علیاصغر وکیلی، پدر محمدامین وکیلی، کودکی که ۱۵۴ روز پیش ربوده شده و مشخص نیست در چه وضعیتی بهسر میبرد، در نامهای به نمایندگان شهرستان جوین استان خراسان رضوی درخواست کرد تا پیگیر موضوع سئوال از وزیر کشور شوند.
روزنامه اعتماد چاپ تهران، امروز شنبه هفتم دیماه به نقل از پدر این کودک پنج ساله نوشت: “در طول چهار ماه گذشته هر زمان درخواستها و پیگیریهای خود را برای پیدا کردن محمدامین شدت دادیم، در جواب فقط با اقدامات سطحی روبهرو شدیم. مسئولان مدام گفتند «جستوجوی قدم به قدم» انجام میدهیم و «تیم ویژه» تشکیل دادهایم و… بدتراز همه اینکه شنیدهایم با این هدف که فشار روحی من و خانوادهام تخلیه شود، چنین حرفهایی را به روزنامهها میزنند؛ آخر مگر مشکل مالی است که فراموش کنیم یا خسارت جانی است که عزیزمان را به خاک بسپاریم و آرام بگیریم.”
وی افزوده است: “هیچ انسانی حاضر نمیشود فرزند پنج ساله شیرین زبانش را با تمام دنیا معامله کند.”
روزنامه اعتماد همچنین خبر داده که مسئولان پلیس ایران مدتی است به تماسهای خبرنگار این روزنامه برای پیگیری موضوع محمدامین پاسخ نمیدهند.
چندی پیش نیز مهتاب کرامتی، تهمینه میلانی و فاطمه معمتدآریا، سه هنرمند سینمای ایران برای کمک به یافتن کودک پنج سالهای که به گروگان گرفته شده، اعلام آمادگی کردند.
محمدامین وکیلی، کودک پنج ساله اهل شهر نقاب از توابع شهرستان جوین استان خراسان رضوی است که ششم مردادماه امسال در مسیر کلاس ژیمناستیک به گروگان گرفته شد.
فرد گروگانگیر چند روز بعد با تماسهای تلفنی خواهان پرداخت ۵۰۰ سکه طلا در قبال آزادی محمدامین شده بود.
پلیس پس از این تماسهای تلفنی موفق شد فرد گروگانگیر را که “براتعلی” نام داشت، بازداشت کند اما وی در هنگام بازجویی و پیش از آنکه محل نگهداری محمدامین را فاش کند، “سکته قلبی” کرد و جانش را از دست داد.
اکنون با گذشت حدود پنج ماه از زمان به گروگان گرفته شدن این کودک پنج ساله و مرگ تنها متهم این پرونده، پلیس موفق به پیدا کردن محل نگهداری محمدامین نشده است.
مادر این کودک نیز میگوید: “محمدامین فقط پنج سال دارد و خیلی کوچک است، از همه مردم و مسئولان میخواهم کمک کنند تا پسرم پیدا شود، دیگر طاقت دوری پسرم را ندارم.”
و هیچکس حتی یک بار هم نپرسیده چرا این همه متهم مثل این فرد مظنون به گروگانگیری در بازداشت سکته می کند؟ آگاهی چی ها از قدیم آنقدر مظنون را می زده اند تا به یک چیزی اعتراف کند ولی این ناشی ها امروزه خیلی ها را می کشند. لا اقل اینها را بفرستید دوره ی شکنجه ببینند تا مردم نمیرند زیر اعتراف گیری
Matin / 28 December 2013
اسم شکنجه متهمین را گذاشته اند ( بازجوئی فنی )
در صورتیکه در تمام کشورهای پیشرفته به صورت علمی مدارک بررسی و جرم متهمین به اثبات میرسد .
چند روز پیش هم در خبرها آمده بود که شخصی که تنها ۲ روز به اجرای حکم اعدامش مانده بود به صورت اتفاقی از اعدام نجات یافت و جریان این بوده که قاتل اصلی بعد از ۶ سال که اتفاقآ سارق هم بوده در شمال کشور دستگیر شده و به یک فقره قتل هم اعتراف کرده است و متهم اشنباهی هم گفته بود از بس که مرا زدند ، از ترس اینکه زیر ضرب و شتم نمیرم مجبور به اعتراف شدم .
بیشتر جرائم در کشور ما ریشه در فقر و بدبختی دارد و مولود نظام اسلامی است .
بهنام / 28 December 2013
ﻭاﻗﻌﺎ ﺟﺎﻱ ﺗﺎﺳﻒ اﺳﺖ , اﻭﻥ ﺗﺼﻮﻳﺮﻱ ﻛﻪ ﺁﮔﺎﻫﻲ ا اﺯ ﺧﻮﺩﺷﻮﻭﻥ ﺗﻮ ﻓﻴﻠﻤﺎ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﻲ ﺩﻫﻨﺪ ﺩﺭ ﻭاﻗﻌﻴﺖ ﻧﻴﺴﺖ, اﻳﻦ ﻛﻪﻧﺸﻪ ﺑﻪ ﻣﺴﻮﻟﻴﻦ
اﻣﻨﻴﺘﻲ اﻋﺘﻤﺎﺩ ﻛﻨﻲ ﻫﻢ ﻛﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﺟﺎﻱ ﺧﻮﺩﺵ ﺭا ﺩاﺭﺩ!
ﺷﻘﺎﻳﻖ / 28 December 2013
انشالله که به عرضه نداشته نیروهااین بچه پیدا شه وبه آغوش خانواده اش برگرده. این پروردگار این نکنتی و نحوس از این مملکت دور بگردان.
فرنگیس بی پروا / 30 December 2013