ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نتانیاهو به رهبران بریتانیا، فرانسه و کانادا تاخت

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، رهبران بریتانیا، فرانسه و کانادا را به‌دلیل انتقاد از حملات اسرائیل به غزه مورد حمله قرار داد. او آن‌ها را به همسویی با «قاتلان دسته‌جمعی» و حمایت از حماس متهم کرد. این حمله پس از آن صورت گرفت که این سه کشور حملات اسرائیل را «نامتناسب» خوانده و وضعیت انسانی در غزه را «غیرقابل تحمل» توصیف کردند. نتانیاهو همچنین ادعای سازمان ملل مبنی بر مرگ هزاران نوزاد در غزه را به حمله مرگبار به دو تن از کارکنان سفارت اسرائیل در واشنگتن مرتبط دانست. در مقابل، بریتانیا، فرانسه و کانادا بر حق اسرائیل در دفاع از خود تأکید کردند، اما خواستار دسترسی گسترده‌تر کمک‌های بشردوستانه به غزه شدند. این انتقادها که قوی‌ترین موضع‌گیری متحدان اسرائیل از زمان آغاز جنگ غزه محسوب می‌شود، تنش‌ها را افزایش داده است.

منابع تصویری اتهام ترامپ مبنی بر «نسل‌کشی سفیدپوستان» در آفریقای جنوبی نادرست بود

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت / ۲۱ مه در دیدار با سیریل رامافوسا، رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی، دولت این کشور را به تحمل «نسل‌کشی علیه اقلیت سفیدپوست» متهم کرد و فیلم‌ها و عکس‌هایی را به‌عنوان مدرک ارائه داد. ترامپ ادعا کرد که این تصاویر کشتار جمعی کشاورزان سفیدپوست را نشان می‌دهد و صلیب‌های سفید را به‌عنوان محل دفن یک‌هزار کشاورز سفیدپوست معرفی کرد. اکنون رویترز گفته که یکی از تصاویر متعلق به جمهوری دموکراتیک کنگو بوده است. خبرگزاری کاتولیک (KNA)هم گفته است تصویر دیگر مربوط به اعتراضات سال ۲۰۲۰ در آفریقای جنوبی است. رامافوسا این اتهامات را رد کرد و گفت خشونت‌ها در آفریقای جنوبی شامل همه نژادها می‌شود. آمار پلیس نیز نشان می‌دهد که شمار قتل‌های کشاورزان سفیدپوست در مقایسه با کل قتل‌های کشور بسیار ناچیز است.

هشدار رئیس سازمان محیط زیست نسبت به کاهش شدید سطح آب خزر

شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در نشست تخصصی تغییرات اقلیمی و بحران خزر در روسیه گفت: «آمارها نشان می‌دهد که سطح آب خزر با سرعتی هشداردهنده در حال کاهش است». انصاری همچنین پیش‌بینی کرد که تا سال ۲۰۵۰ عمق دریای خزر تا ۱۸ متر کاهش یابد. او پیامدهای ویرانگر این بحران را شامل آسیب به صنایع، تهدید گونه‌های منحصربه‌فرد و ایجاد کانون‌های گردوغبار دانست و به نابودی تالاب‌های ارزشمند نیز اشاره کرد. انصاری با تأکید بر ضرورت همبستگی منطقه‌ای، پیشنهادهایی شامل تشکیل کارگروه ویژه، ایجاد سامانه پایش یکپارچه و بازنگری در طرح‌های سدسازی را ارائه داد و حفاظت از خزر را مسئولیت جمعی دانست.