جامعه روحانیت مبارز در بیانیهای فهرست نهایی نامزدهای مورد تأیید خود را برای انتخابات خبرگان رهبری منتشر کرد. نام اکبر هاشمی رفسنجانی در این فهرست جای گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، نام اکبر هاشمی رفسنجانی بهرمانی در فهرست نهایی جامعه روحانیت مبارز که یکشنبه ۲۵ بهمن منتشر شد به عنوان کاندیدای حوزه استان تهران قرار گرفت.
حسین ابراهیمی از اعضای جامعه روحانیت مبارز، شنبه ۲۴ بهمن به خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، گفت که نام هاشمی رفسنجانی در فهرست نهایی جامعه روحانیت نیست و «تقریباً به سمت حذف شدن میرود».
این عضو جامعه روحانیت مبارز گفته بود که قرار است فهرست نهایی جامعه روحانیت مبارز پس از برگزاری جلسه سهشنبه ۲۷ بهمن اعلام شود.
پیشتر جامعه روحانیت مبارز فهرستی ۸۸ نفری را روی سایت خود منتشر کرده بود که جلوی نام هشت تن از جمله هاشمی رفسنجانی علامت ستارهای درج شده بود. به جز کاندیداهای ستارهدار، بقیه ۸۰ نفر دیگر «طبق نظر مشترک جامعه روحانیت و جامعه مدرسین» انتخاب شدند.
در فهرستی که جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که شنبه ۲۴ بهمن منتشر کرد نام هاشمی رفسنجانی حذف شده بود.
محمد علی موحدی کرمانی، دبیر کل جامعه روحانیت مبارز گفته بود که با وجود حذف نام هاشمی رفسنجانی از فهرست جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز نیز «ملاحظات و مصالحی» دارد و حضور هاشمی در این فهرست «قطعی نیست».
اما نام موحدی کرمانی در فهرست کاندیداهای مورد حمایت هاشمی رفسنجانی دیده میشد. این فهرست با نام «خبرگان مردم» جمعه ۲۳ بهمن منتشر شد.
در فهرست نهایی ۸۰ نفری جامعه روحانیت مبارز نام حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران نیز در کنار محمد ریشهری، محمد تقی مصباح یزدی، قربانعلی دری نجف آبادی و محمد یزدی آمده است.
انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری ایران همزمان با انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، هفتم اسفند برگزار خواهد شد.
بیشتر بخوانید: «احتمال حذف نام هاشمی رفسنجانی از فهرست نهایی جامعه روحانیت مبارز»
تبریک به مردم ایران !
دیگر دموکراسی برقرار شد!
رفسنجانی: قول میدهم با حضور در انتخابات وضعمان چند پله بهتر شود!!
hasani / 14 February 2016
اکبر شاه یا امیرکبیر قلابی خود از عوامل اصلی دیکتاتوری و فساد موجوداست .
آقای رفسنجانی اعتراف کنید! این گوی و این میدان
تغییر مرجع بررسی صلاحیت کاندیداهای عضویت در مجلس خبرگان و واگذاری آن به فقهای شورای نگهبان ، نقشه مشترک خامنه ای و رفسنجانی بود.
این تغییر در نخستین سال رهبری خامنه ای صورت گرفت و اگر رفسنجانی از آن رسوایی حمایت نمی کرد قطعاً خامنه ای موفق به اجرای آن نمی شد. در آن زمان ، بسیاری از فعالان سیاسی اعلام کردند وظیفه مجلس خبرگان ، نظارت بر عملکرد رهبری است و نباید بررسی صلاحیت کاندیداهای عضویت در آن مجلس به کسانی واگذار شود که منصوب رهبر هستند.
اما رفسنجانی، ازاین تغییر حمایت کرد ، وزیر کشور دولت او هم از نق زن ها خواست خفه شوند!.
نخستین انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوره رهبری خامنه ای توسط دولت رفسنجانی برگزار شد. در آن انتخابات ، رد صلاحیت کاندیداهای مستقل و منتقد توسط عوامل اجرایی وابسته به دولت رفسنجانی در حدی بود که فریاد همه را بلند کرد!
nader / 14 February 2016
با درود بر همه ایرانیان ، ضمن احترام و سپاس بر روشنگریها ، مدتهاست میپرسم ، در حالیکه میدانیم هردو جناح موجود در حکومت بشدت اسلامی حاکم بر ایران ، در اصول که همان چپاول اموال ایرانیان است ، اختلاف ندارند و برای اجرای این اصول ، در رقابت هستند و هرگاه نقش مالکان این سرزمین ( مردم ایران ) پررنگ میشود ، فورا ادقام شده و در برابر آن میایستند مثل ( ماجرای ٨٨ ) آیا از ناتوانی و بی عملی مردم ایران اطمینان ندارند ؟ که اینگونه بی پروا در حذف یکدیگر در تلاشند . ایا نقش من ایرانی چیست و جایگاهم کجاست و چه باید بکنم که نمیکنم و این اشغالگران خانه ام ، اسوده خاطر ، از یکسو در غارت فعالند و از دیگرسو ، با خود در جنگ . چگونه است که از صاحبخانه نمیهراسند ؟ این پرسش بزگیست و شاید گفته شود از بیسوادی چون بنده ، نباید مطرح گردد. ولی ای باسوادان و دارندگان مدارج مختلف اکادمیک ، ایا این پرسش غلط است ؟ ایا با توجه به بیش از سی و هفت سال غارت از یک خانه ، نباید پرسید که صاحبخانه کجاست و چه میکند ؟ ایا این معضل از این نیست که ((( منِ ایرانی ، اصولا میهن و معنای آن و چگونگی وظایفم در قبال آنرا ، از سالهای دور نفهمیده و نیاموخته ام ))) پاینده ایران ، سربلند ایرانی .
كشكساب / 14 February 2016
آیا ما مردم بازهم گول خواهیم خورد؟ آیا ما با حماقت تمام پای صندوقهای رای خواهیم رفت و به آخوند و آخوندزاده و مداح و مداحزاده و امام و امامزاده رای خواهیم داد. آیا ما استفراغ آقایان را خواهیم خورد؟؟؟
مرگ بر اسلام را فراموش نکنید.
سوسن از تهران / 14 February 2016