ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حسنی مبارک از اتهام کشتار مردم تبرئه شد

حسنی مبارک، رئیس جمهوری پیشین مصر که متهم به کشتار صدها نفر در بهار سال ۲۰۱۱ شده بود، از سوی دیوان عالی کشور بی‌گناه شناخته شد.

دیوان عالی کشور مصر حسنی مبارک، رئیس جمهوری پیشین این کشور را از اتهام کشتار صدها نفر در اعتراضات مردمی بهار ۲۰۱۱ تبرئه کرد.

حسنی مبارک در دادگاهی که سال ۲۰۱۲ برگزار شد به اتهام کشتار مردم به حبس ابد محکوم شده بود.

خبرگزاری فرانسه این خبر را پنج‌شنبه ۲ مارس / ۱۲ اسفند به‌نقل از یک مقام قضایی مصر منتشر کرد. پیش از آن، روزنامه «الاهرام» از تبرئه حسنی مبارک خبر داده بود. رأی دادگاه تجدید نظر نهایی و غیرقابل برگشت است.

حسنی مبارک ۸۸ ساله روز پنج‌شنبه برای اولین بار پس از آغاز مرحله تجدیدنظر در برابر دادگاه قرار گرفت.

مبارک پس از اعلام اتهامش توسط قاضی دادگاه، آن را رد کرد و گفت «چنین اتفاقی رخ نداده است.»

در نخستین دادگاه در سال ۲۰۱۲، حسنی مبارک به اتهام کشتار معترضان به حبس ابد محکوم شده بود. دادگاه تجدیدنظر این حکم را نقض کرد و دستور رسیدگی مجدد به این پرونده را داد. یک دادگاه جنایی سپس این حکم را کاهش داد و بعد دیوان عالی کشور تصمیم گرفت که این روند از سر گرفته شود.

با این رأی دیوان عالی کشور پرونده پرمناقشه مسئولیت سیاسی حسنی مبارک در کشتار شمار بسیاری از مردم معترض در جریان انقلاب مصر بسته می‌شود.

روند تجدیدنظر در حکم حسنی مبارک از ماه نوامبر ۲۰۱۵ آغاز شد اما به دلیل وضعیت نامناسب جسمانی و سلامتی مبارک و همچنین دلایل امنیتی چند بار به تعویق افتاد. مبارک به‌شدت بیمار است و در یک بیمارستان نظامی در قاهره بستری است.

حسنی مبارک نزدیک به ۳۰ سال بر مصر حکومت کرد و در ماه فوریه ۲۰۱۱ پس از موج اعتراضات خیابانی از قدرت کنار کشید.

پیش از این، در آغاز سال ۲۰۱۶ یک دادگاه مصر حسنی مبارک و دو پسر او را به اتهام فساد مالی به سه سال زندان محکوم کرده بود. آن‌ها متهم به اختلاس میلیون‌ها دلار و خرید خانه‌های مجلل شده بودند. اما این حکم نیز بعد لغو شد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.