ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمار پناهجویان به بالاترین رقم در دو دهه گذشته رسید

کمیساریای عالی کمک به آوارگان سازمان ملل تعداد کنونی متقاضیان پناهندگی در جهان را نسبت به دو دهه گذشته بی‌سابقه خواند. آلمان یکی از اصلی‌ترین مقصدهای پناهجویان محسوب می‌شود.

کمیساریای عالی کمک به آوارگان سازمان ملل تعداد کنونی متقاضیان پناهندگی در جهان را نسبت به دو دهه گذشته بی‌سابقه خواند. آلمان یکی از اصلی‌ترین مقصدهای پناهجویان محسوب می‌شود.

کمیساریای عالی کمک به آوارگان سازمان ملل (UNHCR) در تازه‌ترین گزارش خود،  از رکورد متقاضیان پناهندگی در سال ۲۰۱۴ خبر داد.

این گزارش که جمعه ۲۶ سپتامبر منتشر شده، بر اطلاعات ۴۴ کشور اروپایی، آمریکای شمالی و استرالیا استوار  است.

در شش ماهه نخست سال جاری میلادی، ۳۳۰ هزار و هفتصد تقاضای پناهندگی پذیرفته شده است. این رقم نشانگر رشد ۲۴ درصدی تعداد پناهجویان به نسبت سال ۲۰۱۳ است.

در نیمه اول سال ۲۰۱۳ تعداد تقاضاهای پناهندگی معادل ۳۲۸ هزار و یکصد درخواست بود.

این کمیساریا در گزارش خود هشدار داده که شمار پناهجویان در ادامه سال با توجه به بحران سوریه و عراق از این هم بالاتر خواهد رفت و چه بسا به ۷۰۰ هزار نفر برسد.

این رقم تنها با موج تقاضای پناهندگی در کشورهای صنعتی در زمان جنگ بالکان قابل مقایسه است. جنگ بالکان در دهه ۹۰ میلادی، سیلی از پناهجویان را به اروپا سرازیر کرد.

آنتونیو گوته‌رس، کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان می‌گوید: «ما در دوران کشمکش‌های فزاینده به سر می‌بریم.»

گوته‌رس بر همین مبنا از کشورهای پیشرفته خواسته که خود را آماده پذیرش موج جدیدی از انسان‌های آواره و جویای کمک سازند.

به گفته سازمان ملل، در حال حاضر ۵۱ میلیون نفر در تمام دنیا در وضعیت در به‌دری و آوارگی به سر می‌برند. این رقم از زمان جنگ دوم جهانی تاکنون سابقه ندارد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.