ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازداشت یک قایق ماهیگیری عربستانی در آب‌های ایران

نیروهای دریایی سپاه پاسداران جمعه یک قایق ماهیگیری متعلق به عربستان سعودی را در آب‌های متعلق به استان بوشهر ایران بازداشت کردند. اگرچه خدمه‌ آن چهار شهروند هندوستانی بودند.

سپاه پاسداران ایران یک لنج ماهیگیری عربستانی را که به آب‌های ایران وارد شده بود، بازداشت کرد.

تصویر آرشیوی

به گزارش خبرگزاری‌های دولتی ایران، نیروهای دریایی سپاه پاسداران جمعه، ۱۶ تیرماه یک قایق ماهیگیری متعلق به عربستان سعودی را بازداشت کردند. اگرچه خدمه‌ این قایق ماهیگیری چهار شهروند هندوستانی هستند.

خبر بازداشت هفت صیاد ایرانی و کشته‌شدن یک صیاد دیگر در ۲۷ خردادماه امسال از سوی نیروهای دریایی عربستان جنجالی شد. آن زمان عربستان ادعا کرد که قایق‌های متعلق به سپاه را که نیت‌ «خرابکارانه» داشتند، توقیف کرده. اما ایران این موضوع را تکذیب کرد و رسانه‌های ایران گفتگویی با پسر ماهیگیر کشته‌شده منتشر کردند.

چندی پیش نیز هفت صیاد ایرانی بازداشت‌شده پس از یک سال از عربستان به ایران بازگردانده شدند.

ماهیگیران ایرانی می‌گویند که ورود صیادان هر دو ایرانی و عربستانی به مرزهای آبی کشورهای یکدیگر پیش‌تر مشکلی نداشته است. صیادان برای یافتن صید مناسب مجبور به تردد در آب‌های بین‌المللی و فاصله‌گرفتن از ساحل هستند و‌گاه از مرزهای آبی عبور می‌کنند.

به علاوه، چهار سرنشین این لنج ماهیگیری تبعه هندوستان بوده‌اند؛ یعنی بخشی از نیروی کار خارجی ارزان‌قیمت در عربستان.

خبرگزاری «فارس» نزدیک به سپاه پاسداران به نقل از «یک منبع آگاه» در مورد بازداشت این چهارتن گزارش داده که «این شناور صیادی از بندر دارین عربستان به آب‌های جمهوری اسلامی ایران تجاوز کرد که با هوشیاری پاسداران منطقه دوم نیروی دوم دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در استان بوشهر توقیف شد.»

در هفته‌های گذشته رابطه عربستان سعودی و ایران بحرانی‌تر شده است. عربستان سعودی و متحدانش روابط دیپلماتیک خود با قطر را قطع کرده‌اند و از قطر خواسته‌اند در روابطش با ایران تجدید نظر کند.

در حمله ۱۷ خرداد گروه دولت اسلامی (داعش) به مجلس شورای اسلامی و مقبره آیت‌الله خمینی نیز، سپاه پاسداران و نهادهای اطلاعاتی هم‌صدا با علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی و وزارت خارجه ایران، عربستان سعودی را متهم کردند که از گروه‌های سنی مسلح از جمله از داعش برای حمله به ایران حمایت می‌کند. ریاض اما هرگونه مشارکت در این حملات را تکذیب کرده است.

ایران عربستان سعودی یکدیگر را متهم می‌کنند که ثبات خاورمیانه را به خطر انداخته‌اند. جنگ سوریه، عراق و یمن، جنگ نیابتی بین این دو کشور تلقی می‌شود.

در همین زمینه

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.