ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

قدرت خرید کارگران در ایران ۱۸۷ درصد کاهش یافته است

رئیس کارگروه مزد مجمع عالی نمایندگان کارگران «تفاوت فاحش» بین هزینه‌های خانوار و دستمزد کارگرانی ایرانی را نتیجه «سال‌ها بی‌توجهی» به مطالبات کارگری دانست.

فرامرز توفیقی، رئیس کارگروه مزد مجمع عالی نمایندگان کارگران می‌گوید که قدرت خرید کارگران ایرانی از سال‌های ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۲ به میزان ۱۸۷ درصد کاهش یافته است.

توفیقی، شنبه ۱۷ بهمن در گفت‌وگو با خبرگزاری کار ایران، ایلنا، زندگی کارگران «حداقل‌بگیر» را با این شرایط، «ظالمانه» توصیف کرد و خواهان بهبود وضعیت معیشتی آنان شد.

توفیقی «تفاوت فاحش» بین هزینه‌های خانوار و دستمزد کارگرانی ایرانی را نتیجه «سال‌ها بی‌توجهی» به مطالبات کارگری دانست و تنها راه‌حل پر کردن این «شکاف تاریخی» را «محاسبه دقیق سبد معیشت خانوار و در نظر گرفتن هزینه‌های واقعی اقلام این سبد» اعلام کرد.

در حال حاضر حداقل حقوق کارگران در ایران ۷۱۲ هزار تومان است که ۸۷ درصد از کارگران بیمه‌شده سازمان تأمین اجتماعی همین حقوق را دریافت می‌کنند. دستمزد کارگران هر سال در اسفندماه تعیین می‌شود.

بر پایه اعلام مرکز آمار ایران در سال گذشته، هزینه ماهیانه یک خانوار شهری چهار نفره بیش از یک میلیون و ۸۲۰ هزارتومان بود اما فعالان کارگری بر این باور هستند هزینه ماهیانه هر خانوار چهار نفره بیش از سه میلیون تومان است و بر همین اساس شکاف بین درآمد‌ها و هزینه‌های خانوارهای کارگری به بیشترین حد خود رسیده است.

افزون بر سطح درآمد پایین کارگران، در موارد زیادی نیز دستمزد کارگران با تأخیر چندماهه پرداخت می‌شود.

۱۶ میلیون کارگر همراه با خانواده‌های خود، ۴۰ میلیون نفر از جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.