خانم سیاح، معاون پژوهشی شورای فرهنگی – اجتماعی زنان و مسئول سیاستهای جمعیتی امور زنان در ایران میگوید: «۳۴درصد جمعیت ایران یا فرزند ندارند یا تک فرزند هستند و نظر سنجیها نشان میدهد که اینها اصلا تمایلی به بچه دار شدن ندارند.»
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) روز یکشنبه ۳۰شهریور به نقل از سیاح گزارش داد که «نرخ باروری کل در دهه ۳۰و اواخر دهه ۴۰شمسی حدود هفت نفر برای هر خانواده ایرانی بود اما این میزان به ۱.۵ فرزند برای هر خانواده در سال ۹۲کاهش یافته است.»
به گفته وی شاخص سالخوردگی در ایران «به صورت پُرشتاب در حال رشد است.»
سیاح افزود: «امروز فضای جامعه به گونهای شده که در آن فرزندآوری به یک مسئله بیارزش و بدون پرستیژ تبدیل شده است .»
معاون پژوهشی شورای فرهنگی – اجتماعی زنان یکی از دلایل کاهش جمعیت در ایران را «کمرنگ شدن آموزههای دینی در جامعه» اعلام کرده است.
از آغاز سال جدید خورشیدی، اجرای سیاستهای افزایش جمعیت در ایران سرعت بیشتری گرفته است. در همین باره ۱۳۱نماینده مجلس ایران در فروردینماه ۱۳۹۳با یک فوریت طرح افزایش نرخ باروری و پیشگیری از کاهش رشد جمعیت موافقت کردند.
سیاستهای جمعیتی در ایران در پی سخنرانی آیتالله علی خامنهای، رهبر حکومت ایران در جمع گروهی از مردم شهر بجنورد به طور کلی تغییر یافته است.
آیتالله علی خامنهای، ۱۹مهرماه سال گذشته در سخنرانیای در شرح بجنورد، موضعگیری سالهای قبل خود را در قبال کنترل جمعیت در ایران اشتباه خوانده و از خداوند خواسته بود او را به خاطر این سیاست ببخشد.
به دنبال مخالفت رهبر حکومت ایران با ادامه سیاستهای کنترل جمعیت٬ وزارت بهداشت بودجه مرتبط با این سیاست را قطع کرده است و به جای آن طرحهای تشویق به باروری بهسرعت در حال طراحی و اجرا هستند.
مگه ملت..مغز خر خوردن بیشتر از یک بچه بیارن!؟ بچه هایی که در دهه ۵۰بدنیا اومدن..همه بیکار و بدبخت شدند
من هم / ۳۱ شهریور ۱۳۹۳
درود بر زوجهای ایرانی که با عقل خود زندگی می کنند نه با غریزه های ابتدایی
سعید / ۰۱ مهر ۱۳۹۳
نفهمیدم این سبز شدن کلمه بجنورد و جمله مربوط در متن اشتباهیه یا درست. خیلی بی معنی این جمله پریده وسط
مهرجو / ۰۴ مهر ۱۳۹۳