خوش‌رفتاری با کودک» و از آنجا که خانواده اصلی نوراد شناسایی نشده، می‌توانند کودک را نزد خود نگه داشته و مراحل قانونی برای حضانت او را طی کنند. خوش‌رفتاری دستگاه قضائی ایران با زوج متمول و دلالان کودک در حالی رخ می‌دهد که بیش از ۷۵ درصد از کل زندانیان جرایم غیرعمد و بیش از ۹۰ درصد زنان زندانی به دلیل چک برگشتی و ناتوانی در پرداخت بدهی‌های خود روانه زندان شده اند و اغلب آنها با وجود داشتن فرزاندان و خانواده‌ای که به حضور آنها در خانه نیاز دارند مشمول مجازات جایگزین نمی‌شوند.

۱۹۴ تن در شبانه‌روز گذشته بر اثر ابتلا به #کرونا جان باختند

سخنگوی وزارت بهداشت ظهر یکشنبه ۲۲ تیر/۱۲ ژوئیه از مرگ ۱۹۴ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر کرونا خبر داد. این در حالی است که در روزهای ۱۰ و ۱۱ تیر به ترتیب تعداد جانباختگان کرونا ۱۴۲ و ۱۸۸ تن اعلام شد که نشان از سیر صعودی تعداد جانباختگان دارد. به گزارش خبرگزاری ایسنا، به نقل از سیما سادات لاری، در ۲۴ ساعت گذشته «بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی»، دو هزار و ۱۸۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ شناسایی شده اند که از میان آنها یک هزار و ۴۹۹ تن بستری شدند. به این ترتیب مجموع مبتلایان به کرونا در ایران به ۲۵۷ هزار و ۳۰۳ تن رسیده است. با جان باختن ۱۹۴ تن دیگر در شبانه‌روز گذشته آمار جانباختگان بیماری نیز به عدد ۱۲ هزار و ۸۲۹ رسید. ایران موج دوم شیوع بیماری کرونا را تجربه می‌کند و بر اساس آمارهای دانشگاه جان هاپکینز، این کشور از نقطه نظر تعداد مبتلایان مقام دهم در جهان را دارد. استان‌های خوزستان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و مازندران در وضعیت قرمز و استان‌های تهران، فارس،کرمان، البرز، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، بوشهر، هرمزگان و آذربایجان شرقی نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

مدیرعامل موسسه دانش اعتیاد و روان‌شناسی: #بیمه_معتادان در بدترین وضعیت قرار دارد

با وجود وعده دولت مبنی بر اجرایی‌شدن بیمه معتادان از تاریخ ۱۵ اردیبهشت سال جاری و اختصاص بودجه‌ای برای درمان سرپایی معتادان، مدیرعامل موسسه دانش اعتیاد و روان‌شناسی (ایرسا) می‌گوید که بیمه معتادان در بدترین وضعیت خود قرار دارد. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سعید صفاتیان بیان کرد: «در دوره‌ای گفته شد که ۸۰ میلیارد تومان برای بیمه در نظر گرفته شده است، این رقم چه زمانی پرداخت شد؟ چرا سیستم‌های دولتی نتوانستند ساز و کاری برای این کار طراحی کنند؟» به گفته مدیرعامل موسسه ایرسا، بیمه معتادان که در سال ۸۹ به تصویب رسید به خاطر ضعف عملکرد مقامات که تنها به فکر جایگاه خود هستند به جایی نرسیده است. صفاتیان با اشاره به وضعیت تورم در کشور و افزایش ۶۰ درصدی اجاره‌بها، کار مراکز خصوصی درمان اعتیاد که ۹۵ درصد کل مراکز موجود را تشکیل می‌دهند، مشکل توصیف کرد. او با انتقاد از افزایش ۱۵ درصدی تعرفه‌های درمانی اعتیاد در سال ۹۹ گفت: « به طور کلی نرخ درنظر گرفته شده برای درمان اعتیاد (دارو و ویزیت) در سال جاری حدود ۱۸۰ هزار تومان است. ۴۰ هزارتومان برای خدمات روانشناسی در نظر گرفته شده که هزینه‌های روانشناسی هم بسیار کم است.» با توجه به ناکارآمدی نظام بیمه و فشار اقتصادی بر درمانگران اعتیاد، مدیرعامل موسسه دانش اعتیاد و روان‌شناسی معتقد است که شرایط به گونه‌ای پیش می‌رود که پزشکان تمایل و رغبت خود برای کار حوزه‌های روانشناسی را از دست داده اند.

معاون سازمان امور مالیاتی بدون اشاره به بنیادهای حکومتی: ۳۵ هزار میلیارد تومان #فرار_مالیاتی داریم

محمود علیزاده، معاون سازمان امور مالیاتی ایران در یک اظهار نظر تکراری رقم فرار مالیاتی را ۳۵ هزار میلیارد تومان اعلام کرد اما نگفت که این فرار مالیاتی مربوط به کدام نهادها و بنگاه‌ها است. او یکشنبه ۲۲ تیر «کتمان درآمد» و «اجتناب از پرداخت مالیات» را دو شیوه فرار مالیاتی در ایران عنوان کرد و گفت که «بخشی از کانال‌های معافیت‌ها روشن نیست، عده‌ای برای اجتناب از پرداخت مالیات از مقررات معافیت‌های مالیاتی سواستفاده و خود را مشمول دریافت معافیت‌ها عنوان می‌کنند». علیزاده اما در باره فرار مالیاتی و معافیت‌های مالیاتی بنیادهای نظامی و مذهبی چیزی نگفت. براساس اظهارات مقام‌های دولتی و نمایندگان مجلس رقم فرار مالیاتی در ایران بین ۳۵ هزار تا ۶۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود که بیشترین سهم آن به بنیادهای حکومتی از جمله آستان قدس رضوی، بنیاد مستضعفان، کمیته امداد و نهادهای نظامی مربوط می‌شود. دولت حسن روحانی دو سال قبل در قانون بودجه خواستار الزام بنیادهای مذهبی و نظامی به پرداخت مالیات شد اما علی خامنه‌ای با درخواست تمدید معافیت مالیاتی آستان قدس رضوی موافقت کرد.