ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

فراخوان گروه‌های فلسطینی برای «روز خشم»: تنش در کرانه باختری تشدید می‌شود

با فرارسیدن روز جمعه گروه‌های فلسطینی همچون جمعه گذشته فراخوان «روز خشم» داده‌اند. پایتخت‌های کشورهای عربی نیز شاهد تظاهرات علیه جنگ اسرائیل و غزه خواهند بود.

به‌گزارش روزنامه هاآرتص اسرائیل، گروه‌های فلسطینی، از جمله حماس، جهاد اسلامی و الفتح روز جمعه ۲۸ مهر / ۲۰ اکتبر را همچون جمعه گذشته «روز خشم» اعلام کردند و خواستار نزدیک‌شدن به ایست‌های بازرسی و مقابله با ارتش اسرائیل به‌عنوان بخشی از این اعتراضات شدند.

جمعه گذشته نیز در اعتراض به جنگ اسرائیل و غزه، در کرانه باختری رود اردن «روز خشم» اعلام شد که در آن حدود ۲۰ فلسطینی در تظاهرات و درگیری‌های خشونت‌آمیز با ارتش اسرائیل که در چندین نقطه رخ داد، کشته شدند.

یکی از افراد الفتح در منطقه نابلس در کرانه باختری به هاآرتص گفت فضای کرانه غربی او را به یاد دوران انتفاضه دوم می‌اندازد. او گفت: «امروز افزون بر ایست‌های بازرسی و حضور شدید امنیتی، شهرک‌نشینان مسلح نیز با فلسطینی‌ها مقابله می‌کنند و هر برخورد دستوری برای رویارویی مستقیم است و ارتش در تیراندازی به هیچ معترضی تردیدی ندارد.»

اعتراضات روز جمعه چالشی برای پلیس منطقه خودگردان فلسطین نیز خواهد بود.

صبح جمعه یک نوجوان ۱۸ ساله فلسطینی اهل رام‌الله در کرانه غربی به ظن زیر گرفتن نیروهای امنیتی با یک خودرو در ایست بازرسی حزما در نزدیکی اورشلیم (بیت‌المقدس) دستگیر شد.

وزارت بهداشت فلسطین روز جمعه اعلام کرد که شمار کشته‌شدگان درگیری‌های روز پنج‌شنبه با نیروهای امنیتی اسرائیل در اردوگاه آوارگان نورالشمس در نزدیکی طولکرم در کرانه غربی به ۱۳ نفر از جمله ۵ خردسال افزایش یافت.

یک افسر پلیس مرزی اسرائیل در جریان تبادل آتش روز پنج‌شنبه بر اثر انفجار یک ماده منفجره در این منطقه کشته شد. در این انفجار ۱۰ افسر پلیس مرزی زخمی شدند.

ارتش اسرائیل روز پنج‌شنبه اعلام کرد که با استفاده از پهپاد، گروهی از نیروهای فلسطینی را در منطقه مورد حمله قرار داده است.

از آغاز جنگ اسرائیل و غزه در ۷ اکتبر، ۸۱ فلسطینی در کرانه غربی کشته شده‌اند که بیشتر آن‌ها بر اثر تیراندازی نیروهای امنیتی و شماری نیز با تیراندازی شهرک‌نشینان کشته شده‌اند.

روز جمعه در اردن نیز گروهی از مردم خواستار راهپیمایی اعتراضی به سمت مرز با اسرائیل شدند، هرچند که مقام‌های اردنی به صراحت گفته‌اند اجازه نزدیک‌شدن به مرز را نمی‌دهند.

پیش‌بینی می‌شود که سایر پایتخت‌های عربی نیز برای همبستگی با غزه راهپیمایی‌های اعتراضی برگزار کنند و خواستار پایان جنگ شوند.

ابوعبیده، سخنگوی شاخه نظامی حماس از مسلمان‌های سراسر جهان خواست تا با تظاهرات و تجمع در مقابل سفارت‌های اسرائیل و آمریکا، خواهان بستن سفارت‌ها شوند.

آخرین خبرها درباره جنگ اسرائیل ــ غزه را در صفحه‌ی خبرهای کوتاه زمانه دنبال کنید.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.