ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هواپیمایی ایران با بوئینگ به توافق مکتوب رسید

عابدزاده زمان دقیق اجرای این قرارداد را منوط به صدور مجوز خزانه‌داری آمریکا دانست و گفت که ایران در زمینه این قرارداد هیچ عجله‌ای به خرج نمی‌دهد و کاملاً احتیاط می‌کند.

علی عابدزاده، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری ایران از توافق مکتوب ایران با شرکت بوئینگ خبر داد و گفت نهایی شدن قراردادهای ایران با بوئینگ و ایرباس در انتظار مجوز خزانه‌داری آمریکا است.

روزنامه ایران، یکشنبه ۳۰ خرداد نوشت که عابدزاده در گفت‌وگو با این روزنامه گفته است که ایران با بوئینگ برای خرید ۱۰۰ فروند هواپیما به توافق رسیده است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت که شرکت بوئینگ درخواست رسمی خود برای کسب مجوز نهایی فروش هواپیما را به خزانه‌داری امریکا ارائه کرده و قرار است پس از کسب این مجوز، متن قرارداد نهایی بین دو طرف منعقد شود.

عباس آخوندی، وزیر راه ایران سه‌شنبه ۱۴ ژوئن / ۲۵ خرداد از توافق جدید با شرکت هواپیماسازی بوئینگ خبر داده  و گفته بود با قطع دست واسطه‌ها و دلال‌ها، توافقی صورت گرفته که نسبت به توافق قبلی برای خرید شش ایرباس ۳۳۰ بین پنج تا هفت میلیون دلار به نفع ایران خواهد بود.

عابدزاده زمان دقیق اجرای این قرارداد را منوط به صدور مجوز خزانه‌داری آمریکا دانست و گفت: «ایران در زمینه انعقاد این قرارداد هیچ عجله‌ای به خرج نمی‌دهد» و در زمینه این مذاکرات «کاملاً احتیاط می‌کند».

هفته گذشته وزارت امورخارجه آمریکا اعلام کرد که نمی‌تواند به موضوع مجوز فروش هواپیما توسط شرکت بوئینگ به ایران پاسخ دهد.

به گفته رئیس سازمان هواپیمایی ایران صنعت هوایی ایران «بسیار فرسوده» است و از ۲۵۰ هواپیمای فعال در ایران، ۲۳۰ هواپیما نیاز به جایگزین دارند.

ممنوعیت فروش هواپیماهایی که از عمر ساخت ‌آنها ۱۵ سال کمتر می‌گذرد، جزیی از تحریم‌های اقتصادی علیه ایران بودند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.