ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دادگاه عالی آمریکا سرنوشت موضوعات مربوط به گرایش‌های جنسیتی در مدرسه‌ها را تعیین می‌کند

دادگاه عالی آمریکا سه‌شنبه ۲ اردیبهشت / ۲۲ آوریل بررسی این‌که آیا والدین دانش‌آموزان حق دارند هنگام استفاده از کتاب‌های مربوط به گرایش‌های جنسیتی در مدرسه‌ها از آن مطلع شوند را آغاز می‌کند. برخی از والدین مسیحی و مسلمان با استناد به «آزادی مذهبی» خود می‌خواهند در چنین مواردی فرزندانشان را از کلاس‌ها خارج کنند. آن‌ها در دادگاه گفته‌اند که مقام‌های آموزشی می‌خواهند «باورهای مذهبی‌شان درباره گرایش‌های جنسیتی را تضعیف کنند». اما مسئولان آموزشی پاسخ داده‌اند که معافیت دانش‌آموزان از این کلاس‌ها «غیرعملی» است و منجر به افزایش غیبت‌ها شده است. برخی ایالت‌های محافظه‌کار کتاب‌هایی را که به‌گفته آن‌ها «هم‌جنس‌گرایی یا ایدئولوژی‌های پیشرو را ترویج می‌کنند» از کتابخانه‌های مدرسه‌ها حذف کرده‌اند. رأی نهایی این دادگاه، با شش قاضی محافظه‌کار در برابر سه قاضی لیبرال، تا پایان ژوئن صادر خواهد شد.

نیروهای امنیتی پس از ۵۱۸۰ روز از خانه مهدی کروبی خارج شدند

حصر حجت‌الاسلام مهدی کروبی که از ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ پس از اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ آغاز شده بود، با گذشت ۱۴ سال و دو ماه و شش روز به پایان رسید. حسین کروبی، فرزند مهدی کروبی گفت طبق برنامه‌ریزی قبلی قرار بود نیروهای امنیتی در ۲۰ فروردین از منزل پدرش خارج شوند، اما به دلایل امنیتی با ۱۰ روز تأخیر، این اقدام روز گذشته، دوشنبه یکم اردیبهشت ۱۴۰۴ انجام شد. فرزند کروبی تأیید کرد که از هفته آینده با رعایت شرایط، امکان ملاقات با پدرش در محل سکونتش فراهم خواهد شد. به‌گفته حسین کروبی، غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کل کشور اعلام کرده که در حال پیگیری رفع حصر میرحسین موسوی نیز هست.

۱۰۰ دانشگاه علیه سیاست‌های دولت ترامپ موضع گرفتند

بیش از ۱۰۰ دانشگاه، کالج و نهاد علمی در آمریکا، از جمله دانشگاه پرینستون و کالج ایالت کانکتیکات با انتشار بیانیه‌ای مشترک علیه سیاست‌های آموزش عالی دولت ترامپ موضع گرفتند. امضاکنندگان به دولت ترامپ اتهام «مداخله بی‌سابقه سیاسی» زده‌اند که به‌گفته آن‌ها نظام آموزش عالی آمریکا را تهدید می‌کند. در این بیانیه تأکید شده که مؤسسات آموزشی آماده پذیرش اصلاحات سازنده هستند و حتی نظارت قانونی دولت را نیز رد نمی‌کنند، اما در برابر هرگونه مداخله نامناسب ایستادگی خواهند کرد. نویسندگان در پایان هشدار داده‌اند که در نهایت، این دانشجویان هستند که بهای محدودیت آزادی‌ها را می‌پردازند. از سوی دیگر، دانشگاه هاروارد نیز به‌دلیل قطع بودجه دولتی، از دولت شکایت کرده است.

ملیکا خالقی، زندانی سیاسی در زندان کچویی کرج بلاتکلیف مانده است

نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بیش از یک ماه است که ملیکا خالقی را بازداشت کرده‌اند و او همچنان به‌شکل بلاتکلیف در زندان کچویی کرج نگهداری می‌شود. به گزارش هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ملیکا خالقی، زندانی سیاسی روز شنبه ۳۰ فروردین ماه، پس از حدود یک ماه بازداشت در بازداشتگاه آگاهی کرج به زندان کچویی کرج منتقل شده است. این متهم سیاسی با اتهاماتی از جمله عضویت در گروه های مخالف نظام روبه‌روست.