ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هجوم بی‌سابقه پناهجویان به اروپا و نشست مرکل و اولاند

در پی هجوم بی‌سابقه پناهجویان از طریق بالکان به سوی اروپای غربی، آنگلا مرکل و فرانسوا اولاند، رهبران آلمان و فرانسه نشست مشترکی را برای دستیابی به راه‌حلی در این‌باره برگزار می‌کنند.

در پی هجوم بی‌سابقه پناهجویان از طریق بالکان به سوی اروپای غربی، آنگلا مرکل و فرانسوا اولاند، رهبران آلمان و فرانسه نشست مشترکی را برای دستیابی به راه‌حلی در این‌باره برگزار می‌کنند.

در حال حاضر اتحادیه اروپا با موج تاریخی ورود پناهجویان از آفریقا، خاورمیانه و جنوب آسیا مواجه است.

اتحادیه اروپا در حال حاضر با موج تاریخی ورود پناهجویان از آفریقا، خاورمیانه و جنوب آسیا مواجه است. آن‌ها برای رسیدن به یک زندگی بهتر و امن‌تر می‌خواهند خود را از طریق یونان و کشورهای بالکان به اروپای غربی برسانند.

سازمان‌های امدادرسان از وضعیت اسفناک پناهجویان در منطقه مرزی یونان - مقدونیه خبر می‌دهند. هزاران پناهجو ابتدا خود را به جزایر یونان می‌رسانند و سپس از راه مقدونیه، صربستان و مجارستان قصد ورود به اروپای غربی را دارند. پس از آن‌که مقدونیه مرز خود را گشود باید در هفته‌های آینده شاهد ورود صدها پناهجوی جدید از این مسیر بود.

از این رو شامگاه روز گذشته، یکشنبه ۲۳ اوت / اول شهریور دو هزار و ۵۰۰ پناهجو که بیشتر آن‌ها را سوری‌ها تشکیل می‌دادند از جزیره لسبوس یونان واقع در دریای اژه به شهر پیره در این کشور وارد شدند.

تخمین زده می‌شود که تنها در دو روز شنبه و یکشنبه گذشته هفت هزار پناهجو به یونان وارد شده‌اند.

اما در سطح اتحادیه اروپا هیچ توافق نهایی در مورد تخصیص پناهندگان وجود ندارد. طرح‌های کمیسیون اروپا درباره سهمیه اجباری برای توزیع پناهجویان، با مقاومت بریتانیا و گروهی از کشورهای اروپای شرقی شکست خورده‌اند. پذیرش پناهجویان در کشورهای اروپایی در حال حاضر به‌شکل اختیاری پیش می‌رود.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان و فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهور فرانسه امروز دوشنبه ۲۴ اوت / ۲ شهریور در برلین دیدار خواهند کرد تا درباره استراتژی مشترک اروپا در این‌باره گفت‌وگو کنند.

آن‌ها می‌خواهند به هماهنگی بیشتر در سیاست‌های پناهندگی کشورهای خود از جمله روش و قواعد به‌رسمیت شناختن پناهجویان برسند.

برلین و پاریس در نظر دارند قوانین هماهنگی را به پیش برند، از جمله این‌که کدام کشورها را به‌عنوان «کشورهای امن» تعیین کنند. تاکنون، هر یک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خود این «کشورهای امن» را تعیین می‌کردند. به‌ویژه در کشورهای بالکان قوانین کاملاً متفاوتی حاکم است.

ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا نیز از کشورهای عضو اتحادیه اروپا خواسته است تا بر فهرست مشترکی از «کشورهای امن» توافق کنند.

مرکل و اولاند همچنین می‌خواهند به فعالیت مراکز رسیدگی به وضعیت پناهجویان و شناسایی آن‌ها که در یونان و ایتالیا مستقرند سرعت بیشتری داده شود. پاریس از ضرورت پیش‌روی «در تمام جبهه‌ها» سخن گفته است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.