ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کاربران توییتر علی شریعتی را ترند جهانی کردند

در شصت و پنجمین روز اعتصاب غذای علی شریعتی، فعال سیاسی اطلاح طلب، کاربران توییتر او را به ترند جهانی تبدیل کردند. علی مطهری هم خواستار حل این موضوع به وسیله قوه قضاییه شده است

به دنبال توفان توییتری فعالان توییتر برای آزادی علی شریعتی فعال مدنی در حال اعتصاب غذا، هشتگ() ترند جهانی شد. او ۶۵ روز است که در اعتصاب غذاست. علی مطهری نایب رییس مجلس خواستار حل این موضوع به وسیله قوه قضاییه شده است.

کاربران توییتر با به راه انداختن توفان توییتری با هشتگی که معنایش «نجات علی» است، خواهان آزادی او از زندان شدند. چند رو پیش هم کاربران توییتر، آرش صادقی زندانی سیاسی در حال اعتصاب غذا را ترند جهانی کرده بودند. آرش صادقی اکنون با اعزام گلرخ ایرایی همسرش به مرخصی به اعتصاب خود پایان داده است.

علی شریعتی از فعالان سیاسی‌ طرفدار دولت حسن روحانی است که از روز پنج‌شنبه ١۴ آبان و پس از نوشتن نامه‌ای خطاب به حسن روحانی، رئیس‌ جمهوری ایران، اعلام اعتصاب غذای نامحدود کرده است. این نامه را مجید آذرپی نیز امضا کرده بود.

علی شریعتی اعلام کرده‌ بود تا بازخوانی پرونده‌‌اش توسط تیم کارشناسی جدید به اعتصاب غذای خود ادامه خواهد داد: دومین هفته اعتصاب غذای مجید آذرپی و علی شریعتی زندانیان سیاسی اصلاح‌طلب

علی شریعتی در نامه‌ خود به حسن روحانی نوشته‌ بود: «متأسفانه اقدامات حمایتی ما از دولت تدبیر و امید به مذاق پرونده‌سازان امنیتی خوش نیامد و صرفاً برای برخورد و مأیوس نمودن یاران جوانتان، ما را دستگیر و پس از بازداشت در بندهای امنیتی ۲۰۹ و دو الف، با فهرست بلند بالایی از اتهامات امنیتی و سیاسی باور نکردنی و کذب و ساختن کوه از کاه، راهی دادگاه انقلاب کردند.»

او همچنین با اشاره به «مظلومیت جوانان این سرزمین در دادگاه‌های غیرعلنی انقلاب و احکام ناعادلانه» از انفعال برخی اعضای دولت به‌خصوص در حوزه دادگستری و اطلاعات ابراز نگرانی کرده بود.

وضعیت جسمانی او به علت عوارض اعتصاب غذا مناسب نیست و از جمله، در شصت و دومین روز اعتصاب غذا در زندان اوین دچار بیهوشی‌های مکرر شد. اما با وجود وضعیت جسمی «وخیم» او، مسولان زندان از اعزامش به بیمارستان خودداری کردند.

علی شریعتی در بهمن ۹۳ بازداشت و مورخ۲۰ تیرماه سال ۹۴ بعد از ۵ ماه نگهداری در بازداشتگاه ۲۰۹ به بند ۸ منتقل شد. در شهریورماه ۹۴، شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی او را به ۱۲ سال و ۹ ماه حبس تعزیری محکوم کرد که این حکم در مرحله تجدید نظر این حکم به ۵ سال حبس کاهش یافت.

اتهامات این فعال مدنی شرکت کننده در تجمع اعتراض به اسیدپاشی در مقابل مجلس، اجتماع و تبانی، تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبری، توهین به رییس جمهور و نگهداری ماهواره عنوان شده بود.

این فعال سیاسی پیش‌تر در ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ نیز بازداشت شده بود که در آن پرونده به تحمل یک سال حبس محکوم شد.

در «نیمه شعبان» سال ۹۳ هم او را به مدت یک هفته بازداشت کرده بودند.

دادگاه تجدید نظر این فعال سیاسی در ۲۱ دی ماه سال ۹۴ در شعبه ۵۴ به ریاست قاضی بابایی برگزار شد. مدتی بعد در اردیبهشت ماه سال جاری و پس از ۱۵ ماه بازداشت، به مرخصی اعزام شده بود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.