ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رویترز: توافق ۱+۵ بر سر ادامه تحریم‌های سازمان ملل در طول اجرای توافق هسته‌ای با ایران

مقامات آمريکايی و اروپايی می‌خواهند هرگونه کاهش يا برداشتن تحريم‌های سازمان ملل، در صورت نقض هر جزئی از توافقنامه احتمالی با ايران به طور اتوماتيک «برگشت‌پذير» باشد.

پس از نزديک به دو روز مذاکرات هيئت ديپلماسی ايران با برخی از مقامات برجسته غربی در ژنو بر سر توافق هسته‌ای با این کشور، رويترز در گزارش اختصاصی خود نوشت شش قدرت جهانی بر سر اعمال مجدد تحريم‌های سازمان ملل بر ايران در طول اجرای توافقنامه هسته‌ای به توافق رسيده‌اند.

به گزارش رويترز علت اصلی برقرار ماندن اين تحريم‌ها، حصول اطمينان سازمان ملل از بازرسی و توان دسترسی به سايت‌ها و مراکز نظامی ايران است.

یک مقام ارشد غربی که نخواست نامش فاش شود به رویترز گفته مقامات آمريکايی و اروپايی می‌خواهند هرگونه کاهش يا برداشتن تحريم‌های سازمان ملل، در صورت نقض هر جزئی از توافقنامه احتمالی با ايران به طور اتوماتيک «برگشت‌پذير» باشد.

بنابر این گزارش، با اين حال روسيه و چين به طور سنتی با حق وتوی خود به عنوان اعضای دائم شورای امنيت هر نوع اقدام اتوماتيک سازمان ملل را نمی‌پذيرند و اجرای آن را منوط به مذاکره می دانند.

برخی مقامات حاضر در اين نشست به رويترز گفتند در صورت وجود هرگونه عدم انطباق ايران با توافقنامه هسته‌ای، بلافاصله تحريم‌های سازمان ملل دوباره اعمال می‌شود.

يک مقام رسمی ديگر به رويترز گفت: «تمام هيأت‌های مذاکره از جمله چين و روسيه به يک توافق محکم رسيده‌ايم، ولی در حال حاضر ايران نياز دارد که به توافق با ما برسد.»

با اين حال مقامات ايرانی می‌گويند که راه‌حل‌های متفاوتی برای برداشتن سريع تحريم‌های شورای امنيت سازمان ملل ارائه کرده‌اند و قدرت‌های غربی به هيچ راه حلی تن نمی‌دهند.

بازرسی از مراکز نظامی ايران یکی از اصلی‌ترین موارد اختلاف است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.