ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

جان کری گام‌های عملی ايران برای پيشبرد مذاکرات هسته‌ای را برشمرد

جان کری، وزير امور خارجه

جان کری، وزير امور خارجه آمريکا در گفت‌وگو با شبکه سی‌بی‌اس نيوز آمريکا از گام‌های عملی و ملموس ايران برای پيشبرد مذاکرات هسته‌ای و در قبال آن رفع تحريم‌ها عليه اين کشور سخن گفت.

جان کری: تا زمانی که روندی روشن و قابل راستی‌آزمايی ايجاد نشود آمريکا تحريم‌ها را لغو نخواهد کرد.

به‌گزارش سی‌بی‌اس نيوز جان کری در اين گفت‌وگو که قرار است مشروح آن روز يکشنبه هفتم مهرماه (۲۹ سپتامبر) پخش شود درباره گام‌های عملی ايران گفته است: "آن‌ها [مقام‌های ايران] می‌توانند بلافاصله امکان بازرسی از تأسيسات فردو را که به شکل زيرزمينی در دل کوه قرار دارد و بدون شک چيزی نيست که يک برنامه هسته‌ای صلح‌آميز داشته باشد، فراهم کنند."

وزير امور خارجه آمريکا همچنين افزود: "آن‌ها می‌توانند خيلی سريع پروتکل‌های الحاقی جامعه جهانی درباره بازرسی‌ها را امضا کنند."

وی به موضوع غنی‌سازی اورانيوم از سوی ايران نيز اشاره کرد و گفت: "آن‌ها می‌توانند داوطلبانه پيشنهاد دهند غنی‌سازی اورانيوم بيش‌ از يک ميزان خاص را متوقف کرده و آن را در سطح پايين نگاه می‌دارند، زيرا برای يک برنامه صلح‌آميز هسته‌ای نيازی به اورانيوم غنی شده در سطح بالاتری وجود ندارد."

جان کری در مورد اين‌که آمريکا چه گام‌هايی در قبال اين اقدامات احتمالی ايران برمی‌دارد گفت: "چنان‌چه مقام‌های ايرانی گام‌های ملموسی بردارند، مطمئن هستم انتظار خواهند داشت که آمريکا با تغيير تحريم‌ها پاسخ‌شان را بدهد."

وزير امور خارجه آمريکا تأکيد کرد: "تا زمانی که روندی روشن و قابل راستی‌آزمايی ايجاد نشود تا بر اساس آن دريابيم ايران به‌طور مشخص با برنامه هسته‌ای‌اش چه می‌کند، آمريکا تحريم‌ها را لغو نخواهد کرد."

وی سخن حسن روحانی، رئيس‌جمهور ايران را مبنی بر اين‌که خواست ايران حل مسئله هسته‌ای در سه تا شش ماه آينده است تأييد کرد و گفت چنين چيزی امکان‌پذير است و حتی اگر ايران صادقانه و روشن عمل کند می‌توان زودتر نيز به توافق رسيد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.