ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دانش‌آموز ۱۵ ساله پس از اخراج از مدرسه خودکشی کرد

یک دانش‌آموز ۱۵ ساله در روستای «کهنه جلگه» از توابع شهرستان مانه وسملقان در استان خراسان شمالی پس از اخراج از مدرسه خود را حلق‌آویز کرد و به زندگی‌اش پایان داد.

یک دانش‌آموز ۱۵ ساله در روستای «کهنه جلگه» از توابع شهرستان مانه وسملقان در استان خراسان شمالی پس از اخراج از مدرسه خود را حلق‌آویز کرد و به زندگی‌اش پایان داد.

به گزارش سایت محلی آشخانه، دهیار روستای کهنه جلگه گفته است که این دانش‌آموز ۱۵ ساله به دلیل «بی‌انضباطی» توسط مدیر مدرسه راهنمایی سلمان فارسی روستای کهنه جلگه از مدرسه اخراج شده بود.

به گفته دهیار این روستا، مدیر مدرسه از این دانش‌آموز خواسته بود تا با والدین‌اش به مدرسه برگردد اما به دلیل «نیامدن» والدین، «سرخورده شده بود و با رفتن به آغل گوسفندان خود را با طناب به دار آویخته و خودکشی کرده است.»

علی‌حسین رختیانی، فرمانده نیروی انتظامی مانه وسملقان نیز گفته که بازپرس پرونده در حال تحقیق در مورد خودکشی این دانش‌آموز است.

پیش از این چهار دانش‌آموز دیگر در آبان سال جاری دست به خودکشی زده بودند.

ششم آبان هاوری قادرشوان، دانش‌آموز ۱۱ ساله در شهرستان اشنویه در استان آذربایجان غربی خود را حلق‌آویز کرد و به زندگی‌اش پایان داد.

روز ۹ آبان نیز یک دانش‌آموز دیگر در تهران که ۱۰ سال سن داشت خود را با روسری از حلقه بارفیکس حلق‌آویز کرد.

همچنین روز ۱۷ آبان یک دانش‌آموز ۱۴ ساله به نام فرشاد در شهر «رستم‌کلا» واقع در استان مازندران خود را حلق‌آویز کرد و به زندگی‌اش پایان داد.

یک دانش‌آموز ۱۶ ساله نیز ۲۷ آبان در شهرستان زیرکوه واقع در شمال شرقی استان خراسان جنوبی خود را حلق‌آویز کرد.

علت عمده خودکشی در ایران، بن‌بست‌های خانوادگی و شکست در زندگی خصوصی عنوان می‌شود. فقر و مشکلات اقتصادی، بیکاری، گسست هویتی (آنومی) یا کمبود «حیات اجتماعی» نیز از دلایل اصلی افسردگی و اقدام به خودکشی نزد گروه‌های سنی مختلف عنوان می‌شوند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.