ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

عملیات جمع‌آوری سلاح‌های غیرقانونی در بغداد آغاز شد

نیروهای امنیتی عراق سه‌شنبه ۲۰ اکتبر / ۲۹ مهر عملیات جمع‌آوری سلاح‌های غیرقانونی در بغداد را آغاز کردند. سازمان اطلاعات وزارت کشور عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای اطلاعات پلیس فدرال عراق وابسته به وزارت کشور با استناد به دستور‌ات مقامات مربوطه و با توجه به داده‌های اطلاعاتی در منطقه حی‌الامانه استان بغداد بازرسی مناطقی که امکان شلیک مستقیم در آن وجود دارد را آغاز کردند. تاکنون در این عملیات شماری سلاح کلاشنیکوف، اسلحه شکاری و تجهیزات نظامی مختلف کشف و ضبط شده است. به گفته سازمان اطلاعات وزارت کشور عراق نیروهای امنیتی تجهیزات نظامی مصادره‌شده را به مقامات تحویل دادند و عملیات در مناطق دیگر همچنان ادامه دارد . نیروهای امنیتی عراق پیش از این در عملیات جداگانه‌ای در استان‌های بصره و میسان، سلاح‌های غیرقانونی را جمع‌آوری کرده بودند. جمع‌آوری سلاح‌های غیرقانونی و انحصار سلاح در دست دولت از وعده‌های مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق بود.

نیروهای امنیتی #سمیه_کارگر دانش‌آموخته‌ رشته فلسفه را بازداشت کردند

هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران خبر داد که نیروهای امنیتی سمیه کارگر، دانش‌آموخته‌ رشته فلسفه دانشگاه تبریز را روز جمعه ۲۵ مهرماه در منزل خود در تهران بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند. بنا به این گزارش، مأموران امنیتی هنگام بازداشت این شهروند کرد اهل ایلام اقدام به تفتیش منزل او کرده و برخی از وسایل شخصی‌اش از جمله لپ‌تاپ و تلفن همراه او را ضبط کرده و با خود بردند. دادسرای اوین به خانواده کارگر اطلاع داده است که اتهام او مربوط به جرائم اینترنتی است. هرانا نوشته است سمیه کارگر از یک بیماری نادر چشمی رنج می‌برد و برای کارهای شخصی نیاز به کمک نزدیکان خود دارد. او از زمان بازداشت از دسترسی به داروهای خود محروم مانده و خانواده او در نگرانی بسر می‌برند. از دلایل بازداشت، نهاد بازداشت‌کننده و محل نگهداری این شهروند اطلاعی در دست نیست.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی: فروش تسلیحات می‌تواند درآمد خوبی برای کشور داشته باشد

یعقوب رضازاده، عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی ۲۸ مهر در گفت‌وگو با خبرگزاری کار ایران (ایلنا) درباره لغو تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران گفت: «از این پس ما می‌توانیم برای کشورهای همسایه سلاح تهیه کنیم و علیه دشمنانی که منطقه را تهدید می‌کنند بایستیم». نماینده سلماس در مجلس همچنین گفت: «همان‌طور که می‌دانید آقایان ظریف و همتی سفرهایی را به کشورهای همسایه داشتند و بحث مطالبات جمهوری اسلامی ایران را مطرح کردند، این عزیزان سفرهایی به ترکیه، عراق ،چین، کره‌جنوبی و افغانستان داشتند که می‌تواند در حل مشکلات بسیار موثر باشد و مشکلات اقتصادی را تا حدودی حل کند». رضازاده، که سردار سابق نیروی انتظامی است همچنین گفت: «در کنار تلاش‌هایی که برای رفع مشکلات اقتصادی صورت می‌گیرد، فروش تسلیحات به صورت قانونی علاوه بر اینکه به حفظ امنیت و صلح کمک می‌کند، می‌تواند یک درآمد خوبی برای کشور داشته باشد». از یک‌شنبه ۲۷ مهر / ۱۸ اکتبر و با رفع تحریم‌های تسلیحاتی جمهوری اسلامی برپایه توافق هسته‌ای، مقام‌های ایران به طور مداوم آن را یک موفقیت ارزیابی می‌کنند. از جمله، وزیر دفاع جمهوری اسلامی که مدعی است ایران چون از نظر نظامی پیشرفت کرده، بسیاری خواهان خرید تسلیحات از ایران هستند. این در حالی است که وزیر امور خارجه آمریکا می‌گوید هرگونه معامله تسلیحاتی با ایران از سوی ایالات متحده با مجازات روبرو خواهد شد.

زنی که در #نجف‌آباد بدون حجاب #دوچرخه‌سواری کرد بازداشت شد

به دنبال انتشار فیلمی از دوچرخه سواری یک زن بی‌حجاب در شهر نجف آباد، مجتبی راعی، فرماندار این شهر روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا این عمل را «هنجار شکنی» خواند و از بازداشت این زن خبر داد، راعی گفت هدف و انگیزه این فرد از ارتکاب این عمل ناهنجار نامشخص است و نمی‌توان هم اینک در این باره اظهار نظر کرد. فرماندار نجف‌آباد گفته مردم این شهرستن امروز بعد از نماز ظهر و عصر، در میدان امام خمینی، تجمع «خودجوش» اعتراض‌آمیز برگزار می‌کنند. دوچرخه سواری زنان در ایران همواره عرصه برخورد تندروها و زنان بوده است. بر اساس برخی از برداشت های فقهی زنان هنچارشکنی و خلاف عفت عمومی شمرده می‌شود و برخی از امامان جمعه و مقامات انتظامی برخوردهای تندی با رواج دوچرخه سواری در ایران داشته‌اند. دفتر رهبر جمهوری اسلامی در پاسخ به پرسشی درباره دوچرخه سواری زنان در خیابان، آن را حرام دانسته است. با وجود اعمال محدودیت برای دوچرخه سواری زنان در شهرهای مختلف ایران، مقامات قضایی گفته‌اند دوچرخه‌سواری زنان به موجب قانون «اگر با رعایت ضوابط شرعی باشد»، منعی ندارد. برخی از امامان جمعه اما دوچرخه‌سواری زنان در فضای عمومی حرام می‌دانند و می‌گویند شهرداری‌ها نباید زنان را به دوچرخه‌سواری در فضای عمومی تشویق کنند. در قوانین ایران هیچ قانونی که دوچرخه‌سواری را جرم بداند وجود ندارد و ماده دو قانون مجازات اسلامی هم تاکید می‌کند که هر فعل یا ترک فعلی که برای آن مجازات تعیین شده باشد، جرم محسوب می‌شود.