ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

باز هم زن‌کْشی: مردی در خرم‌آباد همسر و دو فرزند خود را کُشت

صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران به نقل از محمد ملکشاهی بیرانوند، فرمانده انتظامی خرم‌آباد گزارش کرد بامداد شنبه ۲۸ تیر یک مرد و دو فرزند خود را به قتل رسانده و سپس اقدام به خودکشی کرده است. فرمانده انتظامی خرم‌آباد بدون بیان جزئیات گفت که علت آن در دست بررسی است. خبرگزاری رسمی دولت جمهوری اسلامی ایران، ایرنا هم بدون اشاره به جنسیت قاتل، از وقوع یک فقره قتل خانوادگی در خرم‌آباد خبر داد. عنوان قتل خانوادگی با هدف تقلیل خشونت علیه زنان و انکار زن‌کُشی در ادبیات رسمی حکومت ایران و رسانه‌ها استفاده می‌شود. این خبرگزاری اما اقدام به خودکشی مرد قاتل را نمایشی خواند.

آتش‌سوزی در پالایشگاه آبادان جان یک نفر را گرفت- می‌گویند «خرابکاری نبود»

آتش‌سوزی در پالایشگاه آبادان پس از چند ساعت به گفته روابط عمومی این پالایشگاه «به صورت کامل مهار شد». در این آتش‌سوزی که علت آن «نشتی یکی از پمپ‌های واحد ۷۰» اعلام شد، حداقل یک نفر جانش را از دست داد. هویت فرد جان باخته اعلام نشده است. رسانه‌های ایران به نقل از مسئولان پالایشگاه آبادان نوشتند «هیچ‌گونه شواهدی از خرابکاری یا دخالت عوامل انسانی تا این لحظه مشاهده نشده است». سلسله‌ای از انفجارها پس از اعلام آتش‌بس میان ایران و اسراییل در مناطق مختلف ایران رخ داده که ایران ادعا می‌کند به دلیل مشکلات فنی در خط انتقال گاز و یا آتش‌سوزی است و نه اقدامات «خرابکارانه».

سحر ممی‌زاده، فعال اردبیلی را در بازداشتگاه بارها تا پای چوبه دار بردند و بازگرداندند

سحر ممی‌زاده، فعال مدنی ساکن اردبیل که ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ به دست ماموران امنیتی بازداشت شد، در ملاقات با خانواده‌اش گفته است بارها او را «پای چوبه دار برده و بازگردانده‌اند». بیدارزنی به نقل از نزدیکان ممی‌زاده نوشت سحر «با بدنی پر از زخم در سلول انفرادی و محیط آلوده و غیر بهداشتی» حبس شده است. ماموران اطلاعات سپاه پاسداران ۲۸ خرداد با خشونت ممی‌زاده را بازداشت کردند. به گفته نزدیکان این فعال مدنی، «ماموران در زمان بازداشت، با اسلحه وارد خانه او شده، اعضای خانواده را تهدید کردند و تمام تلفن‌های همراه را ضبط کردند. خانواده او تا مدت‌ها از محل نگهداری یا وضعیت جسمانی سحر هیچ اطلاعی نداشتند.» ممی‌زاده پیش‌تر نیز در آبان ۱۴۰۳ به دلیل فعالیت‌های اعتراضی در فضای مجازی، از جمله حمایت از توماج صالحی و اشاره به نام مسعود پزشکیان، بازداشت و پس از مدتی با وثیقه آزاد شده بود.