ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پ‌ک‌ک خواستار شرایط بهتر حبس برای اوجالان به منظور هماهنگی بهتر شد

حزب کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) که در روند انحلال قرار دارد، خواستار شرایط بهتر حبس برای بنیانگذار خود، عبدالله اوجالان شد. یک سخنگوی پ‌ک‌ک اظهار داشت که انتظار می‌رود دولت ترکیه در حبس انفرادی او تغییراتی ایجاد کند تا او بتواند انحلال حزب را بهتر هماهنگ کند. اوجالان از سال ۱۹۹۹ در جزیره ایمرالی ترکیه زندانی است. محور اصلی انحلال پ‌ک‌ک، ترغیب اعضای این حزب به تحویل سلاح‌هایشان است. این احتمال وجود دارد که گروه‌های جدا شده از این فراخوان پیروی نکنند. پس از اعلام انحلال پ‌ک‌ک، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، اعلام کرد که دولت ترکیه انتقال آرام به کشوری عاری از ترور را تضمین خواهد کرد. از زمان آغاز قیام پ‌ک‌ک در سال ۱۹۸۴، بیش از ۴۰ هزار نفر در درگیری‌ها کشته شده‌اند.

دیپلمات‌های اتحادیه اروپا بر سر لغو تمام تحریم‌های اقتصادی علیه سوریه به توافق رسیدند

نمایندگان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا بر سر لغو تمام تحریم‌های اقتصادی باقی‌مانده علیه سوریه به توافق رسیدند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، انتظار می‌رود وزیران خارجه اروپا در طول روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت / ۲۰ مه رسماً پایان تحریم‌ها را اعلام کنند. این تحریم‌ها عمدتاً نظام بانکی سوریه را هدف قرار داده بود که تاکنون به بازار سرمایه بین‌المللی دسترسی نداشت. با این حال، تحریم‌ها علیه اعضای دولت سرنگون شده بشار اسد، رئیس‌جمهور سابق، و همچنین تحریم تسلیحاتی همچنان به‌قوت خود باقی خواهند ماند. ایالات متحده آمریکا نیز هفته گذشته از لغو تحریم‌ها علیه سوریه خبر داده بود. شبه‌نظامیان اسلام‌گرای هیئت تحریر الشام به رهبری احمد الشرع، رئیس دولت انتقالی، و گروه‌های متحد با آن، حکومت بشار اسد را در ماه دسامبر گذشته سرنگون کردند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس می‌گوید دلیل حذف کلمه «خشونت» از لایحه حمایت از زنان، جلوگیری از سوء استفاده بیگانگان بود

فضل‌الله رنجبر، دبیر اول کمیسیون اجتماعی مجلس، علت خروج لایحه حمایت از زنان در برابر خشونت از دستور کار کمیسیون قضایی و ارجاع آن به کمیسیون اجتماعی را ارتباط وظایف مطرح شده در لایحه با مسائل اجتماعی زنان دانست. او همچنین اختلاف‌های بین نمایندگان دولت و برخی اعضای کمیسیون بر سر تغییرات اساسی در لایحه را علت استرداد موقت آن توسط دولت عنوان کرد. رنجبر از علت حذف برخی بندها، از جمله رسیدگی کادر درمان به زنان آسیب‌دیده، اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: «عده‌ای می‌گفتند ما باید از کلمه «خشونت» در لایحه حمایت از زنان بپرهیزیم؛ به‌خاطر این‌که بیگانگان از موضوع خشونت، سوءاستفاده می‌کنند.» رنجبر مقابله قانونی با خشونت علیه زنان را ضروری دانست و پیشنهاد داد کارشناسان موارد اختلافی را بررسی و لایحه را بازنگری کنند.

پاریس، لندن و اتاوا اسرائیل را به «اقدامات مشخص» تهدید کردند

سران کشورهای فرانسه، بریتانیا و کانادا با صدور بیانیه‌ای مشترک، ضمن انتقاد از تشدید اقدامات نظامی اسرائیل در غزه و غیرقابل تحمل خواندن رنج انسانی در این منطقه، هشدار دادند که در صورت عدم توقف حملات و رفع محدودیت‌های کمک‌های بشردوستانه، «اقدامات مشخصی» را علیه اسرائیل اتخاذ خواهند کرد. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل با رد فوری این بیانیه، آن را «پاداشی بزرگ برای حمله نسل‌کشانه حماس» در اکتبر ۲۰۲۳ دانست و تأکید کرد که اسرائیل از اهداف جنگی خود منحرف نخواهد شد و به دفاع از خود تا «پیروزی کامل» ادامه خواهد داد.