ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آلمان سهمیه اول اروپا را در تقسیم پناهندگان خواهد داشت

کمیسیون اتحادیه اروپا سهمیه‌بندی کشورها در پذیرش ۱۶۰هزار پناهجو را اعلام می‌کند. تقسیم متقاضیان کمکی به مجارستان، یونان و ایتالیا خواهد بود که با تراکم آوارگان روبرو شده‌اند.

کمیسیون اتحادیه اروپا به زودی طرح‌ توزیع پناهجویان و سهمیه‌بندی کشورها را ارائه می‌کند. توزیع متقاضیان پناهندگی کمکی به مجارستان، یونان و ایتالیا خواهد بود که با تراکم ۱۶۰هزار نفری آوارگان روبرو شده‌اند. سهم آلمان۳۱هزار و چهارصد و چهل نفر تعیین شده است.

پناهجویان اریتره‌ای در بندر سیسیل

جمع‌بست پیشنهادهای مربوط به سیاست پناهنده پذیری در اروپا، چهارشنبه ۱۰ سپتامبر در بروکسل ارائه می‌شود. بحث بر سر توزیع ۱۶۰ هزار آواره است که هم اینک از مناطق بحرانی و جنگ‌زده خود را به مجارستان، یونان و ایتالیا رسانده‌اند.

روزنامه «فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ» روز یکشنبه ششم سپتامبر نوشت، یونان و مجارستان از طرح جدید سود خواهند برد. ۵۰هزار و چهارصد پناهجوی حاضر در یونان و ۵۴ هزار پناهجو در مجارستان، به کشورهای دیگر اروپایی فرستاده می‌شوند. ایتالیا نیز به دلیل تراکم شدید پناهجویان در این کشور، امکان می‌یابد که ۱۵هزار و ششصد متقاضی پناهندگی را در کشورهای دیگر اروپایی تقسیم کند.

طرح توزیع پناهجویان، شامل آوارگان سوری، اریتره‌ای و افغان می‌شود که شانس بسیار بالایی برای پذیرش تقاضای پناهندگی دارند و ۷۵درصدشان قبول شده‌اند. طرح توزیع، دو سال اعتبار خواهد داشت و کمیسیون اروپا برای هر پناهجو، به کشور میزبان ۶۰۰۰ یورو پرداخت خواهد کرد.

آلمان در صدر میزبان‌ها

آلمان به عنوان بزرگترین و ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا، میزبان ۳۱هزار و ۴۴۳ پناهجو خواهد بود که از مجارستان، یونان و ایتالیا به این کشور منتقل می‌شوند. فرانسه با ۲۴هزار و ۳۱ پناهجو و اسپانیا با ۱۴هزار و ۹۲۱نفر در مقام دوم و سوم هستند

مجارستان با ایجاد حصاری ۱۷۵ کیلومتری در مرز خود با صربستان، کوشیده بود از ورود پناهجویان جلوگیری کند. رئیس کمیسیون اروپا می‌گوید کشورهای اروپایی سال‌ها بر سر نداشتن مرز و حصار با هم مذاکره کرده و نتیجه گرفته‌اند: «بنابراین دلیلی برای ساخت موانع جدید وجود ندارد.»

پناهجویان در یک مرکز ثبت‌نام در شهر دورتموند

مرزهای آلمان در شامگاه جمعه چهارم سپتامبر به روی موج پناهجویانی که از بوداپست به راه افتاده بودند، گشوده شد. شهر مونیخ تنها ظرف ۲۴ ساعت پذیرای هشت هزار پناهجو شد که عمدتا جنگ‌زدگان سوری، عراقی و افغان هستند. روز یکشنبه گروه‌های تازه‌ای از پناهجویان وارد شهرهای دیگر آلمان از جمله دورتموند شدند.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان به خاطر «تصمیم کاملا اشتباه» در این زمینه، از سوی حزب سوسیال مسیحی مورد انتقاد قرار گرفته است. این در حالی است که احزاب سوسیال دمکرات، «چپ‌» و «سبزهای آلمان» از  اقدام مرکل پشتیبانی کرده‌اند. اشتاین مایر، وزیر خارجه آلمان البته تاکید کرده که مجوز ورود هزاران پناهجو از مجارستان به آلمان، به خاطر شرایط اضطراری یک استثناء بود و تکرار نخواهد شد.

آنتونیو گوته‌رس، کمیسر عالی امور پناهندگان سازمان ملل، روز جمعه چهارم سپتامبر، همه کشورهای عضو اتحادیه اروپا را به همبستگی و ادای مسئولیت در قبال آوارگان فرا خوانده بود. او از اتحادیه اروپا خواسته بود برای پذیرش ۲۰۰هزار پناهجو و تقسیم متوازن این تعداد توافق کنند. .

گوته‌رس با انتشار بیانیه‌ای انتقاد کرده بود که پناهجویان پس از طی مسیرهای خطرناک، وقتی هم به نقطه امنی می‌رسند، با هرج و مرج، عدم مدارای کشور میزبان، بلاتکلیفی و بی‌اعتنایی روبرو می‌شوند. او در این بیانیه یادآور شده بود که عدم هماهنگی و نبود تدابیر یکپارچه در اروپا‌، تنها به سود دلالان و باندهای قاچاق تمام خواهد شد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Behrouz

    غرب حکم نابودی خود را مینویسد. عربستان سعودی، کویت، امارات متحده عربی، عمان،……..(که میدانند اینها چه موجوداتی هستند) حتا یک نفر را راه نداده و آنها را تروریست، عناصر نا مطلوب،………… میدانند.