ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حسن روحانی: در زندگی خصوصی مردم نباید دخالت کرد

حسن روحانی گفته است در زندگی خصوصی مردم نباید دخالت کرد، اما از واژه «پالایش» هم استفاده کرده و گفته است باید از هوشمندانه‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه‌ها برای پالایش‌ها استفاده کنیم.

حسن روحانی، رییس جمهوری ایران، در دیدار با مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفته است که این وزارتخانه باید در بخش‌های مختلف ارائه خدمات، امین مردم باشد و اگر کسی امکانات لازم را در اختیار دارد، نباید در امانت مردم خیانت کند.

او مهم‌ترین اصل این وزارتخانه را امنیت ارتباطات دانسته است: «مردم باید به ما اعتماد کنند و این حق را نداریم که بخواهیم در زندگی خصوصی مردم دخالت کنیم.»

در همین زمینه اما محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، ۲۹ بهمن ۹۴ گفته بود که فیلترینگ هوشمند افزون بر شبکه‌های اجتماعی در مورد سایت‌ها نیز اعمال خواهد شد.

صحبت‌های روز دوشنبه ۱۶ فروردین ماه حسن روحانی هم با اشاره به تصویب چارچوب‌های شبکه ملی اطلاعات در شورای عالی فضای مجازی و فراهم شدن زمینه‌های استفاده از این شبکه در کشور، مطرح شده است که خود می‌تواند مصداق حذف، سانسور و دخالت در حریم و زندگی خصوصی شهروندان باشد.

روحانی خود معتقد است که «باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی و عمل شود تا مردم استفاده از شبکه‌های اجتماعی داخلی را مطلوب‌تر و مطمئن‌تر از شبکه‌های اجتماعی بیگانه بدانند.»

او همچنین از ضرورت حفظ شئون دینی و اخلاقی و صیانت از فرهنگ ملی و اسلامی در استفاده از فضای مجازی خبر داده و با استفاده از واژه «پالایش»، گفته است که باید از هوشمندانه‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راه‌ها برای پالایش‌ها استفاده کنیم و با تعامل سازنده با کشورهایی که این امکانات را در اختیار دارند، در جهت سهولت کار مردم و صیانت از فرهنگ مردم با رعایت حفظ اسرار کشور، در این راستا برنامه‌ریزی کنیم: فیلترینگ هوشمند

حسن روحانی در صحبت‌های خود فناوری ارتباطات و اطلاعات را از پایه‌های توسعه کشور دانسته و تاکید کرده است که برای تسریع در روند پیشرفت و توسعه کشور، نیازمند این فناوری هستیم: «این تفکر که اگر یک امکانی موجب ایجاد ضرر در قسمتی شده، باید به طور کامل آن را کنار زد و نادیده گرفت، موجب اختلال در زندگی بشر می‌شود. ما باید به دنبال همه ابزار‌ها و امکانات مفید برای انسان‌ها باشیم و در عین حال باید برای استفاده مفید از این ابزار‌ها، برنامه‌ریزی داشته باشیم.»

رییس‌جمهوری ایران از پیشرفت‌ در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داده و گفته است که «بر اساس گزارش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ابتدای دولت نسبت به برنامه پنجم پروژه‌های این وزارتخانه حدود ۱۴.۵ درصد پیشرفت داشته که امروز این میزان از ۱۰۰ در‌صد هم عبور کرده است.»

او اما در حالی از پیشرفت برنامه‌های توسعه ارتباطات در ایران ابراز خوشحالی می‌کند که منتقدانش به این روند معترضند: انتقاد رئیس قوه قضائیه از توسعه اینترنت در روستاهای ایران (۲۵ اسفند ۱۳۹۴)

رییس‌جمهوری ایران در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفته است: «نباید اجازه دهیم فضای امید و تلاشی که پس از برجام شکل گرفته، از بین برود.»

او با اشاره به فساد موجود در نظام اداری و اقتصادی ایران هم گفته است که دولت الکترونیک یکی از راه‌های مبارزه با فساد در کشور است.

روحانی شفاف‌ شدن امور در فضای مجازی را از دیگر راه‌های مبارزه با فساد خوانده و گفته است که «هر چه ارتباط مردم با کارگزاران و اداره‌ها کمتر شود، به نفع ما خواهد بود و استفاده از دولت الکترونیک یکی از راه‌های تسهیل امور مردم، تجارت و سرمایه‌گذاری آسان و حذف مقررات زائد است.»

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • naseem

    فعالان عرب اهوازى سندى با طبقه بندى "خيلى محرمانه" تحت عنوان "طرح جامع امنیتی استان خوزستان"، را فاش كردند. این طرح در تاريخ 25 ارديبهشت 1393 در شوراى امنيت كشور و به رياست وزير كشور ايران در دولت روحانى، عبدالرضا رحمانى فضلى به تصويب رسيده است. اين طرح كه از تاريخ صدور بايد به مدت 5 سال به اجرا گذاشته شود در همان جلسه به "طرح جامع غدير استان خوزستان" تغيير نام يافت و سپس با نام " طرح جامع توسعه پايدار استان خوزستان" اجرايى شد. شورایی تحت عنوان "شورای راهبردی استان خوزستان" به ریاست معاون اول رئیس جمهور تشکیل شده و وزیر اطلاعات، فرمانده سپاه پاسداران، دادستان کل کشور، معاون امنیتی، انتظامی وزیر کشور، فرمانده نیروی انتظامی، رئیس صدا و سیما و استاندار خوزستان دیگر اعضای آن را تشکیل می‌دهند. اين طرح با تأكيد بر برخورد شديد با فعالان قومى عرب و سركوب هرگونه فعاليت در رابطه با مطالبات حقوق مردم عرب بار ديگر بر راهكار امنيتى تكيه كرده و در بخش امنيتى سند آمده است: " گسترش حضور فیزیکی پلیس، سپاه و بسیج در شهر، نصب دوربین‌های مدار بسته، تعریض خیابان‌ها با هدف تسهیل رفت و آمد پلیس و نیروهای امنیتی، جذب و به کارگیری چهره‌های تاثیرگذار سیاسی، اجتماعی و قومی، برخورد قانونی شدید با کنشگران قومی، افزایش فعالیت‌های تبلیغاتی هدفمند از سوی صدا و سیما، آموزش و پرورش، حوزه‌های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر نهادهای ذیربط، در این سند به عنوان بخشی از راهبردهای نظام در برخورد با آنچه تهدیدهای امنیتی در خوزستان خواند‌ه‌اند، توصیه شده است

  • ماها

    متاسفانه، الان برای سرکوب حقوق بشر در ایارن این طوری شده که این اعتدالیون و اصلاح طلبان قلابی حکومتی چیزی طرح میکند و از قفردا چناخ حاکم تندرو انرا بیشتر سرکوب میکند. از فردا شاهد محدودیت و تهید بیشتر حریم خصوصی خواهیم بود. حرفها مبهم وحسن روحانی محمل سرکوب بیشتر است.