ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بورسیه‌های غیر قانونی، بدون آزمون وارد مرحله دکترا شده بودند

همه ۳۷۰۰دانشجوی مطرح شده در پرونده بورسیه های غیر قانونی، بدون آزمون وارد مرحله تحصیل در مقطع دکترا شده بودند.

به گفته حجت‌الله درویش‌پور، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، همه ۳۷۰۰دانشجوی مطرح شده در پرونده بورسیه‌های غیر قانونی، بدون آزمون وارد مرحله تحصیل در مقطع دکترا شده بودند.

به گفته درویش‌پور، خلاف اخبار منتشر شده، «نمایندگان مجلس بررسی دقیقی در مورد میزان بورسیه‌های غیرقانونی انجام نداده‌اند

به گزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، حجت‌الله درویش‌پور نماینده ایذه و باغملک درباره آخرین بررسی‌ها پیرامون وضعیت بورسیه‌های غیر قانونی و همچنین تخلفات مالی - اداری وزارت علوم در سال‌های گذشته گفته: «استنباط ما این است که وضعیت بورسیه‌ها باید از سوی وزارت علوم پیگیری شود. در مورد تخلفات مالی هم باید حساب و کتاب صورت بگیرد و گزارش تخلفات ارائه شود.»

وی درباره آمار و اخبار متناقض ارائه شده در مورد بورسیه‌های غیرقانونی از سوی مسئولان مختلف گفته است: «آنچه که مشخص است این است که از ۳۷۰۰ مورد بورسیه مورد اشاره، همگی بدون آزمون دادن وارد مرحله دکترا شده بودند. از سوی دیگر بسیاری از این افراد علاوه بر طی نکردن مرحله آزمون بر اساس ضوابط و دستورالعمل‌هایی که وزارت علوم وقت اعلام کرده بوده نیز پذیرفته نشده‌اند.»

به گفته درویش‌پور، خلاف اخبار منتشر شده، «نمایندگان مجلس بررسی دقیقی در مورد میزان بورسیه‌های غیرقانونی انجام نداده‌اند.

چندی پیش در خردادماه سال جاری، مجتبی صدیقی، رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، با ارائه اطلاعاتی درباره بورسیه‌های خارج از روال ارائه‌شده در دولت‌های نهم و دهم، بخشی از تخلف‌های دانشگاهی را از جمله اعزام بیش از سه هزار دانشجوی فاقد صلاحیت علمی به دانشگاه‌های خارج از کشور، بی‌اشاره به دامنه تخلف‌های مشابه در دولت‌های پیشین علنی کرد.

افشای بورسیه‌های «غیرقانونی»، باعث شد تا شماری از نمایندگان مجلس با هدف «توقف پیگیری» این پرونده، رضا فرجی‌دانا، وزیر علوم ایران را استیضاح و در پی آن برکنار کنند، اما استیضاح وزیر علوم نیز نتوانسته تنشی را که به بهانه پیگیری پرونده «بورسیه‌های غیرقانونی» در وزارت علوم آغاز شده بود پایان بخشد.

پیش از آن حامد قادرمرزی، نایب رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس شورای اسلامی گفته بود که نام ۱۰ نماینده مجلس در میان فهرست «بورسیه‌های غیرقانونی» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در دولت پیشین به آن‌ها اعطا شده بوده است.

اینک معاون اول رییس جمهور می‌گوید حتی اگر ۱۰ وزیر علوم دیگر نیز با رای نمایندگان برکنار شوند، دولت این پرونده را تا انتها پیگیری خواهد کرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • farid

    ترکان: بقایی اموال مناطق آزاد را به قیمت بسیار نازلی به مدت طولانی به خود اجاره داده بود/ خودرو ها، اموال و ساختمان ها همچنان در دست مسئولان دولت سابق است !!!