ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سیستان و بلوچستان و کردستان، صدرنشین فقر آموزش و سلامت

یک مقام مسئول می‌گوید که فقر در ایران نامتوازان و فقر آموزش و سلامت در استان‌های سیستان و بلوچستان، کردستان و لرستان شدیدتر از سایر مناطق است.

سیستان و بلوچستان و کردستان فقیرترین استان‌های ایران به لحاظ «آموزش و سلامت» به شمار می‌آیند.

سیستان و بلوچستان فقیرترین استان ایران به لحاظ آموزش است.

احد رستمی- مدیرکل دفتر مطالعات رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران گفته است که توزیع فقر در ایران نابرابر است.

بنا بر گفته‌های این مقام مسئول شدت فقر در استان‌های مرزی ایران بیش از مناطق مرکزی است.

به گفته رستمی سیستان و بلوچستان آسیب‌پذیرترین استان ایران به لحاظ «فقر آموزشی» است. او اعلام می‌کند که ۳۰۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در ایران شناسایی شدند. برپایه این آمار یک سوم کودکان بازمانده از تحصیل در استان سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند.

علیرضا نخعی رئیس آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان آذر سال گذشته گفته بود که ۱۰۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در این استان شناسایی شده‌اند.

رستمی همچنین کردستان و لرستان را دو استان آسیب‌پذیر ایران به لحاظ «فقر سلامت» دانست. به گفته این مقام دولتی مناطق روستایی استان‌های هرمزگان و البرز نیز به لحاظ شاخص‌های سلامت در وضعیت «آسیب‌پذیری» قرار دارند.

مسئولان محلی کردستان پیش از این از پائین بودن سرانه سلامت و همچنین امکانات درمانی در این استان خبر داده‌اند. به گفته مدیرکل بیمه سلامت کردستان، حداقل بیست درصد از مردم این استان برای درمان از استان خارج می‌شوند.

بنا بر آمارهای دولتی منتشر شده، کردستان و لرستان در شمار استان‌های محروم به لحاظ سرانه بهداشت و درمان قرار دارند.

مدیرکل دفتر مطالعات رفاه اجتماعی وزارت کار ایران همچنین گفته است که استان ایلام بالاترین نرخ خودکشی را دارد و «زنان سرپرست خانوار» در استان‌های آذربایجان شرقی و یزد به نسبت سایر مناطق « آسیب‌پذیر‌تر» هستند.

احمد رستمی در بخش دیگری از سخنان خود از مهاجرت احتمالی بیش از ۲۰ درصد از «نخبگان» خبر داده و گفته است که «٢٢‌درصد از نخبگان کشور اطلاعاتی در بانک‌های اطلاعاتی نداشتند و احتمال می‌رود كه از کشور مهاجرت کرده باشند.»

این مقام مسئول همچنین از دهک‌بندی ۲۳ میلیون خانوار ایرانی خبر داده و گفته است که بر اساس اطلاعات به دست آمده «دهک‌های درآمدی بالا» از خدمات سازمان‌های حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد استفاده کرده‌اند.

به گفته رستمی کمیته امداد بر اساس این اطلاعات « ۳۰ درصد این افراد را از پوشش خارج کرد».

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • سیما

    فکر می کنم با این تیتر و آن نتیجه گیری نویسنده قصد دارد موضوع را به سمت اقلیت های قومی و مذهبی سوق دهد. در حالیکه در متن نوشته از لرستان به عنوان یک صدر نشین سرانه بهداشتی نام می برد، در تیتر استانهای مرزی را علم کرده. خیر! این درست نیست و در این مصیبت ملی تقریبا تمام ایرانی ها از همه قوم و مذهب شریک هستند. فکر کنم اگر درصد ها را منظور کنیم هیچ کس از بلای اسطیلای ملا نصرالدین بر تخت شاهی مصون تر از دیگران نبوده و اوباش حاکم در توزیع بدبختی عدالت را رعایت کرده اند: برداشتی ایرانی از عدل علی.