ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مصرف بيش از ۲۰۰‌ ميليون ‌ليتر مشروبات الکلی در ايران

حسن تامينی‌ليچايی، نايب ‌رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس ايران از مصرف ۲۰۰ ميليون ليتر انواع مشروبات الکلی در اين کشور خبر داد.

حسن تامينی‌ليچايی، نايب ‌رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس ايران از مصرف ۲۰۰ ميليون ليتر انواع مشروبات الکلی در اين کشور خبر داد.

سازمان بهداشت جهانی بهار امسال در گزارشی نوشت ايران در بين ۱۹۰ کشور رتبه ۱۶۶ مصرف سرانه الکل را دارد.

به گزارش روز دوشنبه ۱۴ مهر روزنامه شرق، اين نماينده مجلس، اين آمار را به نقل از مدير کل سلامت روان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ايران اعلام کرده است. با این حال وی توضیح نداده که این ۲۰۰ میلیون لیتر مشروبات الکلی در چه بازه زمانی مصرف شده است.

به گفته وی «در بسياری از مناطق ايران، مصرف الکل افزايش داشته است.»

سازمان بهداشت جهانی بهار امسال گزارشی کامل درباره مصرف الکل در دنيا منتشر کرد.

اين گزارش نشان می‌دهد ايران در بين ۱۹۰ کشور رتبه ۱۶۶ مصرف سرانه الکل را دارد. بر اساس اين گزارش بلاروس، مولداوی و روسيه بيشترين سرانه مصرف الکل در جهان را دارند.

بر پايه اين گزارش، ايران همچنين کشور نوزدهم دنيا از نظر ميزان مصرف بالای الکل به ازای هر مصرف‌کننده است.

گزارش منتشر شده توسط سازمان بهداشت جهانی می‌گويد که هر مصرف‌کننده در ايران، سالانه ۲۵ ليتر الکل مصرف می‌کند که اين رقم دو برابر يک شهروند آمريکايی و حتی بيشتر از شهروندی روسی است.

با وجود ممنوعيت مصرف و خريد و فروش الکل در ايران، برخی گزارش‌ها از حضور بيش از ۲۰۰ هزار فعال در بازار مشروبات الکلی در ايران خبر می‌دهند. گزارش‌های ديگری هم منتشر شده است که می‌گويد در ايران بيش از ۸۰ ميليون ليتر در سال الکل مصرف می‌شود.

گفته می‌شود هر سال بين ۶۰ تا ۸۰ ميليون ليتر مشروبات الکلی به ايران قاچاق می شود که اين اعداد و ارقام غير از مشروبات دست‌ساز و توليدات شخصی است. در ايران دسترسی به الکل از طريق توزيع‌کنندگانی انجام می‌شود که ساقی نام دارند.

با يک تماس تلفنی انواع مشروبات الکی با برندهای گوناگون در اختيار مصرف‌کنندگان قرار می‌گيرد و زمان انتظار برای رسيدن اين کالا، طبق اعلام سازمان مبارزه با مواد مخدر ۱۷ دقيقه است.

يکی از موارد نگران‌کننده در مورد مصرف الکل در ايران، سن مصرف‌کنندگان است.

در حالی‌که در کشورهای اروپايی فروش و استفاده از مشروبات الکلی برای جوانان زير ۱۸سال ممنوع است و برای افراد خاطی مجازات‌های سنگين در نظر گرفته شده، در ايران ۱۷ تا ۳۵ ساله‌ها اصلی‌ترين مصرف‌کنندگان الکل هستند.

سال گذشته بر اثر مصرف مشروبات الکلی که حاوی غلظت بالای الکل صنعتی بود، در شهرستان رفسنجان استان کرمان دست‌کم ۹ نفر جان خود را از دست دادند و بيش از ۳۰۰ نفر نيز دچار عوارض جسمی شدند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • مرید

    ایرانی ها از دیر باز شکست های اجتماعی خودشون رو با بدمستی، سکس افراطی یا تریاک کشیدن جواب می دادن. این طرز مصرف الکل برای یه ملت طبیعی نیست و اثر فشار بلند مدت روانی و اجتماعیه. فرهنگ ایران آدمارو بیمار می کنه چون سراسرش تناقضه. تازه فکر هم می کنیم این ضد و نقیض ها نشانه هوشمندی ماست.