ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نیروهای عراقی حمله جدیدی را به بخش قدیمی موصل آغاز کردند

پس از توقف ۴۸ساعته عملیات موصل، نیروهای واکنش سریع عراق خود را به چند صد متری مراکز دولتی غرب موصل رسانده‌اند. تصرف ساختمان‌های دولتی اهمیتی نمادین برای دولت مرکزی عراق دارد.

سخنگوی نیروهای نظامی عراق می‌گوید نیروهای عراقی تحت‌ حمایت آمریکا حمله تازه‌ای را از کرانه غربی رودخانه دجله به سوی شهر قدیمی موصل که در تصرف داعش است آغاز کردند.

خودروهای ارتش عراق در حال ورود به شرق موصل - عکس: AFP

به گزارش خبرگزاری رویترز، ژنرال یحیی رسول، سخنگوی نیروهای نظامی عراق به تلویزیون دولتی این کشور گفته است که این نیروها در مسیر پیشروی خود از جنوب و جنوب غربی شهر به سمت بخش قدیمی با شبه‌نظامیان داعش درگیر شده‌اند.

در نخستین ماه سال ۲۰۱۷ میلادی نیروهای عراقی پس از ۱۰۰ روز درگیری توانستند بخش شرقی موصل را از نیروهای داعش بازپس‌ گیرند. پس از این پیروزی نیروهای عراقی عملیات خود در بخش غربی رودخانه دجله را ۱۹ فوریه/ یکم اسفند آغاز کردند. موصل توسط رود دجله به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شده است.

یورش جدید نیروهای عراقی در حالی آغاز شده که در ۴۸ ساعت گذشته به سبب وضعیت نامساعد هوا عملیات موصل متوقف شده بود.

شکست داعش در موصل، شاخه عراق «خلافت اسلامی» را که ابوبکر بغدادی رهبر این گروه در سال ۲۰۱۴ اعلام کرده بود، در هم خواهد شکست.

بر اساس این گزارش، نیروهای واکنش سریع عراق که از قسمت جنوبی شهر پیشروی‌هایی داشتند، توانسته‌اند خود را به چند صد متری ساختمان‌های دولتی در نزدیکی بخش قدیمی موصل برسانند.

تصرف ساختمان‌های دولتی و شوراهای موصل اهمیت نمادینی برای بازگرداندن اقتدار به حکومت مرکزی عراق خواهد داشت؛ هرچند این ساختمان‌ها غالباً تخریب شدند و مورد استفاده داعش نیستند.

نبرد برای آزادسازی موصل که در آن ۱۰۰ هزار نفر از سربازان عراقی، نیروهای کرد و شبه‌نظامیان شیعه شرکت دارند از ۱۷ اکتبر سال گذشته میلادی آغاز شد.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.