ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمریکا: گفت‌وگو با ایران درباره عراق «در سطوح پایین‌تر» ادامه یابد

در پی انتشار خبر گفت‌وگوی ایران و آمریکا در باره بحران عراق در وین وزارت خارجه آمريکا ضمن اعلام آمادگی برای ادامه این روند گفت انتظار نمی‌رود مذاکره در وين ادامه یابد.

در پی انتشار خبرهایی مبنی بر گفت‌وگوی ایران و آمریکا در وین، در پیوند با بحران عراق، وزارت امور خارجه آمريکا ضمن اعلام این‌که حاضر است با ايران در این‌باره مذاکره کند٬ گفت انتظار نمی‌رود که این گفت‌و‌گو در وين ادامه یابد.

جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمريکا

به‌گزارش رويترز، جن ساکی، سخنگوی وزارت خارجه آمريکا گفته این کشور آماده است گفت‌و‌گوها با ايران درباره اوضاع عراق را در سطوح پايين‌تر از وزرای خارجه برگزار کند.

وی افزود: «ما انتظار نداريم که ادامه اين‌گونه گفت‌وگوها در وين انجام شود چون مذاکرات هفته جاری وين تنها روی مسأله هسته‌ای ایران متمرکز خواهد بود.»

روز سه‌شنبه ماری هرف، سخنگوی دیگر وزارت امور خارجه آمریکا گفت مقام‌های ایرانی و آمریکایی در حاشیه مذاکرات هسته‌ای در وین به‌طور کوتاه در مورد وضعیت عراق با یکدیگر گفت‌وگو کردند. محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران نیز این موضوع را تأیید کرد.

مقام‌های ایرانی پیش از سفر به وین گفته بودند در مذاکرات هسته‌ای در مورد مسائل دیگر با مقام‌های کشورهای گروه ۱+۵ گفت‌وگو نخواهند کرد.

پیش از این جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا از احتمال همکاری نظامی مشترک آمریکا با رژیم ایران برای متوقف ساختن «داعش» سخن گفته بود.

جان کری گفته بود: «من هیچ گزینه‌ای را که برای عراق سازنده باشد، رد نمی‌کنم.»

«داعش» که یک گروه اسلامی سنی است، در روز سه‌شنبه (۲۰خرداد / ۱۰ژوئن)  شهر بزرگ موصل واقع در شمال عراق را تصرف کرد و در پی آن بخش‌های بزرگی از استان‌های نینوا، انبار و صلاح‌الدین تحت کنترل نیروهای داعش قرار گرفت. از آن زمان پیکارجویان این گروه به‌سوی بغداد حرکت کرده‌اند تا حکومت شیعه مرکزی را سرنگون کنند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.