ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزارت اطلاعات به دنبال انتقام‌گیری از مریم اکبری منفرد به خاطر دادخواهی قتل‌عام ۶۷

مریم اکبری منفرد به سه سال زندان یا بیشتر و تبعید به زندانی دورافتاده تهدید شده. تهدیدهایی به تلافی نامه‌های سرگشاده او در زمینه حقیقت‌طلبی و دادخواهی برای اعدام فراقضایی خواهر و برادرش در تابستان ۶۷.

زندانی عقیدتی، مریم اکبری منفرد، به سه سال زندان یا بیشتر و تبعید به یک زندان دورافتاده تهدید شده است.

مقامات ایران این تهدیدها را به تلافی نامه‌های سرگشاده او در زمینه حقیقت‌طلبی و دادخواهی برای اعدام فراقضایی خواهر و برادرش در تابستان ۱۳۶۷ مطرح کرده‌اند.

مریم اکبری منفرد، زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان اوین

او از سال ۱۳۸۸ در زندان اوین دوران محکومیت ۱۵ ساله‌اش را می‌گذراند.

در تاریخ ۲۳ اردیبهشت، حسن جعفری، همسر مریم اکبری منفرد، پس از احضار تلفنی برای بازجویی در دفتر وزارت اطلاعات تهران حاضر شد. به او هیچ دلیلی برای احضار داده نشد.

حسن جعفری گفته که در وزارت اطلاعات، مأموران اطلاعات به او توهین کرده و تهدید کرده‌اند همسرش با سه سال زندان یا بیشتر
و تبعید به زندانی در سیستان و بلوچستان مواجه خواهد شد.

مأموران اطلاعات اخطار داده‌اند که این تهدیدات را به اجرا می‌گذارند مگر اینکه مریم اکبری منفرد نامه‌نگاری و اطلاع‌رسانی در مورد سرنوشت و محل دفن چند هزار زندانی، از جمله خواهر و برادرش را که به طور فراقضایی در سال ۱۳۶۷ اعدام شدند، متوقف
کند.

مریم اکبری منفرد از مهر ۱۳۹۵ که در دادسرای تهران یک شکایت رسمی ثبت کرد، چندین نامه نوشته است و درخواست خود از مقامات برای انجام تحقیقات رسمی در مورد قتل عام سال ۱۳۶۷، افشای محل گورهای دسته‌جمعی که زندانیان در آن دفن شده‌اند و شناسایی هویت عاملان و آمران را پیگیری کرده است.

تا به امروز مقام‌های رسمی هیچ‌گونه رسیدگی‌ای به شکایت او نکرده‌اند. آنها در عوض به تاکتیک‌های مختلف تنبیهی متوسل شده‌اند و از جمله از اعزام مریم اکبری منفرد به مرکز درمانی خارج از زندان برای دریافت مراقبت‌های پزشکی مناسب رماتیسم مفاصلی و مشکلات تیروئید خودداری کرده‌اند. او از درد شدید در پاهایش رنج می‌برد.

آنها همچنین بارها تهدید کرده‌اند که ملاقات او با خانواده‌اش را قطع خواهند کرد.

مریم اکبری منفرد در نامه‌ای سرگشاده در آبان ۱۳۹۵ نوشت: «گمان می‌کنید برای کسی مانند من چه چیزی می‌تواند باعث وحشت شود. شماها چه چیزی برایم باقی گذاشته‌اید که مرا از محروم کردن از آن می‌ترسانید. واقعاً شرم نمی‌کنید [یک] مادر را تهدید به قطع ملاقات [با فرزندانش] می‌کنید؟»

مریم اکبری منفرد از دی ماه سال ۱۳۸۸ زندانی شده و در حال سپری کردن دوران محکومیت ۱۵ سال زندان به جرم محاربه است. محکومیت او تنها بر اساس تماس‌های تلفنی با بستگانش که از اعضای سازمان مجاهدین خلق
هستند و یک بار سفر به عراق برای ملاقات با آنها صادر شده است.

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    • دلسرد

      کاش مینوشتید به کجا بفرستیم. با توجه به بی اعتنایی قوه قضاییه شاید بهتر باشد به دفتر ریاست جمهوری یا بیت رهبری ارسال شود. تصور کنید همه روزه چند صد یا هزار نامه برسد که اعتراضی باشد. همان باز کردن یا فراین کنار گذاشتن آن ها نیز تاثیر دارد.