ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

عفو بین‌الملل: اقدامات ناچیز اتحادیه اروپا برای پناهجویان

سازمان عفو بین‌الملل رویکرد اتحادیه اروپا در قبال پناهندگان را «شرم‌آور» خواند و گفت این روند اگر به همین شکل ادامه یابد ۱۸ سال طول خواهد کشید تا اتحادیه اروپا به وعده خود در مورد پذیرش پناهجویان عمل کند.

سازمان عفو بین‌الملل می‌گوید کشورهای اتحادیه اروپا به وعده‌های خود درباره کمک به پناهجویان عمل نمی‌کنند.

صف پناهجویان در اردوگاه جزیره لزبوس یونان

این نهاد مدافع حقوق بشر در بیانیه‌ تازه‌ای با عنوان «امید ما قطع شده است» که روز پنج‌شنبه ۲۲ سپتامبر / یکم مهر منتشر شد، گفته است که ده‌ها هزار نفر از پناهجویان در شرایط وحشتناک در اردوگاه‌های یونان زندگی می‌کنند.

به‌گفته عفو بین‌الملل یک سال پیش کشورهای عضو اتحادیه اروپا وعده داده بودند که ۶۶ هزار و ۴۰۰ نفر از پناهجویان ساکن اردوگاه‌های یونان را می‌پذیرند اما تاکنون کمتر از شش درصد آن‌ها را پذیرفته‌اند.

در مجموع تنها سه هزار و ۷۳۴ نفر از پناهجویان مستقر در یونان به کشورهای دیگر اتحادیه اروپا منتقل شده‌اند. در این بین اتحادیه اروپا این رقم را به‌روز کرد و گفت چهار هزار و ۷۷ مرد، زن و کودک پناهجو در کشورهای مختلف اروپایی تقسیم شده‌اند.

عفو بین‌الملل می‌گوید اگر این روند تأسف‌بار به همین شکل ادامه یابد، ۱۸ سال طول خواهد کشید تا اتحادیه اروپا به وعده خود عمل کند.

سازمان عفو بین‌الملل این‌که اروپا نمی‌تواند بر اختلافات خود چیره شود و مسئولیت قبول پناهجویان و تقسیم آن‌ها را نمی‌پذیرد، «شرم‌آور» خوانده است.

آتن به دنبال راه حل برای بحران پناهجویی در جزایر یونان است. در اردوگاه جزیره لزبوس علیه ازدحام بیش از حد پناهجویان مقاومت‌هایی صورت گرفته است.

در این جزیره در حال حاضر پنج هزار و ۸۰۰ پناهجو به‌سر می‌برد. روز دوشنبه بخش بزرگی از این اردوگاه به آتش کشیده شد و ۸۰۰ پناهجو بی‌سرپناه شدند.

از روز سه‌شنبه تا چهارشنبه ۷۴ پناهجوی دیگر که به‌شکل غیرقانونی از ترکیه آمده بودند، به پناهجویان اردوگاه لزبوس افزوده شدند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.