ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

صدها کودک یمنی در معرض گرسنگی شدید هستند

وضعیت انسانی در یمن وخیم است. غذا و دارو نمی‌رسد و خانواده‌هایی که از بمباران‌ها گریخته‌ بودند و حالا مجبور به بازگشت به مناطق جنگ‌زده شده‌اند، با خطر مرگ روبه رو هستند.

صدها کودک یمنی در کمپ‌های پناهندگی و روستاهای دورافتاده از گرسنگی رنج می‌کشند. خانواده‌هایی که از بمباران‌ها گریخته‌اند و مجبور به بازگشت به مناطق جنگ‌زده شده‌اند، اکنون دوباره با خطر مرگ روبه رو هستند.

سازمان ملل و دیگر گروه‌های حقوق بشری نسبت به وضعیت بحرانی فقیرترین کشور خاورمیانه به دنبال دو سال جنگ هشدار می‌دهند.

در هفته‌های اخیر، درگیری میان شبه نظامیان حوثی و نیروهای وفادار به دولت که از سوی آمریکا حمایت می‌شوند، به خصوص در منطقه غربی کشور شدیدتر شده. حملات هوایی در نزدکی بندر حدیده که مهم‌ترین ورودی مواد غذایی، دارو و کمک‌های بشردوستانه به یمن است، باعث کند شدن روند تحویل محموله‌های بار شده و وضعیت آشفته را تشدید کرده است.

صندوق کودکان سازمان ملل می‌گوید نزدیک به نیم میلیون کودک یمنی دچار سوءتعذیه شدید هستند که از سال ۲۰۱۴، آمارشان ۲۰۰ برابر شده است.

سازمان ملل یمن را در کنار سومالی و نیجریه شمالی کشورهایی در آستانه قحطی توصیف کرده و تاکید کرده که اکنون بخش‌هایی از سودان دچار قحطی است. در یمن، بیش از ۷.۳ میلیون نفر نیاز به کمک‌های فوری غذایی دارند.

به گزارش آژانس پناهندگان سازمان ملل و سازمان بین‌المللی مهاجرت، بیش از یک میلیون یمنی با وجود اینکه جنگ هنوز در بسیاری از مناطق ادامه دارد، به خانه‌های خود بازگشته‌اند.

جیمی مک گولدریک، نماینده سازمان ملل در یمن گفته که عمیقا از درگیری‌های غرب یمن نگران است و این درگیری‌ها هزینه‌ سنگینی برای غیرنطامیان دارد.

افسردگی در میان یمنی‌ها بالا رفته. بیکاری و فقدان خدمات اولیه صدها نفر را وادار به بازگشت به خانه‌های خود کرده است.

قیمت غذا و دارو افزایش یافته و صدها نفر از کارمندان دولت ماه‌هاست حقوق نگرفته‌اند.

به گفته ایمن غریبه، نماینده آژانس پناهندگان سازمان ملل در یمن، بازگشت این آوارگان به خانه‌های خود، نشانه وضعیت بسیار وخیم آنهاست چرا که آنها وضعیت مکانی را که به دلیل امنیت از آن گریخته بودند، بهتر از کمپ‌ها و روستاهای دورافتاده یافته‌‌اند.

بسیاری از این آوارگان به عدن، جایی که القاعده عربستان و دولت اسلامی به طور مرتب در آن بمب‌گذاری انتحاری می‌کند برگشته‌اند. گروهی هم به «تعز»، جبهه کلیدی و خط مقدم درگیری‌ها برگشته‌اند؛ جایی که شهروندان عادی در خیابان کشته می‌شوند.

مقامات سازمان ملل می‌گویند که دست‌کم ۱۰۰ هزار نفر از زمان آغاز جنگ در ماه مارس ۲۰۱۵ کشته شده‌اند.

مگ گولدریک می‌گوید: «بیش از ۱۷ میلیون نفر در حال حاضر قادر نیستند که شکم خود را سیر کنند و مجبورند از وعده‌های غذایی خود بگذرند. زنان و دختران بیشتر گرسنه می‌مانند. هفت میلیون یمنی نمی‌دانند که وعده غذایی بعدی آنها کی تامین خواهد شد.

حملات هوایی نیروهای عربستانی با حمایت آمریکا که برای کمک به دولت یمن انجام می‌شود، راه‌ها و پل‌ها را در استان حدیده ویران کرده است. راکت‌های منفجر نشده، در داخل بندر هستند و تعداد کشتی‌هایی که تمایل به سفر به یمن را داشته باشند، بسیار کم شده است.

ائتلاف عربستان، از نهادهای حقوق بشری خواسته که کشتی‌ها را به بندر کوچک‌تری در عدن هدایت کنند. این به آن معناست که غذاها و داروها باید از عدن با کامیون از مسیر مناطق درگیر جنگ منتقل شوند تا در نهایت به میلیون‌ها انسان نیازمند و در خطر مرگ از گرسنگی برسند.

مک گولدریگ، نماینده سازمان ملل در یمن از تمام طرف‌های درگیری و گروه‌های موثر در این درگیری‌ها خواسته تا کمک کنند غذا به سرعت به داخل یمن برسد.

به گفته او بهترین راه برای جلوگیری از قحطی در یمن توقف جنگ و بازگشت طرف‌های درگیر به پای میز مذاکره است.

درگیری‌ها یمن چالش‌های تازه‌ای را به دولت ترامپ هم ایجاد کرده که به دنبال خنثی کردن یک شاخه قوی القاعده به نام القاعده  شبه جزیره عربستان است. این گروه به دنبال قیام‌های بهار عربی در یمن، برای به دست گرفتن قدرت در بخش‌های بزرگی از قلمرو این کشور ایجاد شده و از آن زمان به بعد گسترش یافته است.

قدرت این گروه چنان مشهود است که ماه گذشته شبه نظامیان آن را در یک درگیری شدید در یک روستای دورافتاده در استان بیضا مقابل نیروهای ایالات متحده قرار گرفتند. آنها کنترل این روستا را در دست داشتند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.