ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

گردهمایی نمایندگان ۱۹۶ کشور در بُن برای تصمیم‌گیری درباره نحوه اجرای توافقنامه اقلیمی پاریس

کشورهای جهان تا پایان سال ۲۰۱۸ برای مشخص کردن نحوه اجرای توافق‌نامه اقلیمی فرصت دارند. احتمال خروج آمریکا از این معاهده بین‌المللی، جامعه جهانی را نگران کرده است.

روز دوشنبه ۶ مه / ۱۶ اردیبهشت در شهر بُن آلمان نمایندگان ۱۹۶ کشور مذاکرات ۱۰ روزه خود را برای آماده‌سازی نشست آب و هوایی آینده سازمان ملل و چگونگی اجرا توافقنامه اقلیمی پاریس آغاز می‌کنند.

سازمان‌های مدافع محیط زیست خروج آمریکا از توافقنامه اقلیمی پاریس پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ و احتمالاً اعلام آن در مذاکرات بُن را امری واقعی می‌دانند.

ترامپ بارها اعلام کرده است که توافقنامه اقلیمی پاریس را نمی‌پذیرد و به آن عمل نخواهد کرد و همین نگرانی شدید کشورهای دیگر را برانگیخته است.

از این رو مدافعان محیط زیست از کشورهای دیگرِ حاضر در نشست بُن خواسته‌اند تا هر چه سریع‌تر توافقنامه پاریس را به‌اجرا گذارند.

موضوع اصلی مذاکرات اقلیمی بُن کار بر روی تنظیم چگونگی اجرای توافقنامه پاریس است که در پایان سال ۲۰۱۸ باید کامل شود.

مهم آن است که کشورهای امضا‌کننده توافقنامه پاریس به‌طور منظم و به یک شکل، پیشرفت‌های خود در برنامه اقلیمی را گزارش دهند.

افزون بر این باید تصمیماتی درباره چگونگی کمک‌های مشخص به کشورهای فقیر در این زمینه اتخاذ شود.

فعالان محیط زیست می‌گویند، کنفرانس بُن برای آن‌که عدالت اجرا شود باید درباره تأسیس صندوقی برای کمک به کشورهای فقیر در نشست بعدی آب و هوایی سازمان ملل تصمیم‌گیری کند. این صندوق به‌منظور اجرای پروژه‌های محیط زیستی خواهد بود.

همچنین از سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ دولت‌ها باید اهداف آب و هوایی ملی خود را مدام بررسی کرده و بهبود بخشند تا اهداف کنفرانس اقلیمی پاریس در دسترس باقی بماند.

روسیه تنها کشور در میان تولیدکنندگان اصلی گازهای گلخانه‌ای جهان یعنی چین، آمریکا، اتحادیه اروپا و هندوستان است که توافقنامه پاریس را تأیید کرده اما هنوز آن را به‌تصویب نرسانده است.

به‌نظر می‌رسد تصویب این توافقنامه در دوران ریاست جمهوری  ولادیمیر پوتین در روسیه صورت نگیرد زیرا پوتین در ماه مارس گفته بود جلوگیری از گرمایش زمین "غیرممکن" است چون انسان مسئول آن نیست.

اگر دولت‌های آمریکا و روسیه نخواهند توافقنامه اقلیمی را به‌اجرا گذارند چین و هندوستان اما علاقه خود را به پیشبرد آن اعلام کرده و گفته‌اند خواهان مبارزه با آلودگی هوا هستند.

مذاکرات بُن پیش‌درآمدی بر بررسی سیاست آب و هوایی بسیار مهم در اجلاس گروه ۷  و گروه ۲۰ در اواخر ماه مه و اوایل ماه ژوئیه و همچنین در نشست آب و هوایی سازمان ملل متحد در شهر بُن در ماه نوامبر خواهد بود و نشان خواهد داد که جامعه جهانی تا چه حد به تعهدات بین‌المللی خود در پاریس وفادار مانده است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.