ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نرگس محمدی: امکانی برای دفاع از خود نداريم

نرگس محمدی، نايب‌رئيس و سخنگوی

نرگس محمدی، نايب‌رئيس و سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر در گفت‌وگو با کمپين بين‌المللی حقوق بشر در ایران به اتهام‌ها و ادعاهايی که از سوی گروهی از اصولگرایان حکومتی و رسانه‌های ایران بر عليه وی و دیدارش با کاترين اشتون، مسئول سياست خارجی اتحاديه اروپا مطرح شده، پاسخ گفت.

نرگس محمدی با بيان اين‌که "برای هيچ کدام از ادعاهای مطرح شده مستندی ندارند"، گفت: "اين يک حرکت غيراخلاقی است که متأسفانه از سوی نمايندگان مجلس تا سايت‌ها و روزنامه‌ها بر عليه ما ملاقات‌کنندگان با خانم اشتون صورت گرفته است. ظاهرا آن‌ها مجاز هستند که به ما حمله کنند و ما هم هيچ امکانی برای دفاع از خودمان نداريم."

چند روز پس از ديدار ۱۷ اسفندماهِ کاترين اشتون با نرگس محمدی و گوهر عشقی، مادر ستار بهشتی، وبلاگ‌نويسی که در زندان جان خود را از دست داد؛ صادق لاريجانی، رئيس قوه قضاييه، علی لاريجانی، رئيس مجلس، نمايندگان مجلس و برخی رسانه‌ها از اين ديدار انتقاد کرده و وزارت امور خارجه و دولت حسن روحانی را مسئول اصلی اين ملاقات معرفی کردند.

همزمان با اين رويدادها فاطمه رهبر، رئيس فراکسيون زنان و خانواده مجلس ایران در نامه‌ای به کاترين اشتون به‌طور غير مستقيم گفت نرگس محمدی، در کارنامه سياسی خود مبارزه مسلحانه عليه نظام جمهوری اسلامی ايران دارد.

همچنين در روز ۲۰ اسفندماه روزنامه رسالت نيز در يادداشتی نرگس محمدی را "محاربه" خواند و نوشت: "اين فردی که خانم اشتون با او ملاقات کرده در سابقه سياسی خود و شوهرش که اکنون در فرانسه پناهنده است، پرونده محاربه و مبارزه مسلحانه با نظام دارد."

برخی نیز با اشاره به رویدادهای پس از دهمین دوره انتخابات رياست جمهوری در ایران، درسال ۱۳۸۸، نرگس محمدی را “فتنه‌گر ۸۸” ناميدند.

نرگس محمدی در پاسخ به اين ادعاها ضمن تأکيد بر اين‌که "من ۲۰ سال قلم در دست داشتم اما هيچ وقت اسلحه در دست نگرفتم"، گفت: "من نمی‌دانم چطور آن‌ها می‌توانند من را متهم به محاربه و اقدام مسلحانه کنند. اما می دانم که برای هيچکدام از ادعاهای مطرح شده مستندی ندارند."

دو روز پيش نرگس محمدی با ارسال نامه‌ای به محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از واکنش او به دیدار کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تعدادی از فعالان حقوق زن، انتقاد کرد.

رسانه‌های ایران به‌نقل از ظریف نوشته بودند: “از دیدار اشتون با محکومان فتنه هیچ اطلاعی نداشتیم”.

نرگس محمدی خطاب به ظریف نوشت که به کار بردن واژه “محکوم فتنه” از سوی وزیر امور خارجه دولت یازدهم در مورد وی غیرمنتظره و تعجب انگیز بوده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • بهنام

    فعلآ که بد جوری به سوز و گداز افتاده اند ، پس بهتر است بگزاریم به سوزش خود ادامه دهند و بیشتر خود را در جهان رسوا کنند . آفرین بر شیر زنان ایران و آفرین به خانم محمدی و گوهر عشقی مادر ستار بهشتی .

  • farid

    ساعتها با خانم اشتون در شام خصوصی سفارت گپ میزنند و دروغ تحویل میدهندو عکس میاندازند و لی نیم ساعت ملاقات  فقط چند نفرنمایندگان واقعی زنان زجرکشیده ایران را بر نمی تابند و فتنه می نامند. واقعا که !!