ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مرگ ٢٨٠ هزار ايرانی در حوادث رانندگی ۱۰ سال گذشته

تصادف جاده‌ای و شهری يکی از سه دليل عمده مرگ‌ومير در ايران است. آمار نشان‌می‌دهد در ۱۰ سال گذشته ۲۸۰ هزار ايرانی بر اثر تصادف جان خود را از دست داده‌اند.

مجتبی خالدی، مدير مرکز هدايت عمليات و بحران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ايران می‌گويد در يک دهه گذشته ۲۸۰ هزار ايرانی بر اثر حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند.

در حوادث رانندگی هشت ماه اول امسال ۹ هزار و ۳۸۲ مرد و دو هزار و ۸۱۶ زن جان خود را از دست داده‌اند.

روزنامه اعتماد روز سه‌شنبه ۱۶ دی نوشت شمار کسانی که در اين مدت بر اثر حوادث رانندگی معلول يا مصدوم شده‌اند، بيش از يک ميليون و ۴۰۰ هزار نفر برآورد می‌شود.

تصادف جاده‌ای و شهری يکی از سه دليل عمده مرگ‌ومير در ايران است. ايران، يکی از کشورهايی است که بالاترين شمار کشتگان جاده‌ای را دارد.

بر پايه گزارش‌ها، سالانه در ايران بيش از ۲۵ هزار نفر کشته و زخمی می‌شوند. از ميزان کل تصادف‌های کشور، ۷۲ درصد در جاده‌های برون‌شهری و روستايی و ۲۸ درصد مربوط به تصادفات درون‌شهری است.

دو روز پيش سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد که در حوادث رانندگی هشت ماهه امسال ۱۲ هزار و ۱۹۸ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

اين رقم در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته که آمار تلفات ۱۳ هزار و ۱۳۵ نفر بود ۷.۱ درصد کاهش يافته است.

در حوادث رانندگی هشت ماه اول امسال ۹ هزار و ۳۸۲ مرد و دو هزار و ۸۱۶ زن جان خود را از دست داده‌اند.

بر پايه گزارش پزشکی قانونی، استان‌های فارس، خراسان رضوی و تهران به ترتيب بيشترين و استان‌های ايلام، کهگيلويه و بويراحمد و اردبيل کمترين آمار تلفات را در هشت ماهه نخست سال جاری داشته‌اند.

بر پايه آمارها، از ابتدای انقلاب (سال ۱۳۵۷) تاکنون ۸۰۰ هزار نفر بر اثر تصادف جان خود را از دست داده‌اند. به گفته کارشناسان «تراکم بالای خودرو در جاده‌ها، کمبود ظرفيت بزرگراهی، وجود بيش از دو هزار نقطه حادثه‌خيز در جاده‌ها، کمبود خدمات ايمنی و امدادی و فرهنگ نادرست رانندگی» از مهم‌ترين عوامل تصادف جاده‌ای در ايران به شمار می‌آيد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.