ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حکم جدید زندان نرگس محمدی به اجرا در آمد

با پایان یافتن حکم قبلی نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و نائب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر، حکم جدید زندان او بلافاصله از تاریخ ۲۵ اسفندماه ۱۳۹۵ اجرا شد.

با پایان یافتن حکم قبلی نرگس محمدی، فعال حقوق بشر و نائب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر، حکم جدید زندان او بلافاصله از تاریخ ۲۵ اسفندماه ۱۳۹۵ اجرا شد.

نرگس محمدی آخرین بار در اردیبهشتماه سال ۹۴ دستگیر شد و از آن زمان همچنان در بازداشت به‌سر می‌برد.

به گزارش سایت کانون مدافعان حقوق بشر، حکم قبلی نرگس محمدی در تاریخ ۲۴ اسفندماه ۱۳۹۵ به پایان رسید. او در این پرونده‌ که در سال ۱۳۸۹ برای او تشکیل شده بود، در دادگاه تجدید نظر به شش سال حبس محکوم شده بود. اتهام‌های این فعال حقوق بشر تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی از طریق عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر عنوان شده بود.

نرگس محمدی مدتی پیش با حکم جدیدی که در دادگاه تجدید نظر تأیید شد، در مجموع به ۱۶ سال حبس محکوم شد که ۱۰ سال از آن، لازم‌الاجراست.

او در اردیبهشت ماه سال ۹۴ برای اجرای حکم شش سال حبس تعزیری با هجوم نیروهای امنیتی وابسته به وزارت اطلاعات در منزلش بازداشت و به زندان اوین منتقل شد و در زمان حضور در زندان در حکمی، به ١۶ سال حبس تعزیری دیگر محکوم شد.

«عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر»، «تلاش برای لغو حکم اعدام از طریق مشارکت در راه‌اندازی کمپین لگام» و «دیدار با کاترین اشتون، مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا» از اتهامات وارد شده به اوست.

این عضو کارزار لغو گام به گام اعدام (لگام)، کانون شهروندی زنان و رئیس هیات اجرایی شورای صلح ایران در طول فعالیت‌های مدنی خود تاکنون چهار بار بازداشت و سه بار در دادگاه‌های انقلاب ایران محاکمه شده است.

‎نرگس محمدی که به دلیل فشار دوران بازجویی، بازداشت‌های مکرر و تحمل زندان به بیماری اعصاب و فلج عضلانی مبتلا شده است، بیماری‌اش در زندان تشدید و بارها دچار تشنج شده است. این در حالی است که به دلیل بیماری‌های متعدد بر اساس رأی پزشکی قانونی و تایید محاکم قضایی، حکم عدم تحمل کیفر برای او صادر شده است.

پیش از این در تاریخ ۱۶ آبان سال گذشته ۱۷ نماینده مجلس ایران در نامه‌ای به محمد‌جعفر منتظری، دادستان کل کشور، خواهان رسیدگی به پرونده نرگس محمدی شده بودند اما این درخواست به جایی نرسید.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • حسین

    16 سال از عمر و جوانیش را در زندان سر کند برای چه جرمهایی! نمونه ای از جرمها را ببینید : دیدار با کاترین اشتون أنهم در زمانی که مهمان رسمی جمهوری اسلامی بوده !