ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آلودگی هوای اهواز به ۲۴ برابر حد مجاز رسید

شهریار عسکری، مدیر روابط عمومی حفاظت محیط زیست خوزستان اعلام کرد که افزایش میزان ذرات معلق و گرد و غبار در هوای اهواز به ۲۴ برابر حد مجاز رسیده است.

شهریار عسکری، مدیر روابط عمومی حفاظت محیط زیست خوزستان اعلام کرد که افزایش میزان ذرات معلق و گرد و غبار در هوای اهواز به ۲۴ برابر حد مجاز رسیده است.

به‌گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) عسکری میزان غلظت گرد و غبار در هوای اهواز در ساعت ۱۲ امروز سه‌شنبه ۴ اسفندماه را سه هزار و ۵۷۰ میکروگرم بر مترمکعب عنوان کرد.

این میزان غلظت گرد و غبار در ساعت ۱۱ امروز در اهواز یک هزار و ۵۸۲ میکروگرم بر مترمکعب گزارش شده بود.

به‌گفته او وضعیت آلودگی هوای شادگان در ساعت ۱۲ امروز ۱۷۸ میکروگرم بر مترمکعب و در ساعت ۱۱ در ماهشهر ۱۷۶ میکروگرم بر مترمکعب بود.

حد مجاز آلودگی هوا ۱۵۰ میکروگرم بر مترمکعب است.

ستاد بحران استانداری خوزستان مدارس نوبت عصر در شهرستان های اهواز، باوی، حمیدیه، کارون، هویزه و دشت آزادگان را به دلیل بالا رفتن غلظت آلودگی هوا و شدت گرد و غبار تعطیل اعلام کرده است.

مناطق مختلف خوزستان بار دیگر از روز شنبه گذشته دچار توفان‌های گرد وغبار شده است. یکم اسفند میزان آلودگی هوای اهواز به ۶۶ برابر حد مجاز و سوم اسفند به هفت برابر حدمجاز رسید.

روز گذشته (دوشنبه) مدارس و ادارات اهواز و ۱۵ شهرستان خوزستان به دلیل پیش بینی تشدید گرد و غبار تعطیل اعلام شده بود.

مقام‌های محیط زیستی ایران منشاء این گرد و غبار را کشور عراق عنوان می‌کنند. اما تحقیقات اقلیمی چیز دیگری را نشان می‌دهد. در سال‌های اخیر به اثبات رسیده که تنها بخش کوچکی (حدود ۳۰ درصد) از گرد و غبار موجود در ایران از کشورهای دیگر ناشی می‌شود.

عوامل داخلی متعددی از قبیل نابودی تالاب‌ها، خشک شدن دشت‌ها، سدسازی‌های گسترده، از بین رفتن زمین‌های کشاورزی و استمرار خشکسالی، به همراه کاهش بارندگی و رطوبت خاک، مدت‌هاست بخش‌هایی از ایران را دچار بحران ناشی از گرد و غبار کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.