ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«روحانی باید به جرم خیانت محاکمه شود»

انتقاد آشکار رهبر جمهوری اسلامی ازعدم رفع تحریم‌ها بهانه لازم را برای حمله به دولت یازدهم فراهم کرده است. برخی از اصول‌گرایان خواستار محاکمه حسن روحانی به دلیل خیانت شدند.

پس از سخنان رهبر جمهوری اسلامی در باره عدم تاثیرگذاری برجام بر معیشت مردم، انتقادها از دولت حسن روحانی شدت گرفته است. در همین رابطه حمید روحانی رئیس مرکز تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی خواستار محاکمه حسن روحانی شد.

حمید روحانی می‌گوید که اصول‌گرایان باید در انتخابات ریاست‌جمهوری از حسن روحانی و احمدی‌نژاد عبور کنند.

علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران دوشنبه ۱۱ مرداد نارضایتی خود را از روند لغو تحریم‌ها علنی کرد. تنها ساعتی پس از انتشار سخنان عالی‌ترین مقام نظام جمهوری اسلامی، رئیس جمهوری ایران «برجام» را به «پیروزی ملت ایران» تعبیر کرد.

حسن روحانی یک روز بعد/ سه‌شنبه ۱۲ مرداد هم در گفت‌وگو با شبکه یک تلویزیون جمهوری اسلامی بار دیگر برجام را «بازی برد- برد» دانست و گفت که توافق هسته‌ای تاثیر خوبی بر وضعیت اقتصادی ایران داشته است.

سخنان روحانی اما با واکنش تند برخی از اصول‌گرایان و نظامیان روبه‌رو شده است. به‌گونه‌ای که جمعه ۱۵ مرداد احمد علم‌المهدی امام جمعه مشهد، حمید روحانی رئیس مرکز تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی و محمدرضا نقدی فرمانده بسیج به صورت مستقیم و غیرمستقیم رئیس دولت را به «نادیده گرفتن سخنان رهبری» متهم کردند.

حمید روحانی به صورت مستقیم خواستار محاکمه حسن روحانی شد. او گفت که روحانی باید به «جرم خیانت به کشور و دروغ و دوری از ولایت» محاکمه شود.

او گفت که رهبر جمهوری اسلامی به خاطر فشارهای دولت مجبور به پذیرش مذاکره هسته‌ای و توافق شده است.

به گفته حمید روحانی دفاع روحانی از برجام «دهن‌کجی به سخنان رهبر جمهوری اسلامی» است. او گفت: «خیانتی که روحانی انجام داد، بنی‌صدر نمی‌توانست انجام دهد».

رئیس مرکز تاریخ پژوهی حسن روحانی و تفکرات دولت او را خطرناک‌تر از دشمنان خارجی دانست و افزود: « خطر بزرگ برای ایران، نه آمریکا و نه اسراییل است، بلكه آقای دكتر روحانی و تفكراتی این‌چنین است».

او گفت که «دولت روحانی آگاهانه به صحنه آماده تا ارزش‌های اسلامی را از بین ببرد. این آقایان دنبال این هستند كه كشور ما را به دوران ستمشاهی بازگردانند.»

رئیس مرکز تاریخ پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی «روحانیان و ائمه جمعه» را به خاطر سکوت در برابر مذاکرات هسته‌ای سرزنش کرد و گفت که «روحانیت و ائمه جمعه باید در برابر مذاکره با شیطان نهضت راه می‌انداختند.»

حمید روحانی در ادامه  روحانی را به دلیل «خیانت» و احمدی‌نژاد را  به دلیل «مكاتب ناسیونالیستی و شبهه‌ناک»، شایسته «مملكت داری اسلامی» ندانست و گفت که باید در انتخابات ریاست جمهوری از این دو عبور کنیم.

نقدی: فیش‌های حقوقی از خارج کشور هدایت می‌شوند

محمدرضا نقدی فرمانده بسیج ایران نیز شامگاه جمعه ۱۵ مرداد در جمع گروهی از کارکنان بسیجی دولت حسن روحانی را «دعوت کننده مردم به استفاده از شبکه‌های اجتماعی فاسد» نامید و گفت: «جامعه‌ای که دولتش مردم را به استفاده از ماهواره، شبکه های فاسد اجتماعی و کنسرت دعوت می‌کند چگونه باید رشد کند؟»

او مهم‌ترین شاخصه آنچه را که «دولت اسلامی» نامید، « مطیع امر ولایت» بودن دانست و افزود: دولت باید «هرآنچه که ولی امر مسلمین می گوید اجرا کند».

نقدی در ادامه دولت حسن روحانی را متهم به نادیده گرفتن دستورات رهبر جمهوری اسلامی کرد و گفت که «با این وجود آیا می‌توان گفت که ما دولت اسلامی داریم؟»

فرمانده بسیج همچنین منشاء همه فسادهای اقتصادی و اداری در ایران را «خارج از کشور» دانست. او مدعی شد که فیش‌های حقوقی چند میلیونی نیز از خارج کشور «هدایت می‌شوند» و گفت: «حتی در ماجرای فیش‌های نجومی نیز با بررسی دقیق متوجه خواهید شد که ریشه آن در خارج از کشور بوده است».

احمد علم‌الهدی امام جمعه مشهد نیز بدون نام بردن از حسن روحانی، گفت که «عزت برجام واردات کالاهای بنجل» دانست.

او با بیان اینکه «یک آقایی می‌گوید با برجام عزت پیدا کردیم»، ادامه داد: « چه عزتی؟ اینکه شرکت مدلینگ ایتالیایی بیاید عزت است؟»

افزایش حمله کلامی گروهی از اصول‌گرایان و نظامیان به دولت حسن روحانی در شرایطی صورت می‌گیرد که رسانه‌های نزدیک به اصلاح‌طلبان هم در یک ماه گذشته از عملکرد سیاست داخلی دولت انتقاد کرده و به صورت تلویحی نارضایتی خود را از گردش روحانی به سمت اصول‌گرایان نزدیک به علی لاریجانی ابراز کرده‌اند.

در همین زمینه

عادت همیشگی روحانی و وعده‌های زمین مانده

حسن روحانی: «نهادهای عمومی منشاء فساد هستند»

خامنه‌ای: برجام اثبات بی‌نتیجه بودن مذاکره با آمریکا است

برجام و انتظارات برآورده نشده

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • اصناف بیکار و کلاهبرداری دولت از مردم

    این دولت مراکز گمرکی را تبدیل به مراکز تولیدی کرده مدعی هست از تولید داخلی حمایت میکند؟ گماشته های خود از بسیج و سپاه وزارتخانه ها و آغازراده ها را در مراکز تولیدی مستقر در داخل حریم گمرکی قرار داده مدعی است از تولید ملی حمایت میکند ولی تولیدات خارج شده از گمرک بنام برندهای خارجی خورد مردم داده میشود. ما اصناف بخاطر این موضوع بیکار مانده ایم ولی آغازاده ها در زمان تحریم با کلاهبرداری از مردم با حمایت دولت جیب مردم را خالی میکنند. دولت جمهوری اسلامی- سپاه - بسیج - وزارتخانه ها و همه ارگانهای دولتی خائنین در حق مردم و دیگر کشورها هستند. تفرقه اندازهائی هستند که به مردم خود نیز رحم نمیکنند این دولت باید برود ما این دولت را نمیخواهیم و خواستار روابط مردم ایران با تمام کشورها هستیم

  • iran bi iran

    هزینه استخراج نفت خام کمتز از 10 دلار است/قیمت صادارتش در بدترین حالت حدود 40 دلار و گاهی بیش از 100 دلار! ایران بر روی اقیانوسی از گاز است، معادن بسیار، ایران محدودیت اب دارد پس نباید دنبال صادرات محصولات پر مصرف ابی رود و بجایش با استفاده از تنوع اقلیمی برای محصولات خشکبار، دارویی اقدام کند. صنعت گردشگری هم مزیت بالایی دارد. حمل و نقل و تراتزیت کالا و صدو مجدد کالا. اگر حکومت مذهبی بجای شعارها و سیاست های صدور انقلاب و دخالت در امور کشورها و ماجراجویی مانند هسته ای و غرب ستیزی، بر روی مزیت های نسبی کشور سرمایه گذاری کافی می کرد، اکنون ایران جزء ثروتمندترین کشورها جهان بود و اکثریت بیکار و فقیر در کشور نبود.

  • شاهد

    حکومت توتالیتر اسلامی حاصل جنبش هویت خواه و شبه فاشیستی سال 57 است و حکومت از دو بخش رهبری جنبش شیعه گری و دولت بورکرات تشکیل شده است . رهبری جنبش شیعه گری اما م زمانی که زیر نظر ولی فقیه است به شکل جنبش عمل می کند و تمام هدفش گسترش شیعه امام زمانی در جهان است اما حکومت اسلامی در جهانی واقعی با قوانین مدنی و دیپلماتیک به قدرت رسیده است نیازمند دولت بورکراتیک است تا به بقای خود ادامه دهد . تضاد بین ولایت فقیه ( و دستگاه های زیر نظر او) با دولت ( وزارت ها و غیره ) تضادی واقعی است که از دو شیوه وابسته اما متضاد در اداره حکومت و جامعه شیوه "جنبشی" و "بورکراتیک" تاشی می شود . با احمدی نژاد خامنه ای کوشیددولت بورکراتیک را به زائده جنبش بدل کند . سه رویای خامنه ای در برکشیدن احمدی اینها بود 1:رفتن در سینه دشمن تا فرار کند 2: پخش پول بین مردم تا دعاگو شوند 3: کوبیدن خواص منتقد و برکشیدن عوام تا حکومت پایدار بماند . اما هر سه رویا به کابوس منتهی شد و سپس روحانی و ظریف امدند تا کابوس را از ذهن اقا پاک کنند . اکنون ماموریت ایندو به پایان رسیده است . همه فشاره ها بر دولت روحانی برای بازگشت به شیو های مورد تایید خامنه ای و تبدیل دولت بورکراتیک روحانی به به ژائده جنبش شیعه گری امام زمانی تحت رهبری خامنه ای است

  • Farid

    ظریف گفته بود در ایران روزنامه نگار زندانی وجود ندارد! ظریف در جایی از گفتار اخیر خود گفته : «دولت خاتمی محصول انتخاباتی بود که رفسنجانی متولی برگزاری‌اش بود. احمدی‌نژاد محصول انتخاباتی بود که خاتمی آن را برگزار کرد و روحانی نتیجه انتخاباتی است که رقیب وی یعنی احمدی‌نژاد آن را برگزار کرد. آیا این خود نشانه جدی بودن دموکراسی نوپای ایران نیست؟» نه جانم ! رهبرتان با مهره ها بازی میکند و مهره های سوخته را با چهره جدیدش جایگزین میکند. ضمنا همه شان دو دوره کامل ریس جمهور بوده اند و باید جایگزین میشدند!

  • سید مرتضی حسینی

    اهای ملت ایران دست رعیس جمهور نیست دست خامنه ای هست .تمام سیاستهایی که کشور رو به دره می اندازد و یا نجات میدهد سیاستهای کلی خامنه ای است .امروز با اینهمه مشکلات دنبال مقصر نگردید مقصر بدبختی نداری تن فروشی اعتیاد ویا خوشبختی مردم رهبر ایرانه ....تمام.....دولت اگه زور داشت یا کاره ای بود در هنگام نشست برای برجام سپاه پاسداران موشک آزمایش نمیکرد یا همین یاالثارات ....اگه دولت زور داشت پلمپ میکرد .....

  • neda

    ماهیت زن ستیزانه روحانی اعتراف خود وی گویاترین است : «طرح اجباری شدن حجاب در ادارات مربوط به ارتش، به عهده من گذاشته شد و بدین‌جهت در گام اول، همه زنان کارمند مستقر در ستاد مشترک ارتش را جمع کردم... زنان کارمند که همگی به جز دو یا سه نفر بی‌حجاب بودند، شروع کردند به غر زدن و شلوغ کردن، ولی من محکم ایستادم و گفتم از فردا صبح دژبان مقابل درب ورودی موظف است از ورود خانم‌های بی‌حجاب به محوطه ستاد مشترک ارتش جلوگیری کند. پس از ستاد ارتش، نوبت به نیروهای سه‌گانه رسید. در آغاز به پادگان دوشان‌تپه رفتم و همه کارمندان زن را که تعداد آنها هم زیاد بود در سالنی جمع و درباره حجاب صحبت کردم. در آنجا زن‌ها خیلی سر و صدا راه انداختند اما من قاطعانه گفتم «این دستور است و سرپیچی از آن جایز نیست» . در آنجا هم گفتم به دژبان دستور داده‌ایم از فرداصبح هیچ زن بی‌حجابی را به پایگاه راه ندهند» . (کیهان خامنه‌ای 13اردیبهشت 95)

  • tork

    روحانی یا جلیلی فرقشان در چبست روحانی به وعده هاش عمل کرد تحریم هارو برداشت و به فکر اقتصاد افتاد ولی هر دو این ها زمان میبرد گذشت زمان همه چیز را مشخص می کند حالا اگر جلیلی انتخاب میشد چه اتفاقی می افتاد تا حالا فکر کردین که وجه ایران چقدر بعد از برجام بهتر شده خاتمی و روحانی و سید موسوی هر سه برای نجات ایران همه چیز را به جون خریدن مشکلات اقتصادی ایران رو بیشتر رهبر و سپاه می تواند حل کند تا دولت مشکلات خارجی حل شده حالا مونده داخلی حضرت آقا می فرمایند جنسی که مشابه داخلی دارد وارد نکنید حالا این جنس داخلی آیا ارزش پول خرج کردن دارد همین چیزها وانحصار ها است که کمر اقتصاد رو شکسته مواظب باشین با این حرفها قول نخورین برین به کسای رای بدین که بشن مثل احمقی نژاد و کل کشور رو به گند بکشن

  • فرید

    مفت خورها فکر کردند که اقتصاد مثل کلید برق است و خاموش و روشن می شود و بجای اول باز می گردد. مملکت حالا حالا ها باید تاوان جاه طلبی و مفت خوری ملاها را بدهد. برید خدا را شکر کنید تحریم ها را برداشتند. این تحریمها هر حکومتی را زمین می زند. شما حالیتان نیست.

  • فرید

    تازه روحانی و خاتمی برای امثال این ها وقت خریدند و الا حکومت این ملا ها الان باید منقرض شده باشد. حداقل این ها درد مردم را بهتر می فهمند بجای اینکه منافع سلطنت طلبانه اسلامی را پی بگیرند. اگر چه ایراد به کار روحانی و خاتمی هست اما شرفشان از این مفت خورها بیشتر است.

  • دمکراسی!

    شرایط ایران حتی از افغانستان بدتر است، لازمه شکوفایی اقتصادی، وجود امنیت داخلی و خارجی است. اگر افغانسان در بخش امنیت داخلی وضع بد است در مورد ایران امنیت خارجی نامناسب است. ایران دائما درگیر تنش با همسایگان و ابرقدرت ها است. مهمترین عوامل تضمیت شکوفایی اقتصادی در ایارن دارای چالش است. بستر قانونی همچنان پرنقص است. بدتر از قانون بد، بی قانونی و عدم قانون مندی لازم است. ملوک الطوائفی بودن ساختار حاکمیت، نهادهایی با قدرت فراقانونی، سیستم قضایی پراشکال و متهم به عدم استقلال! بگیر و به بندها، فساد، تبعیض، رانت، انحصار، رشوه و باج گیری... شرایط نا امنی برای سرمایه گذاری و ارتباط با خارجی ها برای تعامل اقتصادی بوجود میاورد. اینکه گفته شود از لحاظ عملیات تروریستی وضع داخلی بهتر از همسایگان است، لزوما به معنی امنیت کامل برای شکوفایی اقتصادی نیست. قطعا لازم است و کافی نیست. ریشه همه این مشکلات بر می گردد در ضعفاستقرار دمکراسی.

  • دمکراسی!

    برجام، شبیه یک آتش بس محدود بو در برخی جبه های جنگ سرد-نیابیتی میان نظام و دول غربی. الیته این جنگ احمقانه و خردستیز است بخصوص از جانب نظام، بیشتر خسارت ها متوجه نظام و کشور است تا طرف غربی. برجام حتی در بهترین حالت هم به تنهایی نمی تواند مشکلات اقتصادی کشور حل کند. بنگرید به کشور افغانستان که هیچ مشکلی درباره تحریم ندارد و با همه دنیا تقریا روابط خوب و بدون محدودیت دارد، با این وجود افغانستان مشلات اقتصاد یزیادی دارد. در واقع مشکلات امنیتی، قانونی، عدم انسجام مردم برای یک کشور-ملت واحد، اختلافات قومی، موجب شده این کشور همسایه ایران، از ظرفیت ها و مزیت های نسبی اش در جهت شکوفایی اقتصادی توفیق زیادی طی این 14 سال اخیر نیابد. 14 سال تقریبا معادل ی نسل است. نسل ها به طور باور نکردنی طی می شود و فرصت های غیر قبال بازگشت از دست می رود.

  • دمکراسی!

    عملکرد دولت روحانی بسیار ضعیف و نامطلوب بوده است، شخصا هیچ طرفداری و علاقه به او و دولتش ندارم. اما برخی انتقادها و اتهام به او غیرواقعی و غیرمنصفانه است. متاسفانه تندروها را اگر ول کنند، شاید کمتر مخالف و منتقد انها زنده نخواهند گذاشت! به راحتی تهمت خیانت می زنند. خیانت در چی؟ خیانت در امانت یا خیانت در تعهد یا خیانت در وطن فورشی یا خیانت در اطلاعات نظامی؟ هر کدام از اینها معنی دارد و حتی در صورت اثبات مجازت های متفاوت. حسن روحانی، دولتی مرکب از جناح موسوم به اصول گرایان و اعتدالی ها و اصلاح طلبان تشکیل داده بود. در واقع دولت ها در نظام ایران، ذیل رهبری و نظام هستند و هیچگاه یک حزب اپوزیسیون واقعی یا حداقل یک حزب متشکل و متفاوت از جناح حکومتی نبوده است. دولت ها مجری سیاست های نظام هستندو آنها اختیارتشان محدود و تحت کنترل شدید هستند. دست آنها در اصلاحات باز نیست و شاید در محدود قوانین پرنقص نظام، می توانند فسادهایی هایی چون فیش حقوقی انجام دهند. این حفره های قانونی ساختار نظام است. سالها این حفره وجود دارد و هنوز هم مشکلت زیادی است. هر گاه بنا بر سیاست هایی برخی اش رونمایی می شود.