احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد و عضو مجلس خبرگان رهبری معتقد است «فتنه» در ایران همچنان ادامه دارد. او میگوید اکنون در مجلس نمایندگانی هستند که از رویدادهای سال ۸۸ دفاع میکنند.

احمد علمالهدی: یک عده در خانه ملت، در چنین مکان مقدس میگویند “از فتنه دم زدن تا کی؟”
احمد علمالهدی در نماز جمعه ۱۴ آبان گفت: «کدام خانهای از مجلس شورای اسلامی و خانه ملت بالاتر؟ امروز فتنه در مجلس است… اینها مدافع فتنه ۸۸ شدند، بعد میگویند فتنه تا کی؟»
گروهی از مسئولان حکومتی در ایران از رویدادهای سال ۱۳۸۸ که در جریان آن اعتراضات گستردهای علیه نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شکل گرفت، بهعنوان «فتنه» یاد میکنند.
علمالهدی با تکرار اینکه «زمینه نفوذ فتنه امروز در مجلس است»، افزود: «حالا شما به بنده و امثال بنده اهانت کنید و بگویید کاسب فتنه، مهم نیست، ما سرباز قضیهایم، سرباز باید ترکش بخورد، باید گلوله بخورد، باید جان دهد.»
در جریان رأی اعتماد مجلس به فخرالدین احمدی دانش آشتیانی، رضا صالحی امیری و مسعود سلطانیفر، سه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ورزش و جوانان، مخالفان دولت در مجلس احمدی دانش آشتیانی و تا حدودی صالحی امیری را به نقش داشتن در «فتنه» متهم کردند. با این حال مجلس به هر سه وزیر پیشنهادی رأی مثبت داد. در پی آن گروهی از طرفداران دولت این رأی مجلس را نشانهای از بسته شدن پرونده «فتنه» دانستند. آنها گفتند برخی با موضوع «فتنه» کاسبی میکنند.
از جمله، علی مطهری، نایب رییس مجلس گفت: «مجلس دهم نشان داد که فریب کاسبان فتنه و کاسههای داغتر از آش را نمیخورد.» او افزود: «رأی اعتماد مجلس به سه وزیر پیشنهادی نشان داد که حربه “فتنه” و متهم کردن افراد به “فتنهگر بودن” دیگر حربه مناسبی برای حذف نیروهای کارآمد و انقلابی نیست.»
علمالهدی با ادعای اینکه آمریکا «رسماً میگوید فتنه ۸۸ مال ما بود»، گفت: «یک عده در خانه ملت، در چنین مکان مقدس میگویند “از فتنه دم زدن تا کی؟”»
پیش از علمالهدی، علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران نیز علیه سخنان مهدی شیخ، نماینده تهران در مجلس که گفته بود «تا کی از فتنه میخواهید حرف بزنید؟» واکنش نشان داده و گفته بود: «این آقا اگر دستش هم به قرآن میرسید تمام واژههایی را که درباره فتنه گفته شده حذف میکرد. اینها را از زبان یک نماینده میشنویم که جای تعجب دارد!»
درود برعلی مطهری
داوود / ۱۴ آبان ۱۳۹۵
باور کنید هر کس دم از فتنه میزند خود عامل اصلی فتنه است
reza parto / ۱۵ آبان ۱۳۹۵
من نمیدانم حقخواهی مردم چرا اسمش شد فتنه؟
مردمی که حقشان ضایع شده به خیابان آمدند تا حقشان را طلب کنند ولی آقایان برای سرکب مردم اسمش را گذاشتند فتنه و آنها هم با گسترش این کلمه هدف خود را پیش بردند در حالی که یک نفر نگفت این فتنه نیست این حقخواهی خود مردم است
آرش / ۱۵ آبان ۱۳۹۵