اسرائیل بار دیگر به نیروهای ارتش سوریه حمله کرد
اسرائیل به یک پست نظامی ارتش سوریه در منطقه جولان شلیک کرد. این سومین حمله از این دست در یک هفته اخیر بود.
سیاست اسرائیل روشن است: هر کس از خاک سوریه به سوی اسرائیل شلیک کند با اقدام تلافیجویانه مواجه خواهد شد. اکنون نیز شلیک خمپاره از منطقه جولان به خاک اسرائیل حمله ارتش این کشور به یک پست نیروهای سوریه را در پی داشت.
اسرائیل بار دیگر در شامگاه چهارشنبه ۲۸ ژوئن / ۷ تیر مواضع نیروهای ارتش سوریه در منطقه جولان را مورد هدف قرار داد.
بهگفته ارتش اسرائیل پیش از این حمله، خمپارههایی به سمت منطقه تحت اشغال اسرائیل در جولان پرتاب شده بود اما به کسی آسیبی وارد نشد.
در زمان این حمله بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل در شهرک کاتزرین واقع در جنوب بلندیهای جولان بهسر میبرد.
نتانیاهو در اینباره گفت: «من در حالیکه سخنرانی میکردم از خاک سوریه به مناطق ما خمپاره شلیک شد و نیروهای دفاعی اسرائیل به این حملات پاسخ دادند.»
او پیش از این گفته بود که اسرائیل هرگونه سرایت جنگ سوریه به خاک خود را تحمل نخواهد کرد و به هرگونه حملهای پاسخ تلافیجویانه خواهد داد.
حمله اسرائیل در شامگاه چهارشنبه سومین حمله این کشور به منطقه جولان در چند روز اخیر بود.
در روز یکشنبه ۲۵ ژوئن / ۴ تیر ارتش اسرائیل اعلام کرد که دو موضع توپخانهای و یک کامیون مهمات را در منطقه جولان مورد حمله قرار داده است. یک روز پیش از آن نیز یک جنگنده اسرائیلی به دو تانک ارتش سوریه حمله کرده بود. بهگفته دیدهبان حقوق بشر سوریه در این حملات دو سرباز سوری کشته شدند.
این در حالی است که یک مقام نظامی ارتش سوریه که نامش فاش نشد، در گفتوگو با رویترز مدعی شد که موشکهای اسرائیلی به یک ساختمان مسکونی اصابت کرده و موجب کشتهشدن غیرنظامیان شده است.
با این حال تاکنون در مجموع اسرائیل تلاش کرده است که خود را از درگیریهای سوریه دور نگه دارد.
منطقه تحت اشغال جولان توسط اسرائیل در طول جنگ سوریه بارها هدف شلیک موشک و خمپاره قرار گرفته است.
از زمان جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل در ژوئن ۱۹۶۷، دولت اسرائیل ۱۲۰۰ کیلومترمربع از بلندیهای جولان را تحت اشغال خود دارد. در سال ۱۹۸۱ اسرائیل منطقه اشغالی را ضمیمه خود کرد اما جامعه جهانی آن را بهرسمیت نشناخت. در حال حاضر تنها ۵۱۰ کیلومترمربع از جولان در اختیار سوریه قرار دارد.
این دو همسایه همچنان در وضعیت جنگی بهسر میبرند. تا آغاز جنگ سوریه در سال ۲۰۱۱ مرزهای دو کشور آرام بود.
بیشتر بخوانید:
نظرها
نظری وجود ندارد.