علی مطهری، نماینده مجلس شورای اسلامی بسیاری از احکام قضایی را که پس از حوادث انتخابات بحثبرانگیز ریاستجمهوری ۱۳۸۸ علیه فعالان سیاسی و معترضان صادر شده، “ناعادلانه” میداند.

مطهری گفته آیا ارزش داشت به خاطر یک وبلاگی که روزی هفت یا هشت نفر از آن بازدید میکرد چنین هزینهای کنیم؟
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مطهری در همایش سالانه حقوق شهروندی کاج در کرمانشاه گفت: “ما به رفتارهایی که با معترضان شد، انتقاد کردیم.”
به گفته وی “افرادی بودند که درست روز بعد از انتخابات بازداشت شدند، نه در تظاهراتها شرکت داشتند و نه ادعای تقلب کردند، احکامی که برای آنها صادر شد، سختگیرانه بود.”
مطهری همچنین به مرگ ستار بهشتی، وبلاگنویس در بازداشتگاه نیروی انتظامی ایران اشاره کرد و افزود: “آیا ارزش داشت به خاطر یک وبلاگی که روزی هفت یا هشت نفر از آن بازدید میکرد چنین هزینهای کنیم؟ فردی را تحت فشار گذاشته شود تا حدی که جانش را از دست بدهد؟ ما معتقدیم که باید مخالفان آزاد باشند که در چارچوب قانون حرفشان را بزنند و صراحتا هم به آنها پاسخ داده شود.”
ستار بهشتی، کارگر ۳۲ سالهای بود که در آبان ماه سال گذشته به دلیل مطالبی که در وبلاگش مینوشت و با اتهام “اقدام علیه امنیت ملی” توسط پلیس فتا (پلیس پیگیری جرایم سایبری) دستگیر شد.
او در جریان بازداشت مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفت و در بازداشت نیروی انتظامی کشته شد.
گفته میشود طی ده روز پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸، دستکم ۸۰۰ نفر از فعالان سیاسی، اجتماعی، حقوق بشر، روزنامهنگاران، دانشجویان و دیگر شهروندان بازداشت شدند. به گفته علیرضا جمشیدی سخنگو و معاون سابق قوه قضاییه تعداد بازداشتشدگان اعتراضات سال ۸۸ تا مرداد آن سال در حدود ۴۰۰۰ نفر بوده است.