ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«وضعيت وخيم جسمانی» دو زندانی سياسی

<p>منابع خبری فعالان حقوق بشری در ايران از &laquo;وضعيت وخيم جسمانی&raquo; انورحسين پناهی و زهرا جباری، دو زندانی سياسی خبر دادند.</p> <!--break--> <p><br /> بنا به اين گزارش&zwnj;ها، انورحسين پناهی فعال سياسی کُرد که در زندان مرکزی سنندج به&zwnj;سر می&zwnj;برد، به شدت دچار خون&zwnj;ريزی و عفونت کليه شده است.</p> <p><br /> گفته می شود وی پيش از اين هنگامی که در بازداشتگاه اطلاعات شهر قروه زندانی بود از ناحيه دنده دچار شکستگی شد و مدت سه سال است که دچار عفونت کليه و روده شده است.</p> <p><br /> انورحسين پناهی با اين&zwnj;که چندين بار به بهداری زندان منتقل شده و پزشک بهداری زندان به وی گفته است بايد به بيمارستان منتقل و بستری شود همواره از سوی مسئولان زندان مورد بی&zwnj;توجهی قرار گرفته است.</p> <p><br /> آقای پناهی ۱۵ آبان&zwnj;ماه ۱۳۸۶ به اتهام فعاليت سياسی از سوی نيروهای امنيتی بازداشت گرديد. وی شش ماه در اداره اطلاعات قروه به&zwnj;سر برد و در اين مدت کسی از وی خبری نداشت.</p> <p><br /> انورحسين پناهی چندی پيش به اعدام محکوم گرديد اما با تلاش خانواده او و وکيل&zwnj;اش و همچنين بر اثر فشارهای بين&zwnj;المللی مدافعان حقوق بشر، اين حکم به ۱۶سال زندان کاهش يافت.</p> <p><br /> سه فرزند انورحسين پناهی مردادماه سال گذشته نامه&zwnj;ای سرگشاده خطاب به مجامع حقوق بشری نوشتند و در آن از بی&zwnj;گناهی پدر خود گفتند. آن&zwnj;ها ضمن اشاره به روزهای دشواری که با خبر اعدام پدرشان از سر گذراندند از عفونت شکستگی دنده وی نوشتند و اعلام کردند که مسئولان زندان از دادن مرخصی به وی خودداری می&zwnj;کنند.</p> <p><br /> از سوی ديگر منابع حقوق بشری از وضعيت وخيم جسمانی زهرا جباری، زندانی سياسی که در زندان اوين به&zwnj;سر می&zwnj;برد، نوشتند.</p> <p><br /> بنا به اين گزارش&zwnj;ها وی شب&zwnj;ها درد بسيار شديدی را در بدن خود احساس می&zwnj;کند و با وجود نظر کميسيون پزشکی، هنوز هيچ اقدامی نسبت به انتقال اين زندانی سياسی به بيمارستان، انجام نشده است.</p> <p><br /> زهرا جباری همچنين از ناراحتی حاد قلبی، رماتيسم شديد و پوکی استخوان رنج می&zwnj;برد، طوری که در فروردين&zwnj;ماه گذشته پس از آن&zwnj;که در زندان به کما فرو رفته بود به بيمارستان منتقل گرديد، اما پس از چند روز بار ديگر به زندان اوين بازگردانده شد.</p> <p><br /> وی ۲۷ شهریورماه ۱۳۸۸ در تظاهرات روز قدس که در اعتراض به نتايج دهمين دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران برگزار شده بود بازداشت گرديد.</p> <p><br /> زهرا جباری ۳۷ ساله است و یک فرزند دارد. خواهر و دو برادر وی در پایگاه اشرف سازمان مجاهدين خلق در عراق به سر می&zwnj;برند و این مسأله باعث ایجاد فشارها و حکم چهار سال زندان برای وی شده است.<br /> وی يک بار موفق شد در روز ۲۹ اسفند ۸۹ از زندان به مرخصی بيايد. <br /> &nbsp;</p>

منابع خبری فعالان حقوق بشری در ايران از «وضعيت وخيم جسمانی» انورحسين پناهی و زهرا جباری، دو زندانی سياسی خبر دادند.

بنا به اين گزارش‌ها، انورحسين پناهی فعال سياسی کُرد که در زندان مرکزی سنندج به‌سر می‌برد، به شدت دچار خون‌ريزی و عفونت کليه شده است.

گفته می شود وی پيش از اين هنگامی که در بازداشتگاه اطلاعات شهر قروه زندانی بود از ناحيه دنده دچار شکستگی شد و مدت سه سال است که دچار عفونت کليه و روده شده است.

انورحسين پناهی با اين‌که چندين بار به بهداری زندان منتقل شده و پزشک بهداری زندان به وی گفته است بايد به بيمارستان منتقل و بستری شود همواره از سوی مسئولان زندان مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

آقای پناهی ۱۵ آبان‌ماه ۱۳۸۶ به اتهام فعاليت سياسی از سوی نيروهای امنيتی بازداشت گرديد. وی شش ماه در اداره اطلاعات قروه به‌سر برد و در اين مدت کسی از وی خبری نداشت.

انورحسين پناهی چندی پيش به اعدام محکوم گرديد اما با تلاش خانواده او و وکيل‌اش و همچنين بر اثر فشارهای بين‌المللی مدافعان حقوق بشر، اين حکم به ۱۶سال زندان کاهش يافت.

سه فرزند انورحسين پناهی مردادماه سال گذشته نامه‌ای سرگشاده خطاب به مجامع حقوق بشری نوشتند و در آن از بی‌گناهی پدر خود گفتند. آن‌ها ضمن اشاره به روزهای دشواری که با خبر اعدام پدرشان از سر گذراندند از عفونت شکستگی دنده وی نوشتند و اعلام کردند که مسئولان زندان از دادن مرخصی به وی خودداری می‌کنند.

از سوی ديگر منابع حقوق بشری از وضعيت وخيم جسمانی زهرا جباری، زندانی سياسی که در زندان اوين به‌سر می‌برد، نوشتند.

بنا به اين گزارش‌ها وی شب‌ها درد بسيار شديدی را در بدن خود احساس می‌کند و با وجود نظر کميسيون پزشکی، هنوز هيچ اقدامی نسبت به انتقال اين زندانی سياسی به بيمارستان، انجام نشده است.

زهرا جباری همچنين از ناراحتی حاد قلبی، رماتيسم شديد و پوکی استخوان رنج می‌برد، طوری که در فروردين‌ماه گذشته پس از آن‌که در زندان به کما فرو رفته بود به بيمارستان منتقل گرديد، اما پس از چند روز بار ديگر به زندان اوين بازگردانده شد.

وی ۲۷ شهریورماه ۱۳۸۸ در تظاهرات روز قدس که در اعتراض به نتايج دهمين دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران برگزار شده بود بازداشت گرديد.

زهرا جباری ۳۷ ساله است و یک فرزند دارد. خواهر و دو برادر وی در پایگاه اشرف سازمان مجاهدين خلق در عراق به سر می‌برند و این مسأله باعث ایجاد فشارها و حکم چهار سال زندان برای وی شده است.
وی يک بار موفق شد در روز ۲۹ اسفند ۸۹ از زندان به مرخصی بيايد.
 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.