ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دیوار صورتی دونالد ترامپ در مرز مکزیک با آمریکا

هدف معماران مکزیکی و آمریکایی از طراحی دیوار مرزی مورد نظر ترامپ این است که نشان دهند یک اندیشه منحرف سیاسی چگونه توسط معماران تحقق پیدا می‌کند.

هدف معماران مکزیکی و آمریکایی از طراحی دیوار مرزی مورد نظر ترامپ این است که نشان دهند یک اندیشه منحرف سیاسی چگونه توسط معماران تحقق پیدا می‌کند.

دیوار صورتی دونالد ترامپ در مرز مکزیک با آمریکا

دونالد ترامپ در تبلیغات انتخاباتی‌اش بارها از مکزیکی‌های مهاجر به عنوان «جنایتکار» و «قاچاقچی مواد مخدر» و «متجاوزان جنسی» یاد کرده و اعلام کرده بود که اگر در انتخابات ریاست جمهری ایالات متحده آمریکا پیروز شود، دیواری در مرز آمریکا با مکزیک احداث می‌کند. به گفته دونالد ترامپ بودجه دیوار مرزی را هم دولت مکزیک می‌بایست تأمین کند.

در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، یک شرکت طراحی در مکزیک با همکاری معماران آمریکایی «دیوار ترامپ» را طراحی کرده‌اند و به نمایش گذاشته‌اند با این هدف که نشان دهند چنانچه دونالد ترامپ به پیروزی برسد و وعده‌اش را تحقق دهد، این گوشه از جهان ما به چه شکل درمی‌آید.

استودیو ۳.۱۴ درباره هدف از اجرای این پروژه می‌گوید: «ما می‌خواهیم آنچه را که ترامپ با کلماتش بیان می‌کند، به مردم نشان دهیم.»

«دیوار مرزی ترامپ» به رنگ صورتی از میان صحرا، تپه‌ها و رودخانه و سرانجام از شهر مرزی تیخوانا عبور می‌کند. این دیوار از دیوارهای لوئیس باراگان، معمار برجسته مکزیکی و برنده جایزه پریتزکر الهام گرفته شده است که اکنون از نمادهای ملی مکزیک به شمار می‌آید.

دیوار مرزی ترامپ

دیوار یاد شده یک ویژگی کاربردی هم دارد: از آن می‌توان به عنوان زندانی برای دسته‌بندی ۱۱ میلیون انسان مهاجر که بدون مدرک شناسایی قصد عبور از مرز را دارند استفاده کرد.

پیش از این رفیع پیتز، کارگردان ابرانی در فیلم «من نرو هستم» مشکلات مهاجران مکزیکی در رویارویی با مرز‌های مرئی و نامرئی را نشان داده بود. پیتز در گفت‌و‌گویی که رادیو زمانه به مناسبت نمایش این فیلم در جشنواره فیلم برلین با او انجام داده، گفته بود:  «چرا انسان به خاطر مرز به دردسر می‌افتد؟ با خودم فکر کردم که کدام مرز عجیب‌تر و خشن‌تر است؟ به این نتیجه رسیدم که مرز بین مکزیک و آمریکا. اقتصاد کالیفرنیا به مکزیکی‌ها وابسته است و با این حال کارگران مکزیکی را اخراج می‌کنند. در شهر "تیخوانا" می‌توان آن‌ها را دید. خشونت عجیبی این موضوع در انسان به وجود می‌آورد.»

وظیفه دیوار مرزی این است که انسان‌ها را از هم جدا کند. یکی دیگر از وظایف یک دیوار مرزی این است که مشکلات و بحران‌ها بدون آنکه حل شده باشند، ناپدید شوند. در اگسکوه سئوتا که آفریقا را از قاره اروپا جدا می‌کند، دیواری بلند کشیده شده است. پناهجویان آفریقایی پس از آنکه سرانجام به مقصد می‌رسند، به این دیوار برمی‌خورند. آنها چاره‌ای ندارند جز آنکه دوباره به آب بزنند و به همان جایی بازگردند که از آن گریخته‌اند. هر سال بیش از ۱۵۰۰ پناهجو در دریا غرق یا مفقود می‌شوند.

دیوار بین اسرائیل و فلسطین هم نمونه دیگری از دیوارهای مرزی در جهان ماست.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.