واکنش پلیس ایران به رواج بهکارگیری «بادیگارد» برای «سلبیریتیها»
اخیراً شماری از هنرمندان شناختهشده و ثروتمندان ایران در حالی با بادیگارد در مراسمها حاضر میشوند که روشن نیست چه نهادی مسئولیت این بادیگاردها را بر عهده دارد.

رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی ایران میگوید مجوز استفاده از محافظ شخصی برای افراد، تنها با دستور قضایی یا حکم شورای تأمین استانها یا دستور شورای امنیت کشور صادر میشود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، اخیراً شماری از چهرههای شناختهشده در حوزه سینما و موسیقی و حتی افراد ثروتمند با همراهی محافظان شخصی در در مکانهای عمومی حاضر میشوند.
بر اساس این گزارش روشن نیست مسئولیت این بادیگاردها با چه نهاد یا مؤسساتی است.
این در حالی است که تقی مهری، رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی در واکنش به پدیده محافظان شخصی که عموماً با بدنهای ورزیده و قد بلند و لباس مشکی هنرمندان سرشناس را همراهی میکنند، گفت: «در کشور ما اگر کسی بخواهد که از او محافظت شود باید مراحل مختلفی را طی کرده و مجوزهای لازم در این خصوص اخذ شود و اینطور نیست که هرکسی که خواست برای خودش یک محافظ یا تیم حفاظت داشته باشد.»
به گفته این مقام ارشد نیروی انتظامی در ایران به سبب امنیت بالا نیازی به محافظ شخصی نیست و حتی اگر مجوزی نیز در برخی موارد صادر شود این مجوزها موقت است.
نظرها
بهنام
مملکت بی در و پیکر که میگویند یعنی همین . البته این تازه به دوران رسیده ها هیچ احتیاجی به محافظ ندارند ، چرا که اصولآ شخصیتی نیستند که نیازی به محافظ داشته باشند و هدف اصلی آنها صرفآ خود نمائی و مطرح جلوه نمودن هر چه بیشتر خود می باشد . بچه پولدار و یا مرفهین بی درد واژه مناسبی برای نامگذاری آنهاست ، مثل همین شخصی که یک غول بیابونی را برای به اصطلاح بادیگاری خود انتخاب نموده که باعث فرار اطرافیان از دور و بر خود میشود .
hosein
تا کور شود هر که نتوان دید